Allah kolaylık versin size, doğru kararı vermenize yardımcı olsun inşallah.
Zaten geçmişte olanlar bile yetermiş boşanmaya ama üstüne bir de böyle bir iğrençlik ihtimali olması kötü olmuş. Sorarak bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum. Bir süre ses çıkarmadan takip etseniz mesela? Telefon kayıtları, aramalar, mailler, kredi kartı ekstreleri... Hatta bir daha ortadan kaybolduğunda peşine birini takın diyeceğim hatta aklıma başka şeyler de geliyor ama bunlar yasal mı bilmiyorum.
bilmiyorum ki, iki kez aratmış önce genel sonra sonuna izmiri eklemiş
Bu nasıl oluyor? Telefonunda neler yaptığını mı görüyorsun kendi telefonundan? Nasıl yapılıyor bu senkronize?
Sordum kızlar dayanmadım , önce ben yapmadım neymişki o falan dedi sonra hatırlamış gibi yapıp arkadaşını aradı hoparlörü açtı ona sordu çocuk evet ben bakmıştım dedi.
Beklediğim bir cevapte zaten...
Sordum kızlar dayanmadım , önce ben yapmadım neymişki o falan dedi sonra hatırlamış gibi yapıp arkadaşını aradı hoparlörü açtı ona sordu çocuk evet ben bakmıştım dedi.
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.
o akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.
sorsam bir türlü sormasam başka?
Hımm öyledir belki gerçekten de...Mesai saati içinde mi bakmıştı ki ?
bence arkadaşı meseleyi anlayıp rol kesmiş
eşinizin ve sizin telefonunuz akıllı telefonsa eğer, cihazda kullandığınız google play store (gmail) hesabını aynı adres yapıyosunuz.eşiniz android marketten ne indirirse siz buna ulaşabilirsiniz aynı zamandada internette ne aratırsa (arama geçmişini silmemek kaydıyla) bunada ulaşmanız mümkün.yanlız bi sakıncalı tarafı var. aynı hesabı iki ayrı telefona tanımladığınız takdirde sizin yada eşinizin rehberi birbirine karışabilir. çünkü kurulum esnasında rehberi otomatik olarak gmail hesabınıza yedekler... kısaca gmail hesabınızın adresini ve şifresini hatırlarsanız telefonunuzun başına bişey gelmiş olsa dahi(suya düşme, çalınma,reset vs.) gmail hesabınızla rehberinize ve bicok verinize tekrar ulaşabilirsiniz...
Benim telefonum ipone 5, eşimin ki ise iphone 4S. Gmail hesabını tek adres yapacağım e ama o zaman olmaz ki yani mailler nasıl düşecek? Telefon bunu kabul etmez ki? Daha detaylı anlatabilir misin lütfen..
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.
o akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.
sorsam bir türlü sormasam başka?
Saatini göremiyorum ama o akşam dediğim gibi arkadaşlarıylaydı diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?