eşim internetten otel aratmış

Allah kolaylık versin size, doğru kararı vermenize yardımcı olsun inşallah.

Zaten geçmişte olanlar bile yetermiş boşanmaya ama üstüne bir de böyle bir iğrençlik ihtimali olması kötü olmuş. Sorarak bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum. Bir süre ses çıkarmadan takip etseniz mesela? Telefon kayıtları, aramalar, mailler, kredi kartı ekstreleri... Hatta bir daha ortadan kaybolduğunda peşine birini takın diyeceğim hatta aklıma başka şeyler de geliyor ama bunlar yasal mı bilmiyorum.

ne yapılabilir başka?

bilmiyorum ki, iki kez aratmış önce genel sonra sonuna izmiri eklemiş

yani evet önce akla aldatmış olabileceği geliyor ama,
eşin kaç yaşında bilmiyorum, arkadaş ortamıda önemli,
biri bişey anlatmıştır, hadi bi bakalım fln dediyse,
yada erkek milleti arkadaşım, yapmadıkları şeyide yapmış gibi anlatırlar zaman zaman
hani gençlik zamanlarrında olur, acaba birilerine şöyle böyle diye mi anlattı... bazı insanlar ön planda olmayı sever...

diğer arrkadaşların dediğini söyleyeceğim sana bekle takip et..
bekle diyorum ama sen küfür alkol iddia bunları kabul ettiysen bekleç...

bakacak ne var ki otelin web sitesi bile yok hani odasına bakacak olsun gösterecek olsun .öğrenebileceği tek şey telefon numarası ve adresi o kadar.gösterilecek ekstra birşey yok yani

Bu nasıl oluyor? Telefonunda neler yaptığını mı görüyorsun kendi telefonundan? Nasıl yapılıyor bu senkronize?

eşinizin ve sizin telefonunuz akıllı telefonsa eğer, cihazda kullandığınız google play store (gmail) hesabını aynı adres yapıyosunuz.eşiniz android marketten ne indirirse siz buna ulaşabilirsiniz aynı zamandada internette ne aratırsa (arama geçmişini silmemek kaydıyla) bunada ulaşmanız mümkün.yanlız bi sakıncalı tarafı var. aynı hesabı iki ayrı telefona tanımladığınız takdirde sizin yada eşinizin rehberi birbirine karışabilir. çünkü kurulum esnasında rehberi otomatik olarak gmail hesabınıza yedekler... kısaca gmail hesabınızın adresini ve şifresini hatırlarsanız telefonunuzun başına bişey gelmiş olsa dahi(suya düşme, çalınma,reset vs.) gmail hesabınızla rehberinize ve bicok verinize tekrar ulaşabilirsiniz...

Sordum kızlar dayanmadım , önce ben yapmadım neymişki o falan dedi sonra hatırlamış gibi yapıp arkadaşını aradı hoparlörü açtı ona sordu çocuk evet ben bakmıştım dedi.

Beklediğim bir cevapte zaten...

Hımm öyledir belki gerçekten de...Mesai saati içinde mi bakmıştı ki ?

bence arkadaşı meseleyi anlayıp rol kesmiş

Son düzenleme:

açık açık konuşmaktan başka çareniz yok bunu yapmalısınız kafanızda daha fazla büyütmeyin.

İyi yapmışsın bak bu da olabilir,

konuyu sorduktan sonra hemen arkdaşını arayıp yanınızda konuştuysalar, ve arkdaşnın ses tonundan gerçek mi kurgu mu oldugunu siz anlarsanız bence.

Arkadaşını Pat diye aradıysa bence , arkadaşı yapmıştır.

Tahmin ettiğimiz gibi suçu arkadaşına atmış.
O zaten durumu bildiği için bozuntuya vermemiştir.
Erkekler bu tür konularda birbirlerini korurlar.

Peki sen inandın mı eşine?
İçindeki ses ne diyor?
Eşini tanıyan sensin.
Ses tonundan, bakışından bile anlamışsındır doğru söyleyip söylemediğini...

pekı esın nasıl konustu? konusmasında, esım yanımda yakalandım bana yardım tarzı bır konusma sezdınızmı?arkadasında yalandan tastıkleme gıbı:26:
cok kısa yazmıssınız bıraz daha ayrıntılı yazarmısınız esınıze soyledınız hemen arkadasını aradı ne soyledı?
nebıleyım caktırcak bısey soledımı esım yanımda ben evdeyım falan:44:

Aldatilmissin sanirim ben ole dusundum.arkadasi onu korumustur.ya neden durup dururken otel aratsin adam ki sacma bence.otellere meraki mi varmis.valla canım günümüzde cok erkek maalesef esini aldatiyor.cunku evlilikler artik ask degil cikar üstüne donuyor ben buna bagluyorum.birde turk kadini kolay kolay bosanmak istemiyor .Erkekler rahat tabi .neyse bosanmak istemiyorsan kurcalama.yuzsuzluge vurmasin iyice.

Benim telefonum ipone 5, eşimin ki ise iphone 4S. Gmail hesabını tek adres yapacağım e ama o zaman olmaz ki yani mailler nasıl düşecek? Telefon bunu kabul etmez ki? Daha detaylı anlatabilir misin lütfen..

Benim telefonum ipone 5, eşimin ki ise iphone 4S. Gmail hesabını tek adres yapacağım e ama o zaman olmaz ki yani mailler nasıl düşecek? Telefon bunu kabul etmez ki? Daha detaylı anlatabilir misin lütfen..

sadece android telefonlar için bilgiye sahibim :44:
ama sanıyorumki bu işleyiş bütün akıllı telefonlarda aynı. apple store kimliğinizi başka bi telefona da tanımlayabilirsiniz. size gelen mailler diğer telefona da düşecektir. telefonun kabul etmemesi gibi bi durum söz konusu değil yani.
asıl iş eşinizin telefonuna kendi mail adresinizi kurabilmekte.
ama ben tavsiye etmiyorum... eşim bana aynısını yapmıs olsa (her nekadar benim ondan gizlim saklım olmasada ) çok kırılırdım..

O bilmiyormu telefonunuzun senkorize oldugunu?ne bilim belki anlayacaginiza ihtimal vermemisdir o yuzden aratmisdir.bir yaptiysa mutlaka ikinci kez de yapacakdir.insanin sinirleri harab oluyor .hatta bi sakinlesdirici ilac alin derim.cunku ben de aynisini yasiyorum .anladigini caktirma takip et eger kesin bosarim diyorsan hem elinde kanit da olur.Allah bize yardimci olsun nefret ediyorum tum erkek milletinden

Saatini göremiyorum ama o akşam dediğim gibi arkadaşlarıylaydı diye biliyorum.

Bir otel adı onlarca sebeple aratılabilir, keza arkadaşı da doğru söylüyor olabilir, hiç sanmıyorum otel adı arattığı için arkadaşını tembihleyeceğini

İçini kirletme, tabi ki dikkatli olmakta fayda var ancak dikkati şüpheye çevirirken temkinli ol arkadaşım. Eşini en iyi sen tanırsın, böyle bir şey yapmışsa renk verirdi zaten. Gecenin bir vakti biriyle birlikte olup sonra da eve dönecek ve otel arattığına kadar takip edebilen eşi bunu anlamayacak. Bence evham yapıyorsun, kendini böyle bileme. Herkesin yorumu kesin yapmıştır yönünde ama benim fikrimde şu an sadece dolduruşa getiriyorsun. Biraz sakin ol, o gece ki davranışlarını bir tart ne demek istediğimi çözersin inan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…