• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iş bulamıyor

Siz birikimi oldugu halde esimin ailesi yardim etmiyor diye konu acan, kayinpederi ev veren ama aidat odedigi icin sikayet eden uyesiniz sanirim.

Esiniz neden/ne zamandir issiz, corona zamani mi cikartildi? Bu donemde sektor durgun. Is bulmasi zor. Isler 3te 1 oraninda dusuk. Ben de asciyim. Esiniz is aramak yerine en son ciktigi yerden yasal hak kovalasin. Ordan bisey yakalamasi daha kolay.

Şimdi konularınıza baktım da.Müstakil evde yaşıyorsunuz ve site içinde eviniz var.
Kayın aileniz ev vermiş.
Ben daha zor durumdayım ama ağlamıyorum 😃
Aile büyüklerinden ikisine baktığı için onların maaşını alıyor ve kenarda asla dokunmam dediği bir ev peşinatı var.
Bu arada aidatı ödemediler diye kayın ailenin beş kuruş faydası olmadığını söyleyip öfke kusuyor.

Aile büyüklerinden ikisine baktığı için onların maaşını alıyor ve kenarda asla dokunmam dediği bir ev peşinatı var.
Bu arada aidatı ödemediler diye kayın ailenin beş kuruş faydası olmadığını söyleyip öfke kusuyor.
Hep derim Allah maldan önce tok göz versin diye.İlginç valla.

Arkadaşlar dua edin eşim aşçı şu pandemi döneminden beri işsiz adam hiç bir yerde iş bulamadı küçük bebeğim var delircem artık ne olur dua edin

aşçı ise yakında kesin iş bulur , çok geçerli bi iş :KK51:

Pandemi bitene kadar turizm bölgelerinde iş baksa? Hem maaşları iyi olur hem bu süreci atlatmış olursunuz. Bulunduğunuz ilde iş bulunca da döner geri

Back
X