Eşim iş değiştiriyor, taşınıyoruz

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
kızlar benim eşim işi dolayısıyla şehir değiştirmeye karar verdi. yaşadığım yerden bşka yerde nasıl alışıcam bilmiyorum şimdilik beklemede ama birde bugün hamile olduumu öğrendim duygularım altüst doğduğun yer değil doyduğun yermi gerçekten(

Aynen öyle doğduğun yer değil doyduğun yer...Bebeğin hayırlı olsun onun geleceğini düşünmen gerekiyor.Ben de evlenince eşimin işi nedeniyle güneydoğuya geldim ilk 6 7 ay çok zorlandım ama alıştım şimdi sanki yıllardır buradaymışım gibi tabi insanın memleketi gibi olmaz her gidişimde toprağı öpesim geliyor uçaktan inince :)

saol cnm yaa ii geldi hayırlısı olsun

Evet öyle,doyduğun yer

Herkes doğduğu,büyüdüğü memlekette yaşayamıyor malesef.
İlişkiniz güzelse heryerde mutlu olursunuz ama maddi sıkıntı varolan aşkı bile sarsabiliyor malesef..
malum hayat zor ve pahalı..
Ben de memleketimden çok uzaktayım,başta adapte olmakta zorlanılıyor evet ama zamanla alışıyorsunuz
eşimle iletişimim ve ilişkimiz iyi olduğu için,adaptasyon kolay oldu..
Birbirinize destek olacaksınız..
Akrabaların,sülalerin olmadığı bir yerde,yerine getirilmesi gereken prosedürler de olmayacaktır ve bu sizi birbirinize
daha çok bağlayacak ve daha rahat edeceksiniz inan bana

benim de eşim işini bahane ederek memleketine hem de güneydoğuya getirdi.
bu ikisi yoksa sende daha rahat alşırsın.
ben de diyorum memleketi olmasaydı daha rahat kabul ederdim diye.
hakkınızda hayrılısı. anam babamın yanı dememiş ya sen ona da şükret.

Konu başlığınız içeriğe uygun olması için değiştirildi. Bilginize.

olsun canım yeter kı bır arada olun bak bız sadece 2 yıllıgına ayrıldık sozde yanı o yurtdısına gıttı ben kaldım 7 yıl oldu hala donemedı daha da beterı hersey cok degıstı bunada sukur hamdolsun maddı anlamda da ancak boyle kalkındık ama senınle olması beraber olmanız guzel bebegın hayırlı olsun

tabiki insan doyduğu yerde yaşamalı.eşinle mutluysan huzurluysan gerisi çok da önemli değil canım gittiğin yere zamanla alışırsın uyum sağlarsın ayrıca bebek de geliyormuş onun da geleceğini düşünmelisin

Hayırlı olsun bebegın ınsallah yenı sehır yenı ıs sıze cok ıyı gelır ınsallah cok heycalısınızdır ne guzel

kızlar ya cok mutluyum dengesizim sanırım ama geçecek diilmi? biliorum sizin desteğiniz her zaman yetti şimdide yetecek saolun içimde bir canlının kıpırdadıını hissediorum allah herkese nasip etsin ilk zamanlar olurmus sonra alışınca gecermiş saolun canlarım

Şuan aynı durumdayız..en geç 2 hafta sonra bizde eşimin işi dolayısıyla onun memleketine taşınacağız.eşim görev yapacağı yere gitti.Yaklaşık 2 haftadır da annemlerle kalıyorum . 2 ay sonra doğum yapacağım.Ama bu taşınma mevzusu olduğundan beri gözüm çocuğu dahi görmez oldu.içimde en ufak bir heyecan yok.Tek düşüncem ailemden ayrı yabancı bir şehirde nasıl yaşayacağım.Yatıyorum kalkıyorum aklımda bu mevzu var.Hergün gizli gizli ağlıyorum.Zaten annemler de çok üzgün.
Gittikten sonra nasıl olacağımı tahmin bile edemiyorum

Bende senin gibiydim arkadasım ama şimdi daha iyiyim sonucta hayat bu allah ölümle sınamasın kendine şu özel günlerini dert etme yapacak bişe yoksa katlnmak zorundaiz.

ben de aynı durumdayım. 1 yıllık evliyim ve bu sene dogdugum, büyüdüğüm, okudugum, ailemin oldugu yer olan istanbul'dan ayrılıp doğuya gideceğiz. zor gelebilir ama alışmak zorundayız. tedbil-i mekanda ferahlık vardır kızlar. : )

ne güzel söledin :))

hamileliğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah..

yer değiştirme konusuna çok fazla takılma bizde ailemizden uzaktayız..burda işimiz gücümüz

ama eşimle mutluyuz alışırsın endişe etme...ekmek parası de alışmaya çalış

unutma eşin içinde kolay olmaz daha da zorlaştırma destek ol ona..senin kendi ailen var artık..

bebeğinde gelir yakında ohh..

Allah razı olsun cnm şimdi daha iyiyim kesinleşti tarih 2 ay sonraymış il zaman zordu şimdi daha iyiyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE KÜÇÜCÜK BİR CANLI:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…