- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Aynen öyle doğduğun yer değil doyduğun yer...Bebeğin hayırlı olsun onun geleceğini düşünmen gerekiyor.Ben de evlenince eşimin işi nedeniyle güneydoğuya geldim ilk 6 7 ay çok zorlandım ama alıştım şimdi sanki yıllardır buradaymışım gibi tabi insanın memleketi gibi olmaz her gidişimde toprağı öpesim geliyor uçaktan inince :)
Konu başlığınız içeriğe uygun olması için değiştirildi. Bilginize.
Şuan aynı durumdayız..en geç 2 hafta sonra bizde eşimin işi dolayısıyla onun memleketine taşınacağız.eşim görev yapacağı yere gitti.Yaklaşık 2 haftadır da annemlerle kalıyorum . 2 ay sonra doğum yapacağım.Ama bu taşınma mevzusu olduğundan beri gözüm çocuğu dahi görmez oldu.içimde en ufak bir heyecan yok.Tek düşüncem ailemden ayrı yabancı bir şehirde nasıl yaşayacağım.Yatıyorum kalkıyorum aklımda bu mevzu var.Hergün gizli gizli ağlıyorum.Zaten annemler de çok üzgün.
Gittikten sonra nasıl olacağımı tahmin bile edemiyorum
ben de aynı durumdayım. 1 yıllık evliyim ve bu sene dogdugum, büyüdüğüm, okudugum, ailemin oldugu yer olan istanbul'dan ayrılıp doğuya gideceğiz. zor gelebilir ama alışmak zorundayız. tedbil-i mekanda ferahlık vardır kızlar. : )
hamileliğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah..
yer değiştirme konusuna çok fazla takılma bizde ailemizden uzaktayız..burda işimiz gücümüz
ama eşimle mutluyuz alışırsın endişe etme...ekmek parası de alışmaya çalış
unutma eşin içinde kolay olmaz daha da zorlaştırma destek ol ona..senin kendi ailen var artık..
bebeğinde gelir yakında ohh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?