Eşim işinden nefret ediyor

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
Eşim sevkiyat bölümünde fabrikada çalışıyor. İnsan gücüne dayalı değil ama akşama kadar ayakta kalıyor ve onlarca insanla muhatap oluyor, telefon trafiği yaşıyor. Eve gelse akşam yine iş için aranabiliyor. Bazen zorunlu olarak haftasonu veya akşama mesaiye kalabiliyor.
Ama şuan işten çıksa yine girebileceği iş buna benzer fabrika girişli bir iş olacaktır. Yani değişen birşey olmayacak. Yaşından dolayı devlette, memur vs. bu tarz bir yere de giremeyecek. Lise mezunu, üniversite okumadı. Sürekli bu döngü içinde olacağımızı düşünüyorum.
Bana kızıyor bazen gereksiz yere azarlıyor. Sonra hakkını helal et çok yorgunum diyor. Üzülüyorum.
Bende kpss'yi kazanmak ve güzel bir şehire gitmek, ona nefes aldırmak istiyorum. Gerçekten istiyorum , başka bir yol göremiyorum şuan

Sanayi de çalışmak zordur ister kadın olsun ister erkek, bir an önce siz de bir şeylerin ucundan tutmaya bakın derim . Temeliniz yoksa KPSS şu an sadece hayal sizin için . Hayat zor

İnsanın sevmediği bir işi yapması çok çok zor . Allah yardımcısı olsun. Ama şu an ülkenin durumu da ortada. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin hesabı ... Keşke herkes de sevdiği istediği işi yapabilse ama bizim ülkemizde bu çok zor malesef

Şartları değiştirebilir
Yani zor biliyorum ama ömür boyu bu iş yapmak istemiyorsa ya bir sektörde iş öğrenip iş kuracak
Ya da lise mezunu falan olarak kpss belediye kovalayacak

Ekonomi bu durumdayken işi olan işim var diye şükrediyor yani şu dönemde daha iyi bi seçenekte yokken şikayet etmesi lüzumsuz

Köyü falan varsa Tarım ve hayvancılık
Yoksa bile kredi alıp yapabilir
Hangi konuda iyiyse ve seviyorsa onu yapsın
Yeterki iyi yapsın
Mutlaka başarılı olacaktır

Kendi isinizi yapabilirsiniz beraber.madem sizde calismak istiyorsunuz
Internetten magaza acip urun satabilirsiniz mesela
sizin bu zeka dolu onerileriniz yok mu bayiliyorum kac gundur. para yok diyene deniz kiyisina yerles diyorsunuz, kocasi fabrikada calisana kendi isini yap diyorsunuz. sermaye olarak ne koysunlar? bos laf hepsi ya her seye yazmak zorunda degilsiniz.

İşi sevmemek, zorla gitmek nedir çok iyi bilirim. Ayaklar geri geri gider, dakikalar bitmez. Şu an işten çıksın da diyemiyorum, ortam çok kötü.
Hem çalışsın hem iş baksın. Tamam belki yine benzer iş olur. Ama belki şartları daha iyi bir iş çıkar karşısına belli olmaz. (benzer iş bulur da kafasının daha rahat olacağı bir iş olur onu demek istiyorum anlatamadımsa kusura bakmayın ).Bol bol dua etsin.

sizin bu zeka dolu onerileriniz yok mu bayiliyorum kac gundur. para yok diyene deniz kiyisina yerles diyorsunuz, kocasi fabrikada calisana kendi isini yap diyorsunuz. sermaye olarak ne koysunlar? bos laf hepsi ya her seye yazmak zorunda degilsiniz.
Siz de bana uazmak zorunda degilsiniz😒
Deniz kenari karadeniz.kiralar ucuz,yaginizi,meyve sebzenizi bag bajceden alabiliyorsunuz ucuza.memurlar icin uygun olarak yazdim.maas degismiyor giresundayim su an memur olsam kalirdim burada. bu biiirrr..param yok diyene degildi o.

Ikincisi tedarikte fabrikada.mali ucuza alip satabilir.sermaye biriktirip.hedefi olursa kendi isini kurmak gibi yaptigi is zor gelmez.

Iyi okuyup yorum yazin.bos bos konusmamis olursunuz.

ülkede mutlu insan mı kaldı? az önce facebook’ta bir öğretmen sayfasında öğretmenlerin fahiş şekilde artan kiraları karşılamakta güçlük çektiklerini okudum. bu insanlar üniversite okudular da noldu. kiralarını ödeyemiyorlar şu an. inşallah bir an önce her şey yoluna girer de çok zor

Deniz kenari karadeniz.kiralar ucuz,yaginizi,meyve sebzenizi bag bajceden alabiliyorsunuz ucuza.memurlar icin uygun olarak yazdim.maas degismiyor giresundayim su an memur olsam kalirdim burada. bu biiirrr..param yok diyene degildi o.

Ikincisi tedarikte fabrikada.mali ucuza alip satabilir.sermaye biriktirip.hedefi olursa kendi isini kurmak gibi yaptigi is zor gelmez.

bos konusan sizsiniz ya. bi sizin akliniz basiyor sanki yani uzaydan yeni fikir getirmis gibi konusuyorsunuz. bombos.

bos konusan sizsiniz ya. bi sizin akliniz basiyor sanki yani uzaydan yeni fikir getirmis gibi konusuyorsunuz. bombos.
Konu sahibi misiniz?size mi yazdım?hayır.ee sizi ilgilendiren nedir?
İnternetten ürün satmak için sermaye de gerekmez ayrıca.resmi satışa koyarsınız sipariş gelince tedarik eder yollarsiniz.fabrikada olan birinin çevresi de olur.bos bu öneri değil yani.
Bu ne öfke ya😅şaka gibi

Kiranız 3500 değil miydi sizin ?

Konu sahibi misiniz?size mi yazdım?hayır.ee sizi ilgilendiren nedir?
İnternetten ürün satmak için sermaye de gerekmez ayrıca.resmi satışa koyarsınız sipariş gelince tedarik eder yollarsiniz.fabrikada olan birinin çevresi de olur.bos bu öneri değil yani.
Bu ne öfke ya😅şaka gibi
kac gundur insanlarla dalga geciyorsunuz. tepki vermeyip ne yapalim?

Back
X