- 29 Haziran 2017
- 194
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
-
İş yeri kendinizin mi hafta sonuda yokmu benimkide çalışmak zorunda olmasa evden gitmeyecek bi yere
hayır eşim özel bir şirkette çalışıyor ancak haftasonları da gidiyor işleri yoğun olduğu için.aslında gitmese olur ama gidiyorİş yeri kendinizin mi hafta sonuda yokmu benimkide çalışmak zorunda olmasa evden gitmeyecek bi yere
Hafta sonu ne işi var şirkette bu adam tam iş kolik hastayım de çağır sonra tut elinden kaçırıyorum seni de al goturhayır eşim özel bir şirkette çalışıyor ancak haftasonları da gidiyor işleri yoğun olduğu için.aslında gitmese olur ama gidiyor
Yemek tv derken zaten çoğu zaman uyuyup kalıyorakşam 7 'den sonra ne yapıyor ki?
Dışarı da gitmiyormuş,evde adam.Yemek tv derken zaten çoğu zaman uyuyup kalıyor
Ne yazıkki fazla mesai fazla ücret olayı yok bu kadar çalışmasa da haftasonu da gitmese yine aynı ücreti alacakAynı oranda kazanıyorsa sorun yok
Aslında sorun izne ayrılmasında değil istese izne ayrılır ama istemiyor başta sıcakta tatil yapmayı sevmiyor diyordum ama evde de kalmıyor varsa yoksa işyeriAkşam 7 çokta geç değil ki. Özel sektörde en erken çıkılan saat genelde o saat ve haftada sadece pazar tatil sürpriz iş çıkmazsa oda.
Ama izin olmamasına şaşırdım bize sağolsun yılda 1 hafta izin var tatile gitmek için:)
Evde problemler varda kaçmak mı istiyor acaba? İşi ne peki bu kadar deli gibi çalıştığı? Bi yerde oda pes etmiyor mu acabaAslında sorun izne ayrılmasında değil istese izne ayrılır ama istemiyor başta sıcakta tatil yapmayı sevmiyor diyordum ama evde de kalmıyor varsa yoksa işyerihaftaiçi haftasonu full time
Maşallah siz nasıl görüşüyorsunuz benim.icin cinnet sebebi gece ikide gelen erkekCanım ona işkolik denmez
Bak benim kocam sabah 10 gece 2 iş yerinde haftada bir gün yarım gün çalışıyor onda da sürekli telefonu çalıyor
Maşallah siz nasıl görüşüyorsunuz benim.icin cinnet sebebi gece ikide gelen erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?