Eşim işkolik

Mystory-06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
194
221
103
39
Kızlar merhaba evet başlıktan da anlaşılacağı üzere eşim işkolik.yaz kış sürekli işyerinde.evin tüm yükü benim üzerimde.bıraksam akşam bile işyerinde kalacak.Malum yaz ayları...Ben de istiyorum ki tatile çıkalım ama asla gelmiyor.Evde vakit geçirelim diyorum yok ona da razı değil...sabah 8 akşam 7 yıllardır çalışıyor.Sİzce de bu bir sorun değil mi? önceliği hep iş sonra eş artık gerçekten bunaldım

Bunu onunla ciddi ciddi konuşun,onu özlediğinizi ve onunla zaman geçirmek istediğinizi örneğin tatilin çok iyi gelebileceğini kibar ama kararlı bir dille söyleyin.

İş yeri kendinizin mi hafta sonuda yokmu benimkide çalışmak zorunda olmasa evden gitmeyecek bi yere
İş yeri kendinizin mi hafta sonuda yokmu benimkide çalışmak zorunda olmasa evden gitmeyecek bi yere
hayır eşim özel bir şirkette çalışıyor ancak haftasonları da gidiyor işleri yoğun olduğu için.aslında gitmese olur ama gidiyor

hayır eşim özel bir şirkette çalışıyor ancak haftasonları da gidiyor işleri yoğun olduğu için.aslında gitmese olur ama gidiyor
Hafta sonu ne işi var şirkette bu adam tam iş kolik hastayım de çağır sonra tut elinden kaçırıyorum seni de al gotur

Akşam 7 çokta geç değil ki. Özel sektörde en erken çıkılan saat genelde o saat ve haftada sadece pazar tatil sürpriz iş çıkmazsa oda.
Ama izin olmamasına şaşırdım bize sağolsun yılda 1 hafta izin var tatile gitmek için:)

Aslında sorun izne ayrılmasında değil istese izne ayrılır ama istemiyor başta sıcakta tatil yapmayı sevmiyor diyordum ama evde de kalmıyor varsa yoksa işyeri haftaiçi haftasonu full time

Aslında sorun izne ayrılmasında değil istese izne ayrılır ama istemiyor başta sıcakta tatil yapmayı sevmiyor diyordum ama evde de kalmıyor varsa yoksa işyeri haftaiçi haftasonu full time
Evde problemler varda kaçmak mı istiyor acaba? İşi ne peki bu kadar deli gibi çalıştığı? Bi yerde oda pes etmiyor mu acaba

çalıştığı ortamı biliyorum ne zaman arasam açar yada gittiğimde yine çalışırken bulurum onda bir sıkıntım yok sadece işini benden daha çok seviyor ve değer veriyor

Her evde olan problemler bizde de oluyor ama iyi olduğumuz zaman da gider.yazılım işi yapıyor.pes etmedi yıllardır

Canım ona işkolik denmez
Bak benim kocam sabah 10 gece 2 iş yerinde haftada bir gün yarım gün çalışıyor onda da sürekli telefonu çalıyor

Öyle ise dediğiniz gibi adam işini seviyor ama kendinizle kıyaslama yapmayın lütfen üzülürsünüz.Pazar günü planlar yapın yada alışveriş ağır olur beraber gidelim tarzında belki bir faydası olur

Canım ona işkolik denmez
Bak benim kocam sabah 10 gece 2 iş yerinde haftada bir gün yarım gün çalışıyor onda da sürekli telefonu çalıyor
Maşallah siz nasıl görüşüyorsunuz benim.icin cinnet sebebi gece ikide gelen erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…