Tum yorumlari okumadim, sadece ilk sayfa.
Esin is begemeyenlerden anlasilan. Kusuruma bakma ama gururlu adam butun gun evde oturup karisina surat yapan adam, kavga eden, olmadi bosanacaz diyen adam degildir. Gururlu adam kendi meslegini bir sebepten icra edemese bile canla basla calisan, eli ekmek tutsun diye is secmeyip calisanlardandir. Ilk sayfadaki bir arkadasimizin dedigi gibi, bir suru is var, tamam hepsi univ. mezununa gore degil, ama evde beklemektense gitsin calissin. Eve giren 3 kurus da olsa bir ihtiyacinizi giderir, eli ekmek tutar, kac yasina gelmis adam yani. Dershaneyi neden birakmis ki? Orasi da tuhaf.
Ben sana birsey soyliyim mi esin evlilik sorumlulugunu kaldiramiyor, calismaya da niyeti yok. Sen gec o "bir sene daha bekleyelim, bosanalim" laflarini. Bosanacak tabii, ev gecindirmenin kendine gore olmadigini farketmistir. Ailen de laf sokmakla hatali bile olsa ozunde hakli, ben de istemezdim oyle damat dogruya dogru. Calismaya niyeti olan adam calisir, ben bunu bilir bunu soylerim, butun gun evde bekleyemez, gururuna yediremez.
Yazim sert gorunduyse affola, yargilamak icin yazmadim, dogru bildiklerimi yazdim.