- 28 Eylül 2019
- 40
- 102
- 3
- 33
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
-
Bu ne issizliktir yarabbim.Öncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
Bu aralar çok duyduğum kelimelerdenÖncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
Öncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
çok ağır konuşmadınız mı ama kuşbeyinli falan derken.O işler öyle olaydı dünyada 4 kıta kalırdı diyin kuş beyinli herifinize
Zannetmem kuştan kuşa değişir buçok ağır konuşmadınız mı ama kuşbeyinli falan derken.
Uyumadinmi sen hala ☺Demek ki o afeti devran sizsiniz ha
özel konuşmalarınızı mesaj yoluyla hallederseniz sevinirim.Uyumadinmi sen hala ☺
Yok canım nerdee kızlarda ayakta halaUyumadinmi sen hala ☺
deprem oyle sanirmKonu sahibi hakkında boşandım yazmış ama burada eşim diyor
Özür dileriz Nebahat ablaözel konuşmalarınızı mesaj yoluyla hallederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?