- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
-
Pardon tatlım sen de sutyensiz gezme de rahat uyuyalim bu geceözel konuşmalarınızı mesaj yoluyla hallederseniz sevinirim.
Nöbetçi mahkeme bile bu kadar hızlı boşamaz.Ndeprem oyle sanirm
Aynen yaa pikniğe mi gitsek,napsak. Bi pazarımız var zaten.Tezgahtar nebahat: ergen gelişme çağında bir erkeğin rüyalarını süsleyen fantastik bir isim bulmandan belli. Çok yaratıcı ve güncel bir fakesin, kendine acilen küçük küçük işler bulmalısın.
Okullar da açıldı hayret.
A haftasonu yarın.
Niye çocuğum cumartesi dershanen mi varAynen yaa pikniğe mi gitsek,napsak. Bi pazarımız var zaten.
Hayır tershanem var. Gemi ustalarına yemek yapmam gerek cumartesi.Niye çocuğum cumartesi dershanen mi var
Hımm Allah kolaylik versin ne diyim sutyensiz gitme malum deniz tarafı daha çok hisseder depremi!Hayır tershanem var. Gemi ustalarına yemek yapmam gerek cumartesi.
pardon siz ahmet mete ışıkara mısınız? deprem konusunda baya donanımlı gördüm sizi.Hımm Allah kolaylik versin ne diyim sutyensiz gitme malum deniz tarafı daha çok hisseder depremi!
Eşiniz! kadar olamasamda az buçuk bişeyler biliyorum kendimcepardon siz ahmet mete ışıkara mısınız? deprem konusunda baya donanımlı gördüm sizi.
O degil de esin öyle galiba baksana günlerdir uykumuzu kaçıran depremin sebebini bulmuspardon siz ahmet mete ışıkara mısınız? deprem konusunda baya donanımlı gördüm sizi.
Fortumla şu çeker şimdi o oradan.Hımm Allah kolaylik versin ne diyim sutyensiz gitme malum deniz tarafı daha çok hisseder depremi!
Böyle bir konuyu tiye alıp konu açmak olayları saptırmaya çalışmak bencede hoş değilböylesi bir hassas konuda hiç ama hiç hoş değil yazılanlar.
Al bide usta fantazisi hadi atetizler bunu da açıklasınHayır tershanem var. Gemi ustalarına yemek yapmam gerek cumartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?