- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
-
kesinlikle katılıyorum size başlığı ilk okuduğumda aklıma gelen bu oldu bir de mesajın içeriğini okuyunca yüzde yüz emin oldum dalga geçiyor aklınca...İçimden bir ses bu konunun özellikle polemik yaratmak için açıldığını söylüyor.
Arttırıyorum hatta konuyu açan cahil bir erkek olabilir.
O zaman korkmasın neticede böyle düşünenlere göre tehlikede olan kendileri değilÖncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
Bence o vincde nebahat yuzunden dustu hep sudyensiz gezdi dedi da adam onaMadem deprem "sen ve senin gibi" giyinenlerden dolayı oluyorsa,ceza zina(!),alkol ve açık giyinmeden geliyorsa Kabe'de düşen vinçten dolayı neden o kadar kişi öldü ya da yaralandı? Buna eşiniz nasıl cevap verecek acaba?
ayy gece gece nasil guldumBence o vincde nebahat yuzunden dustu hep sudyensiz gezdi dedi da adam ona
Mantıklı bu açıdan düşünmemiştimBence o vincde nebahat yuzunden dustu hep sudyensiz gezdi dedi da adam ona
Eşiniz tam bir ruh hastası. Kurtulun bu bağnazdanÖncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
Eşiniz sizi kıskanıyor dikatte almayı deneyin bence başka birinin size bakmasını istemiyor hakkli olarak son dediği saçma olmuş evet ama dikatte alınÖncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda sigara içiyormuşum karşı apartmanda ki adamlar bana bakıyormuş falan fişman. Deprem benim ve benim gibiler yüzünden oluyormuş. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyeceğimi diyip demiyeceğimi bilmiyorum. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim gece gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?