Eşim istediğim bölümü okumami istemiyor :( Ya hayallerim :((

Seneye git sonraki sene git beni okuldan attılar deme, ayrıca bende çok nefis bir empati yeteneği var olmaz olaydı, okul olmadı bende evleneyim mi dedin doktor evlen iyi gelir mi dedi, baba evinde git kursa ya da evde çizim teknikleri öğren, hamilelik evlilik vs zorlamadı okul mu azdırdı epilepsiyi, inanmıyorum

Pardonn ama siz beni taniyormusunuz benim hakkımda bu kadar net konuşma hakkını size kim veriyor ?

Aile baskısı yok nişan yaptık oncesinde zaten gorusuyorduk . eşim beklemek istemedi evlendik ama bilmiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmeme mani olacağını bilmiyordum .

Ah be yavrum destekler mi sandın? Kendi elinle kendini ateşe vermişsin. Desteklemeyi gec bana gore eşten bunu talep etmek bile cok sacma. Evlenmeden önce eğitim ve kariyer halledilmis olmalı. Cok ısrar etme bence evli kalmaya devam edeceksen. Hakkın yok çünkü. Ailen göndermiyor muydu seni okula bu kadar çabuk evlendin?

19 Yaşında ve bir de Çocuğunuz var( Allah bağışlasın). Şiddet görüyorsunuz ama canınızı sıkan resim öğretmeni olamamak. Nasıl böyle hayatınızı mahvedebiliyorsunuz anlamıyorum. Hastaymışsınız okul olmamış falan tamam da koşa koşa evlenmek nedir ya. Sonra da sızlanmak, eleştirenlere de kızmak...
Ne dememizi istersin? Aferin canım iyi ki daha Çocukken,lise mezunu bile değilken evlenmişsin. Aferin daha sen Çocukken bir de çocuk yapmışsın. Üstüne okuma aşkın gelmiş bunun için dayak yiyorsun. Olsun kocandır döver de sever de. Sana çok aşık bu yüzden dövüyor. Sen resim yapmaya devam et.

İnanmak zorunda değilsiniz aaa tüh adam olacak kız bana inanmadı napacagim vahh vahh içime oturdu
arkadaşım şiddet görüyorsun hala resim mesim derdindesin işine gelen yorumlara cevap yapıyorsun fikir verenlere de cevap versen ya

eşin de zaten kendini bişey sanan ergen , 2 ergenin içinde heba olan bir çocuk

Erken yaşta evliliğin getirileri. Eşinize de okuyup kendi parami kazanicam dediyseniz;ona muhtaç olmadığınızi anladiginizda terkedilebilecegini düşünmüş olabilir. Bundan dolayı da tepkisinin dozu artmış olabilir. Konunun tutulacak bir tarafı yok ne yazık ki. Şiddet problemini halletmek birinci önceliğiniz olmalıydı.

arkadaşım şiddet görüyorsun hala resim mesim derdindesin işine gelen yorumlara cevap yapıyorsun fikir verenlere de cevap versen ya

eşin de zaten kendini bişey sanan ergen , 2 ergenin içinde heba olan bir çocuk
Bayan tesekkur ederim ama ben iyi yorum yapanlara tesekkur ederim Allah razı olsun işime gelenle gegil yetisemiyorum hepsini göremiyorum . Zaten hepsini okuyorum iyi yorum yaptınız siz kırmadan tesekkur ederim. Ben sadece iyi yorum yapmayan birine cevap veriyordum . zaten derdimi acmisim birde üstüme geliyorlar iyi yorum yapanlar alınmasın ustune tekrar tesekkur ederim

Şiddet problemi konunun üzerine olmuştu zaten

Hanimefendi öyle diyorsunuz ama eleştirinin iyisi ve kötüsü de var lütfen barı siz yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…