- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
bu hastalığın 4 kademesi var en yükseği sara yanı bayilma . ilac lar en düşük seviyeye cekebilir hastalığı . ben basardimda . şuan hastaligimin absans evresindeydim yanı çene titremesi ve bir kaç saniyeliğine uzaklara dalma sara evresindeyim absans evresine düştüm ve 2 yıldır takip altındayım EEG takibi ama ilaclarim kesildiEEG'yi biliyorum yinede dikkatli ol zmanla ilaçlarınıda kullanman gerekmeyecekmi sanki..
Belkide ileri seviyede değil rahatsızlığın..
bu hastalığın 4 kademesi var en yükseği sara yanı bayilma . ilac lar en düşük seviyeye cekebilir hastalığı . ben basardimda . şuan hastaligimin absans evresindeyim yanı çene titremesi ve bir kaç saniyeliğine uzaklara dalma sara evresindeyim absans evresine düştüm ve 2 yıldır takip altındayım EEG takibi ama ilaclarim kesildi
Sınır stres yorulmak ve radyasyon bu hastalığın dusmaniŞiddet e karşı çıkın yoksa tekrarlayabilir hastalıgınız
Sınır stres yorulmak ve radyasyon bu hastalığın dusmani
İyi yorumlariniz için tesekkur ederim bana enerji verdinizO kadarını bilemem ama sen yinede dikkatli ol derim..
Bu arada derdimi dinlediğiniz ve güzel yorumlar yaptığınız için sizede tesekkur ederimAynen bende bundan bahsediyorum
İyi yorumlariniz için tesekkur ederim bana enerji verdiniz
Oku diyor ama onun istediği şartlarda okumami istiyor . kendi hayal ettiğim bölümüistemiyoryalniz senin baslik yanlis olmus
esinin istedigin bolume karsi ozel bi antipatisi yok
hiç bi sekilde okumani istemiyor anladigim kadariyla
Zaten tek dusuncem evladım . sagolun abla benden buyuksunuz sanırım yaşım küçük ama evlat nedir bilirim kucagima aldığımda anladım .Sana bir anne tavsiyesi evladım,ne olursa olsun lütfen ama lütfen ailene yaşadıklarını bildir olurmu..
Stres olmamalı hayatında,bak evladın var dünyalar tatlısı hemde onu düşün birazda..
Zaten tek dusuncem evladım . sagolun abla benden buyuksunuz sanırım yaşım küçük ama evlat nedir bilirim kucagima aldığımda anladım .
haklisiniz sizede tesekkur ederim . halimi sorduğunuz ve güzel uslublu yorumunuzla beni rahatlattiginiz için :))konu sahibi, kocan seni sevmiyor.
acı ama gerçek bu.
seni dövüyor kısıtlıyor, başarılı olmanı çekemiyor, çalışan eltine duyduğu saygıyı sana duymuyor, evinde hizmet etmen yetmezmiş gibi eltine kölelik yapmanı istiyor, ailenden, sokaktaki yabancıdan bile kıskanıyor, kendi ezikliğini seni ezerek, döverek, emrederek gizliyor.
ailenle paylaş sıkıntılarını. ana gibi yar olmaz canım, sana ancak annen acır, bak elin adamı kocan güya sana zerre acımıyor.
şimdi dur demezsen şiddetin ve kısıtlamanın dozu artar. Allah korusun psikolojin bozulur hastalığın nükseder filan.
Maşallah Allah size bagislasin evlatlariniziEvladın için direnmelisin bu hayata, eşin tekrar aynı şeyleri yaşatırsa sana ailene haber ver olurmu..
Senden kaç yaş büyük kızım var benimde..
Maşallah Allah size bagislasin evlatlarinizi
İşte sorun orda başlıyor iyi yorum yapmama meselesi . Kınamali bir üslup kullanıyorsunuz ne olursa olsun kimseyi yaşadıklarından dolayı kinayip hor görmemelisiniz .. Kimin başından neler geçiyor . mesela kocası ölüyor başka adamla evleniyor . çocukları kadına anne demiyor cenazesine bile gitmiyor . herkes o kadına çocukları küstügü için koca için çocuklarından vazgeçti diyor. belki kadının ekonomik ozgurlugu yok belki çocukları birgün evlendiğinde onu yanlız bırakacak bir sıkıntısı varda evlendi kimse demiyor. Belki oğlu kadının parasını kumara veriyor zorla istiyor .bardağı sadece dolu tarafından gormeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?