Eşim istediğim bölümü okumami istemiyor :( Ya hayallerim :((

EEG'yi biliyorum yinede dikkatli ol zmanla ilaçlarınıda kullanman gerekmeyecekmi sanki..
Belkide ileri seviyede değil rahatsızlığın..
bu hastalığın 4 kademesi var en yükseği sara yanı bayilma . ilac lar en düşük seviyeye cekebilir hastalığı . ben basardimda . şuan hastaligimin absans evresindeydim yanı çene titremesi ve bir kaç saniyeliğine uzaklara dalma sara evresindeyim absans evresine düştüm ve 2 yıldır takip altındayım EEG takibi ama ilaclarim kesildi

O kadarını bilemem ama sen yinede dikkatli ol derim..

yalniz senin baslik yanlis olmus
esinin istedigin bolume karsi ozel bi antipatisi yok
hiç bi sekilde okumani istemiyor anladigim kadariyla

konu sahibi, kocan seni sevmiyor.
acı ama gerçek bu.
seni dövüyor kısıtlıyor, başarılı olmanı çekemiyor, çalışan eltine duyduğu saygıyı sana duymuyor, evinde hizmet etmen yetmezmiş gibi eltine kölelik yapmanı istiyor, ailenden, sokaktaki yabancıdan bile kıskanıyor, kendi ezikliğini seni ezerek, döverek, emrederek gizliyor.
ailenle paylaş sıkıntılarını. ana gibi yar olmaz canım, sana ancak annen acır, bak elin adamı kocan güya sana zerre acımıyor.
şimdi dur demezsen şiddetin ve kısıtlamanın dozu artar. Allah korusun psikolojin bozulur hastalığın nükseder filan.

Sana bir anne tavsiyesi evladım,ne olursa olsun lütfen ama lütfen ailene yaşadıklarını bildir olurmu..
Stres olmamalı hayatında,bak evladın var dünyalar tatlısı hemde onu düşün birazda..
Zaten tek dusuncem evladım . sagolun abla benden buyuksunuz sanırım yaşım küçük ama evlat nedir bilirim kucagima aldığımda anladım .

Zaten tek dusuncem evladım . sagolun abla benden buyuksunuz sanırım yaşım küçük ama evlat nedir bilirim kucagima aldığımda anladım .

Evladın için direnmelisin bu hayata, eşin tekrar aynı şeyleri yaşatırsa sana ailene haber ver olurmu..
Senden kaç yaş büyük kızım var benimde..

haklisiniz sizede tesekkur ederim . halimi sorduğunuz ve güzel uslublu yorumunuzla beni rahatlattiginiz için :))

boyle ese sahıp ısen kesınlıkle hem okuyup hem calısıp kendını kurtarmalısın zaten
hakkına hayırlısı olsun

Evlenmiş
Neden evlendiniz diye soruyorsunuz
Tamam sorulur 1 defa 2 defa 3 defa
Evleniyorum demiyorki

İnanın bazen insanların üzerine çok gidiyorsunuz

Akil var mantik var.. Kursa gitmenize bile izin yok ama kolay atanacagim bir meslek okumak istiyorum diyorsunuz...
Zamansiz evlilik hata olmus, adam okumanizi degil gozunuzun acilmasini istemiyor, ona muhtac kalin istiyor, dovmesi de bu yuzden tamamen ego....
Ya kabullenip tabiri caizse dizinizi kirip oturacaksiniz, ya da hayallerinizi gerceklestirmek icin ayrilacaksiniz..
3.ihtimal de adamin ikna olmasi ama bu ne kadar mumkun Allah bilir..

Kınamıyorum, asla kınamam da. Ben sadece üzülüyorum genç kızların kendini ziyan etmesine üzülüyorum. Evlenmeye öncelik vermenize kızıyorum. Yok mu size sahip çıkacak, arkanızda duracak biri. Yaşın çok genç. Hayata yeniden başlamalısın. Çocuk konusunda da asla Niye yaptın demem zaten. Çünkü onun günahı yok. Olduktan sonra Allah bağışlasın denilir. Umarım tez zamanda kurtulursun o koca denilen adamdan.
Ama yok ben seviyorum diyorsan, söyleyecek hiçbir şey yok. Hayatın hep böyle geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…