Eşim istediğim bölümü okumami istemiyor :( Ya hayallerim :((

Kesinlikle katılıyorum gözün açılır da koyar gidersin onu istemez sin begenmezsin diye güzelim çok gençsin günah gelecek günlerine ...

Epilepsi yuzunden öğrenci okuldan atılmaz Benim iki tane epilepsi hhastası oğrencim var. Sadece kriz aanında yapmamız gerekeni bilip ona gore mudahle ediyoruz ve bu oöğrenciler derslerinde cok başarılı olmasalar da normal bir öğrenciden beklenen hher seyi yapabiliyorlar.

Epilepsi yüzünden atilmadim zaten hastaligimin bana verdiği psikolojik durumdan dolayı başarısız oldum ve sene sonunda atildim

Akrabamız var oda iyileştm deyp ilaçlarını bırakmıştı,gözümüzün önünde kriz geçirdi..
Akrabamız var oda iyileştm deyp ilaçlarını bırakmıştı,gözümüzün önünde kriz geçirdi..
Evet benim doktorun da öyle bir olay anlatmıştı . rlazigda en iyisi Nihat Seçkin . bu yüzden 6 ayda bir EEG filmi çekiyorlar devlet 6 ay sınır koymuş . yoksa sık ceksem özele giriyor ve paralı eeg beyindeki elektriksel akımı takip eden bir film .

Yorumu dikkatli okuduysan ilaclarimi 2 senedir kestigimi ve artık iyiyim yazdigimi gorurdun

Çok ilginç bir anda nasıl düzeldin bende epilepsi geçirdim doktor üzülür yada stres yaparsa tekrar nöbet geçirir dedi sizinki şiddet e ragmen tekrarlamamış demek ki sandığın kadar agır değilmiş hastalıgın

EEG'yi biliyorum yinede dikkatli ol zmanla ilaçlarınıda kullanman gerekmeyecekmi sanki..
Belkide ileri seviyede değil rahatsızlığın..

Epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır . bebekken geçirilen havaleler kalıcı hasar bırakıyor engelli bile olunabilir . doktorlar havale geçirip de bir hastalığa yakalanmayan insanları mucize diye tanimliyor
Ben 10yilda duzeldim ama doktor ilaclarimi kesti ama yinede takip altındayım siz hiç EEG kontrolü yapmadiniz mi . internetten araştırın epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır kimi çocukken atlatır yada anlattığını zanneder kimi omur boyu çeker . 17 yasimda ilaclarim kesildi 3 ilaç alıyordum karazapen navarinxr ve levemax . doktor bunları kesti ama EEG kontrollerim devam ediyor

Şiddet e karşı çıkın yoksa tekrarlayabilir hastalıgınız

senin hayatın da erkenden koca derdine düşen kızlarımıza ibret olsun. bide erkenden çocuk yapmışsın.o kadar okumak istiyosan o kocayı bırakacaksın,annene göndermeyen adam okula mı gönderecek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…