- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
.Biz böyle şeyleri dillendirmeyi birbirimize saygısızlık olarak görüyoruz. Tabiki hepimiz ölücez ama sen ölünce ben napicam bi mesleğim olsun demek bana göre yanlış. Herneyse, kişisel olarak anlamayın iyi günler...
Annemin bi sözü var bununla ilgili "iki iyilik bir arada olmaz" der hepBenimki de ben birşeyler yapayım iyi bir yerlere geleyim istiyo ama ben evimde mutluyum içimden gelmiyo. İşte iki taraftan biri zıt oluyo :)
Kesinlikle katılıyorum gözün açılır da koyar gidersin onu istemez sin begenmezsin diye güzelim çok gençsin günah gelecek günlerine ...Esin senin universitede gozunun acilmasindan korkuyor baskada bisey degil. Ya hayatin boyunca belini kirip oturup koca lafinla hareket ediceksin yada bazi seyleri goze alip kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogreneceksin. Kardesimden daha kucuksun ve hayatla ilgili ogrenmen gereken daha cok sey var.
Yorumu dikkatli okuduysan ilaclarimi 2 senedir kestigimi ve artık iyiyim yazdigimi gorurdunHasta diye okumayan sen, şuan kocandan dayak yiyorsun ama atak geçirmiyorsun ben bunu anlayamıyorum
Yorumu dikkatli okuduysan ilaclarimi 2 senedir kestigimi ve artık iyiyim yazdigimi gorurdun
Epilepsi yüzünden atilmadim zaten hastaligimin bana verdiği psikolojik durumdan dolayı başarısız oldum ve sene sonunda atildimEpilepsi yuzunden öğrenci okuldan atılmaz Benim iki tane epilepsi hhastası oğrencim var. Sadece kriz aanında yapmamız gerekeni bilip ona gore mudahle ediyoruz ve bu oöğrenciler derslerinde cok başarılı olmasalar da normal bir öğrenciden beklenen hher seyi yapabiliyorlar.
Doktor kontrolünde iyiye gittiğim için kesilmişti ama kontrollerim devam ediyor 6 ayda bir eeg cekiyorlarİlacını neden kestin,hiç ummadığın bir anda krize girersen ne olacak peki..
Doktor kontrolünde iyiye gittiğim için kesilmişti ama kontrollerim devam ediyor 6 ayda bir eeg cekiyorlar
bu kocayla ne sosyal çevresi ,ne başarılı kadın olma derdi
işin zor canım yaaa
Akrabamız var oda iyileştm deyp ilaçlarını bırakmıştı,gözümüzün önünde kriz geçirdi..
Evet benim doktorun da öyle bir olay anlatmıştı . rlazigda en iyisi Nihat Seçkin . bu yüzden 6 ayda bir EEG filmi çekiyorlar devlet 6 ay sınır koymuş . yoksa sık ceksem özele giriyor ve paralı eeg beyindeki elektriksel akımı takip eden bir film .Akrabamız var oda iyileştm deyp ilaçlarını bırakmıştı,gözümüzün önünde kriz geçirdi..
Yorumu dikkatli okuduysan ilaclarimi 2 senedir kestigimi ve artık iyiyim yazdigimi gorurdun
Evet benim doktorun da öyle bir olay anlatmıştı . rlazigda en iyisi Nihat Seçkin . bu yüzden 6 ayda bir EEG filmi çekiyorlar devlet 6 ay sınır koymuş . yoksa sık ceksem özele giriyor ve paralı eeg beyindeki elektriksel akımı takip eden bir film .
Epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır . bebekken geçirilen havaleler kalıcı hasar bırakıyor engelli bile olunabilir . doktorlar havale geçirip de bir hastalığa yakalanmayan insanları mucize diye tanimliyorAkrabamız var oda iyileştm deyp ilaçlarını bırakmıştı,gözümüzün önünde kriz geçirdi..
Ben 10yilda duzeldim ama doktor ilaclarimi kesti ama yinede takip altındayım siz hiç EEG kontrolü yapmadiniz mi . internetten araştırın epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır kimi çocukken atlatır yada anlattığını zanneder kimi omur boyu çeker . 17 yasimda ilaclarim kesildi 3 ilaç alıyordum karazapen navarinxr ve levemax . doktor bunları kesti ama EEG kontrollerim devam ediyorÇok ilginç bir anda nasıl düzeldin bende epilepsi geçirdim doktor üzülür yada stres yaparsa tekrar nöbet geçirir dedi sizinki şiddet e ragmen tekrarlamamış demek ki sandığın kadar agır değilmiş hastalıgın
Epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır . bebekken geçirilen havaleler kalıcı hasar bırakıyor engelli bile olunabilir . doktorlar havale geçirip de bir hastalığa yakalanmayan insanları mucize diye tanimliyor
Ben 10yilda duzeldim ama doktor ilaclarimi kesti ama yinede takip altındayım siz hiç EEG kontrolü yapmadiniz mi . internetten araştırın epilepsi çocukluk çağı hastalığıdır kimi çocukken atlatır yada anlattığını zanneder kimi omur boyu çeker . 17 yasimda ilaclarim kesildi 3 ilaç alıyordum karazapen navarinxr ve levemax . doktor bunları kesti ama EEG kontrollerim devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?