- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.349
- 358
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
Sizin yorumunuzda bana tuhaf geldi hem
sevdigi hemde yetenekli oldugu bi meslek
yapmak istiyo demezmisiniz kotu evliligi olan meslegi eline alsin diyee.esini guzelce ikna et..
Madem onca sağlık sorunu yaşadın, psikolojin yıprandı, o durumdayken aşkı nasıl sığdırdın araya demezler mi adama?Seneye git sonraki sene git beni okuldan attılar deme, ayrıca bende çok nefis bir empati yeteneği var olmaz olaydı, okul olmadı bende evleneyim mi dedin doktor evlen iyi gelir mi dedi, baba evinde git kursa ya da evde çizim teknikleri öğren, hamilelik evlilik vs zorlamadı okul mu azdırdı epilepsiyi, inanmıyorum
evet anlıyorum fakat söylemek istediğim sınavda önünüze bir canlı model geliyor ve onu çizmek zorundasınız ve 2.aşamada imgeselde bir konu veriliyor hayal gucunuzle onu kurgulayip dogru yerleştirip dolu boş oranına dikkat etmek gibi bir sürü etkeni var ve ya obje cizmenizi isteyecekler bunları söylemek istedim :) girdigim her yerde bu konular uzerinden sınava tabi tutuldugum için söylemek istedim,belki faydası olur diye.Evet cizim yapmak zor is bir kere gercekten dikkat ve beceri istiyor evde bir cok malzemem var ve vaktimi ayirdigimda ciziyorum biseyler. Internetten insan yüzleri indirip karakelem calismasi yapiyorum . insanlar bu beceriye sahip olmak icin para dokuyor ve bu yetebnek bende varken bende ilgiliyken onume engeller cikiyor
Mantıklı cvp ama bazilarinda ise yaramıyor bende benim öküze söylemiştim is için onu ben ölünce düşünür yaparsın demişti NATO kafa NATO MermerOna şunu anlat. Allah göstermesin sana birşey olsa çocuğuma kim bakacak tek başımıza nasıl yaşayacaz diye güzel bir dille anlat. İşe yarayacaktır.
O kadar gecistirerek yazmış ki hic rahatsız değil belli ki bende hic yorum yapmadım o konuyasanki tek probleminiz istediğiniz bölümü okuyamamanız. siz dayak yiyorsunuz farkında mısınız? ve ilk defa da değil.
peki sonuç ne. yani böyle devammı edeceksin.İyi yorum yapanyapmayan herkese tesekkur ederim. Yinede anlattım içimde kalmasın . konuyu burada kapatiyorum Allah dinleyen herkes den razı olsun
O zaman çocukluk hayalinizi gerçekleştirip öyle evlenseydiniz. Ne aceleniz vardı? Kocanız olucak "adam"ın baskılarına katlanmak zorunda kalmazdınızBenim çocukluğumdan beri tek hayalim resim öğretmeni olmaktıama bunu yapabilmek için var olan yetenegimi birazcık daha gelistirmem gerekiyordu . Eşime resim kursuna gönder dedim 5 ay oyaladiktan ve ümit verdikten sonra bir kavga çıkararak(hatta şiddet uyguladı ) "gitmeyeceksin" dedi ve bende " tamam senin paranla başarılı olacaksam haram olsun "dedim ve artık kursa gitmek istemiyorum . Çaresiz güzel çizimlerim ve karakalem yeteneğimin heba olmasını göze aldım ve hemen atanabilecegim bir mesleğe yönelmek istiyorum . çünkü kendi paramla birde resim öğretmenliği 2. üni okumak istiyorum. Bu sene lise açıktan bitecek ve esime bu arada elazigliyim . elazığ fırat üniversitesine gitmek istediğimi üniversiteyi açıktan okumak istemediğimi söyledim bu seferde ona arıza çıkarıyor ilahiyat 50 ile atanıyor onu okumak istiyorum . hemen atanıp başarılı olmak istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama hep engel oluyor ( ne yapmalıyım benim hayallerim ne olacak peki
bunu yapsa yine dayak yiyecek anneye gitti diye şiddete uğramış. o okuma olayı ütopya konu sahibi için. eğer evliliği tercih ettiyse,Yaşın çok küçük dayak ta var çocukta isin zor boşanma düşüncen yok anladığım kadarıyla ama çok küçük sun ne yap et okulunu oku mesleğin olsun ikna mi edersin gizli mi gidersin bilmem ama sinme hemen öyle yazık o çocuğa da
Benimki de ben birşeyler yapayım iyi bir yerlere geleyim istiyo ama ben evimde mutluyum içimden gelmiyo. İşte iki taraftan biri zıt oluyo :)Mantıklı cvp ama bazilarinda ise yaramıyor bende benim öküze söylemiştim is için onu ben ölünce düşünür yaparsın demişti NATO kafa NATO Mermer
Ona şunu anlat. Allah göstermesin sana birşey olsa çocuğuma kim bakacak tek başımıza nasıl yaşayacaz diye güzel bir dille anlat. İşe yarayacaktır.
Neden yapılmasın. Allah göstermesin dedim. Kimin ne kadar yaşayacağı belli değil. Çünkü eşim bana hep öyle der.Bana biri böyle dese helede eşim tepkim çok farklı olur. Adamın ölümü üzerinden hesap yapılır mı?
Neden yapılmasın. Allah göstermesin dedim. Kimin ne kadar yaşayacağı belli değil. Çünkü eşim bana hep öyle der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?