Eşim istediğim bölümü okumami istemiyor :( Ya hayallerim :((

Sizin yorumunuzda bana tuhaf geldi hem
sevdigi hemde yetenekli oldugu bi meslek
yapmak istiyo demezmisiniz kotu evliligi olan meslegi eline alsin diyee.esini guzelce ikna et..

Normal bir durumda tabi ki yeteneği olan ve sevdiği mesleği yapsın ama konu sahibinin durumunda enteresan geldi evet. Evlenmiş çocuk yapmış ve şimdi sırf yeteneğim var diye resim öğretmenliği okumak istiyor... Sanki hemen atanacakmış gibi buna bel bağlıyor... Eşinin dediği en azından mantıklı... Ayrıca eşine bu mesele yüzünden bozuluyor ama hatırladığım kadarıyla şiddet görüyor...

Madem onca sağlık sorunu yaşadın, psikolojin yıprandı, o durumdayken aşkı nasıl sığdırdın araya demezler mi adama?
Hadi aşık oldun niye evlendin?
Epilepsi hamileliği bile riske eden bir hastalık bildiğime göre? Bu nasıl iş?
Ya ben anne olsam onca hastalık gçeirmiş kızımı, bu derece ruhen savunmasızken 22 yaşında bir ergene vermezdim. 19 ve 22 yaşında iki kişinin evliliğinden ne olacak? Ancak evcilik olur o. Bak nitekim olmuş da. Koca saçma sapan nedenlerden dövüyor, karı dövsün de milletin içinde dövmesin diyor. Bir araba dayaktan sonra tek derdi kursu hayalleri oluyor, ama can güvenliği aklına bile gelmiyor.
Baksana çocuk bunlar daha.

evet anlıyorum fakat söylemek istediğim sınavda önünüze bir canlı model geliyor ve onu çizmek zorundasınız ve 2.aşamada imgeselde bir konu veriliyor hayal gucunuzle onu kurgulayip dogru yerleştirip dolu boş oranına dikkat etmek gibi bir sürü etkeni var ve ya obje cizmenizi isteyecekler bunları söylemek istedim :) girdigim her yerde bu konular uzerinden sınava tabi tutuldugum için söylemek istedim,belki faydası olur diye.

Ona şunu anlat. Allah göstermesin sana birşey olsa çocuğuma kim bakacak tek başımıza nasıl yaşayacaz diye güzel bir dille anlat. İşe yarayacaktır.
Mantıklı cvp ama bazilarinda ise yaramıyor bende benim öküze söylemiştim is için onu ben ölünce düşünür yaparsın demişti NATO kafa NATO Mermer

İyi yorum yapanyapmayan herkese tesekkur ederim. Yinede anlattım içimde kalmasın . konuyu burada kapatiyorum Allah dinleyen herkes den razı olsun

O zaman çocukluk hayalinizi gerçekleştirip öyle evlenseydiniz. Ne aceleniz vardı? Kocanız olucak "adam"ın baskılarına katlanmak zorunda kalmazdınız

Yaşın çok küçük dayak ta var çocukta isin zor boşanma düşüncen yok anladığım kadarıyla ama çok küçük sun ne yap et okulunu oku mesleğin olsun ikna mi edersin gizli mi gidersin bilmem ama sinme hemen öyle yazık o çocuğa da

bunu yapsa yine dayak yiyecek anneye gitti diye şiddete uğramış. o okuma olayı ütopya konu sahibi için. eğer evliliği tercih ettiyse,
susacak adama karşı gelmeyecek,annesine gitmeyecek,okumayacak ve bunun için israr etmeyecek,dışarı çıkmayacak.
yoksa sonuç belli
ve bir gün adamın elinde kalmamak için herşeye evet diyecek..

Mantıklı cvp ama bazilarinda ise yaramıyor bende benim öküze söylemiştim is için onu ben ölünce düşünür yaparsın demişti NATO kafa NATO Mermer
Benimki de ben birşeyler yapayım iyi bir yerlere geleyim istiyo ama ben evimde mutluyum içimden gelmiyo. İşte iki taraftan biri zıt oluyo :)

Ona şunu anlat. Allah göstermesin sana birşey olsa çocuğuma kim bakacak tek başımıza nasıl yaşayacaz diye güzel bir dille anlat. İşe yarayacaktır.

Bana biri böyle dese helede eşim tepkim çok farklı olur. Adamın ölümü üzerinden hesap yapılır mı?

Neden evlendin ? Kinamak icin ssormuyorum gercekten merak ediyorum. Egitimine devam etmek istiyosan esine en basinda sart kosmaliydin madem evleniyoruz egitimime karsi ciktigin an bu is biter diye. Cocugun var, ekonomik ozgurlugun yok adam biliyor ki ona muhtacsin ve bunu her durumda kullanabilir artik. Siddet gördüğün an gidip sikayetci ol bundan sonra, ona muhtac olmadigini göster.

Esin senin universitede gozunun acilmasindan korkuyor baskada bisey degil. Ya hayatin boyunca belini kirip oturup koca lafinla hareket ediceksin yada bazi seyleri goze alip kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogreneceksin. Kardesimden daha kucuksun ve hayatla ilgili ogrenmen gereken daha cok sey var.

Neden yapılmasın. Allah göstermesin dedim. Kimin ne kadar yaşayacağı belli değil. Çünkü eşim bana hep öyle der.

Biz böyle şeyleri dillendirmeyi birbirimize saygısızlık olarak görüyoruz. Tabiki hepimiz ölücez ama sen ölünce ben napicam bi mesleğim olsun demek bana göre yanlış. Herneyse, kişisel olarak anlamayın iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…