Eşim isteksiz davranıyor.

Aynen gecelik çok bisey ifade etmiyor bazen :)

hahhaha valla nerem ağrırsa ağrısın umrunda bile değil,ben dinlenmek için regl dönemini bekliyorum ona bile kızıyor bazen ,3 gün dü 5 e çıktı diyor:)))))
alem kocaymis seninki buda guzel bosver onlar icin evliligin can damari..benimkide bitmedimi senin regl diyo yoo bitmedi bugun 7.gunun bitmesi lazim diyoo kandiriyon demi beni diyo ya git sacmalama gusulsuz mu dolascam diyom..tovbeee..

Canım herkes de aynı sorun var neden boyleler bende bilmiyorum acaba cinsellikde aktifler ondan mı yoruluyorlar ama herkesten aynı sorunları duyuyorum üzülme

Canım herkes de aynı sorun var neden boyleler bende bilmiyorum acaba cinsellikde aktifler ondan mı yoruluyorlar ama herkesten aynı sorunları duyuyorum üzülme

Bende birkaç kez araştırdım, en son burada sizlere danışmaya karar verdim. Etrafımdakilere anlatamam bu sorunu.

Biraz abartmışsınız sanki, gereksiz bir şüphe bence. Bir çok nedeni olabilir modern yaşam koşullarında, ancak bu dediğiniz binde birden bile az bir orandır muhtemelen

o kadar değil bence sanılandan daha çok bu durum. yani hiç yabana atılacak bir ihtimal değil. moderni klasiği yok ki erkek yani bu normalde bizden daha istekliler her zaman..

nişanlıyken bizimkide çok istekliydi şimdiii hiççç tabi heveslerini aldılar :) bizde 8 aylık evliyiz çok mutluyuz şükür ama bu konuda aynı şeyi yaşıyoruz galiba ayda 3-4 kere filan yapıyoruz oda benin sayemde hep ben yanaşıyorum hiç isteyip gelmiyo bıraksam 1-2 ay hadi yapalım demez bana kalsa hergün olur ama o ya yorgunum diyo yada hadi yarın iş var uyuyalım diyo pasif kalıyo benim yanımda ama bende üstüne düşmüyorum artık sürekli hadi demiyorum bezdirmemek için

Seni nasıl iter, seni neden anlamıyor
Erkekler neden bu hale geldi cidden aci bir durum

Gerçekten de ayni seyler , bizim evlendigimiz ayda mi bi sıkıntı var acaba bak şimdi: D

Gerçekten de ayni seyler , bizim evlendigimiz ayda mi bi sıkıntı var acaba bak şimdi: D
bilmiyorum artıkk sıkıntılı bi dönemde mi evlendik anlamadım adamlar yanaşmıyo ama olsun zamanla oturuyoo bazı şeyler allahtan iyiler yardımcı olup anlayışlı davranıyolar :)

bilmiyorum artıkk sıkıntılı bi dönemde mi evlendik anlamadım adamlar yanaşmıyo ama olsun zamanla oturuyoo bazı şeyler allahtan iyiler yardımcı olup anlayışlı davranıyolar :)

Öyle tabii ki eşim benim için bir nimet, Rabbimin hediyesi gibi. Bu sorunu da çözersek başka bi sıkıntım yok. Allah herkese hayırlı evlilikler versin.

Boşalma derken orgazm yani , gerçi orgazm sonunda da boşalma gibi sıvı geliyor vajinayı kayganlaştırıyor ya hani?

himm..peki bi kadın orgazm olduğunu nasıl anlar nasıl hissediyosunuz ayıptır sorması ama..yani o kayganlık zaten her kadında oluyodur ama her kadın orgazm oldum demiyo olmayanda var

o kadar değil bence sanılandan daha çok bu durum. yani hiç yabana atılacak bir ihtimal değil. moderni klasiği yok ki erkek yani bu normalde bizden daha istekliler her zaman..
Modern yaşam derken tavuğun ostrojeni, gündelik yaşamın stresi, antidepresan kullanımın artışı gibi libido düşürücü modern yaşam koşullarını kastetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…