- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi parcalandim
-
dogrudur gecende arkadasa aselam yazacaktim asalak yazdim gonderdim
valla erkek istedikten sonra gecelik mecelik bahane yani ,ben ilişmesin diye altıma şalvar giysem adam ondan bile etkiileniyor,kaçacak yer arıyorum ,ben tamam desem her gün her gün .bir kez ben isteyim olmadı hiç istememe izin vermiyor ki yani o duyguyu yaşamadım daha.
ilkduyansenol
isin zor basim agriyor de
Ay camış sandım dedim sen hala o lafa rağmen ilişki derdinde misin yoksa
hahhaha valla nerem ağrırsa ağrısın umrunda bile değil,ben dinlenmek için regl dönemini bekliyorum ona bile kızıyor bazen 3 gün dü 5 e çıktı diyor:)))))
alem kocaymis seninki buda guzel bosver onlar icin evliligin can damari..benimkide bitmedimi senin regl diyo yoo bitmedi bugun 7.gunun bitmesi lazim diyoo kandiriyon demi beni diyo ya git sacmalama gusulsuz mu dolascam diyom..tovbeee..hahhaha valla nerem ağrırsa ağrısın umrunda bile değil,ben dinlenmek için regl dönemini bekliyorum ona bile kızıyor bazen ,3 gün dü 5 e çıktı diyor:)))))
Canım herkes de aynı sorun var neden boyleler bende bilmiyorum acaba cinsellikde aktifler ondan mı yoruluyorlar ama herkesten aynı sorunları duyuyorum üzülme
Biraz abartmışsınız sanki, gereksiz bir şüphe bence. Bir çok nedeni olabilir modern yaşam koşullarında, ancak bu dediğiniz binde birden bile az bir orandır muhtemelen
nişanlıyken bizimkide çok istekliydi şimdiii hiççç tabi heveslerini aldılar :) bizde 8 aylık evliyiz çok mutluyuz şükür ama bu konuda aynı şeyi yaşıyoruz galiba ayda 3-4 kere filan yapıyoruz oda benin sayemde hep ben yanaşıyorum hiç isteyip gelmiyo bıraksam 1-2 ay hadi yapalım demez bana kalsa hergün olur ama o ya yorgunum diyo yada hadi yarın iş var uyuyalım diyo pasif kalıyo benim yanımda ama bende üstüne düşmüyorum artık sürekli hadi demiyorum bezdirmemek için
Seni nasıl iter, seni neden anlamıyor
Erkekler neden bu hale geldi cidden aci bir durum
Bazen öncesinde beni boşaltıp ilişki oluyor, bazende sen bosalmadin diye beni tatmin etmeye uğraşıyor. Ama öyle işimi görüp donup yatayim hali yok.
bilmiyorum artıkk sıkıntılı bi dönemde mi evlendik anlamadım adamlar yanaşmıyo ama olsun zamanla oturuyoo bazı şeyler allahtan iyiler yardımcı olup anlayışlı davranıyolar :)Gerçekten de ayni seyler , bizim evlendigimiz ayda mi bi sıkıntı var acaba bak şimdi: D
bilmiyorum artıkk sıkıntılı bi dönemde mi evlendik anlamadım adamlar yanaşmıyo ama olsun zamanla oturuyoo bazı şeyler allahtan iyiler yardımcı olup anlayışlı davranıyolar :)
bi kadın nasıl boşalır ki ya
Boşalma derken orgazm yani , gerçi orgazm sonunda da boşalma gibi sıvı geliyor vajinayı kayganlaştırıyor ya hani?
Modern yaşam derken tavuğun ostrojeni, gündelik yaşamın stresi, antidepresan kullanımın artışı gibi libido düşürücü modern yaşam koşullarını kastetmiştim.o kadar değil bence sanılandan daha çok bu durum. yani hiç yabana atılacak bir ihtimal değil. moderni klasiği yok ki erkek yani bu normalde bizden daha istekliler her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?