Eşim isteksiz davranıyor.

Bikac gündür hasta o yüzden bisey diyemiyorum simdilik. Ama cozcem bu isi de. Eşimi çok seviyorum o varken de başka şeylere yönelmek istemiyorum. Başkasını zaten asla düşünemem. Ben otobüste biraz yakin dursa biri hemen rahatsız oluyorum. Ama kendi kendimi de tatmin etmek istemiyorum.

heramora canım hamdolsun evliliğim iyi bitek böyle uykusunda boşalması ve bana yanaşmaması canımı sıkıyor. Onun dışında eşimden yana bi sıkıntım yok çok şükür. Bebeğin içinde çok sevindim canım. Ayni zamanlarda hamile kalmışız gibi

Canım bazen gerçekten yorgun ve iş yüzünden değişik olabiliyorlar takma o kadar düzelicez sen fazla yanaşma bak gör o gelicek sana hiçç yanına gitme sarılma özlicek o gelcek

Tatlım benimkide mutfakta iş yapıyor olsam hemen napiyosun diye yanıma gelir sarılır özledim ben karımı der. İlişkiye gelince kaçıyor :) TV izliyoruz gülüm nooldu niye konusmuyorsun hic diye yanıma yanaşıp öper sarılır. Onlarda sıkıntı yok çok şükür

Banyo yapmaya üşeniyor olabilir mi?

Var öyle adamlar da..

Bu arada annemin düşüncesi şu.
Bir erkek cinselliğe soğuksa ilgisinin kaydığı başka şeyler vardır.
Kadın falan demek istemiyorum yanlış anlama.

Oyun olur, gezmeler olur, bağımlılık çeşitleri olur kumar gibi..

Ve ben de annemin haklı olduğunu deneyimledim maalesef..

Yok oyun düşkünü değil , ev is arası biyere gitmez, sigara alkol yok, arkadaş çevresi yok. Sadece en ufak meseleleri büyütüp çözümsüz hale geldiğini düşünüyor.

Senı çok ıyı anlıyorum eşim de ilk gebeliğimde biraz geri cekmişti kendini. Sıkıntı olmuştu bıraz ama atlattık sındı ıkıncı gebeliğim hiç bır sıkıntımız yok çok şükür ıns sız de atlatırsınız

Amin İnsaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bana ve isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin.

Amin İnsaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bana ve isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin.
Aminn canım sağolasın inş hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarinizi doldursun Rabbim

[QUOTE="siiiiipse, post: 46096987, member: 675690erkekl nsaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bana ve isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin.[/QUOTE]
Esinizin burcu ne bildigim kadariyla basak burcu erkekler cinsellige pek duskun olmuyor.

[QUOTE="ebisa,
Esinizin burcu ne bildigim kadariyla basak burcu erkekler cinsellige pek duskun olmuyor.[/QUOTE]

Boğa burcu olur kendisi

Ne zaman birisi esim isteksiz diye konu açsa, "Aaa biz su kadar yapiyoruz, sizinki de cok azmis canim"cilar dolusur konuya. Cok yardiminiz dokunuyor konu sahibine. Anlatilamaz yani.
Hatta konu sahibi ayda 50 kez yapıyoruz ama bana yetmiyor dese biri çıkıp çok az tabi biz 100 yapıyoruz diyecek diye korkuyorum.

Hatta konu sahibi ayda 50 kez yapıyoruz ama bana yetmiyor dese biri çıkıp çok az tabi biz 100 yapıyoruz diyecek diye korkuyorum.
Yeni evliyken çok oluyor ilk yıllar yine öyle. Sonra zamanla azalıyor. Çok olmasından ziyade iyi olması önemli bence. Söyleyenler ne kadar evli olduğunu falan da belirtmeli bence

kaç kez olduğu değil ama eşinizin sizdeki bu olayın eksikliğine gözlerini kapayıp, kulaklarını kapaması sorun bence
bene bu libido meselesinden öte dokunulmak istemek, arzulanıldığını bilmek evlilikte kadın için çok büyük ihtiyaç
erkek karısını playstation arkadaşı görüp özel durumlara az giriyorsa bu sefer erkeğin kusurları da kadının gözüne batmaya başlıyor
ki çok normal birşey bu
çok haklısınız bence ama kesinlikle çözüm bulun
benim evliliğim bitmek üzere
sizinki de o raddeye gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…