Eşim isteksiz 🤦‍♀️

Eşiyle arkadaş gibi yaşayıp bi çözüm bulan var mı acaba

Bi kaç seçenek var;

Sabrın varsa bi kaç ay onu baştan çıkarmayı denemek/ farklı fantezilerle/ giysilerle.

Boşanmak istemiyorsan , sadece cinsel anlamda beraber olabileceğin birini bulmak.

En doğrusu oturup ciddi konuştuktan sonra değişim yoksa boşanmak.

Cinsellikte yatağa hakim ol kontrolü eline all kendin yaklaşım da bulun baştan çıkarmanın yolarini bul kendine görevler ver ise yarayacagini düşünüyorum

İlişkinize renk katmayı dene yenilikci ol eşinizin ilgisini cekecek şekilde davranın belki işe yarar

İlişkinize renk katmayı dene yenilikci ol eşinizin ilgisini cekecek şekilde davranın belki işe yarar
Bence bir erkek bukadar süredir cinsellik olmadan hayatta durmaz.İki seçenek var ya hayatında başka bir kadın var!Ya da gerçekten psikolojik sorunları var ve cinselliği çok ileri derecede etkiliyor!Açık olmak gerekirse birinci seçenek daha yakın geliyor bana.Bir ay dayandı iki ay dayandı üçüncü ayda bu adam patlak verir dayanamaz ve cinsellik ister.Sorunun kadında olduğunu asla düşünmüyorum eşi hanzonun tekiymiş zaten evliliğin ilk aylarında ne demek oluyor hazırlık yapma gerek yok böyle şeylere ya bunu duyan kadın zaten soğur böyle heriften.

Haklısınız ama ben istiyorum ki biraz daha mücadele etsin uğraşsın olmuyorda yine bir değişiklik yoksa artık kendisinin bileceği şey artik

Maalesef bende aynı durumdayım
Bence eşinizle en açık şekilde konuşun evlilik aynı evin içinde arkadaşlık etmek değildir öyle olsa zaten kimse evlenip koca derdi çekmezdi.Birbirinize ihtiyacınız var.Kocanıza söyleyin ben bir kadınım ve cinsel isteklerimi bastırmaktan veya kendi kendimi tatmin etmekten yoruldum deyin eğer bir rahatsızlığı varsa psikoloğa gitmeyi teklif edin eğer kabul etmiyorsa benim ihtiyacımı gidermek zorundasın deyin hala yatağa gelip yanaşmak istemez ters çıkışırsa boşanmanın yararlı olacağını söyleyin.Yoksa ömür boyu bu şekilde geçen şey evlilik değildir.Eşinin ihtiyacını karşılamayan kadına da erkeğe de meşekler lanet eder

Max 3 gün yapmazsak 4.gün küserim. Kocamla arkadaş olacaksam niye evlendim. Anamın evinde de bişey yapmadan oturabiliyordum zaten
Küsmeyede gerek yok benim kocamda çok cinselliğe düşkün değil ama ben bunu açık bir dille söylüyorum.Ben istekli bir kadınım diye ve genelde ben çağırıyorum yatak odasına o asla geri çevirmez.Keza o istediğinde de ben.Ya zaten evlilik bu değil mi

Bu aralar o kadar sıcak ki, istesekte birbirimize yaklaşamıyoruz. Klima açık vantilatör açık 5 dk sonra su gibi olup bırakıyoruz. Haliyle bu aralar küsmüyorum ben kendimi geri çekiyorum. Sıcaklar az durulsa rahatlayacağım

Canım
Haklısınız ama ben istiyorum ki biraz daha mücadele etsin uğraşsın olmuyorda yine bir değişiklik yoksa artık kendisinin bileceği şey artik
o iki senedir mücadele etmemiş ki şimdi etsin.Ama sende susuyorsun gibime geliyor.Gidip konuştuğunda bahane üretirse bu şekilde olmayacağını söyle ve ihtiyacımı gidermek zorundasın de.Kaçmasına fırsat verme ve gerekirse kavga et iki sene nedir ya!

Sıcak felan dinlemem hele ki klima varsakendini geri felan çekme canım vallahi erkekler boş bırakmaya gelecek varlıklar değiller ajajsjdjd

Ben 12 yıllık evliyim ilişkimiz gusel şikayetçi değilim tamam mücadele etmiş ama istiyorum ki biraz daha mücadele etsin ayrılmak için ugrasmasin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…