Hayır onlara noluyo yani taşıyan bizizHamililikle birlikte erkeklerde kilo alıyor göbeklenme ile testestron ters orantılı. Spor ve zayıflama ideal kilo oluşursa sorun kalmaz
Hiç birşey benide soğuttu kadın oldugumu unutuyorum desem yeridirpeki sen ne yapıyorsun kendini nasıl tatmin ediyorsun?
Eşiyle arkadaş gibi yaşayıp bi çözüm bulan var mı acaba
Maalesef bende aynı durumdayımEşiyle arkadaş gibi yaşayıp bi çözüm bulan var mı acaba
Bence bir erkek bukadar süredir cinsellik olmadan hayatta durmaz.İki seçenek var ya hayatında başka bir kadın var!Ya da gerçekten psikolojik sorunları var ve cinselliği çok ileri derecede etkiliyor!Açık olmak gerekirse birinci seçenek daha yakın geliyor bana.Bir ay dayandı iki ay dayandı üçüncü ayda bu adam patlak verir dayanamaz ve cinsellik ister.Sorunun kadında olduğunu asla düşünmüyorum eşi hanzonun tekiymiş zaten evliliğin ilk aylarında ne demek oluyor hazırlık yapma gerek yok böyle şeylere ya bunu duyan kadın zaten soğur böyle heriften.İlişkinize renk katmayı dene yenilikci ol eşinizin ilgisini cekecek şekilde davranın belki işe yarar
O zaman kendini tatmin etmekten ve boşanmaktan başka çare yok iyice konuşup kararlaştırdıktan sonra.Hiç birşey benide soğuttu kadın oldugumu unutuyorum desem yeridir
Haklısınız ama ben istiyorum ki biraz daha mücadele etsin uğraşsın olmuyorda yine bir değişiklik yoksa artık kendisinin bileceği şey artikBence bir erkek bukadar süredir cinsellik olmadan hayatta durmaz.İki seçenek var ya hayatında başka bir kadın var!Ya da gerçekten psikolojik sorunları var ve cinselliği çok ileri derecede etkiliyor!Açık olmak gerekirse birinci seçenek daha yakın geliyor bana.Bir ay dayandı iki ay dayandı üçüncü ayda bu adam patlak verir dayanamaz ve cinsellik ister.Sorunun kadında olduğunu asla düşünmüyorum eşi hanzonun tekiymiş zaten evliliğin ilk aylarında ne demek oluyor hazırlık yapma gerek yok böyle şeylere ya bunu duyan kadın zaten soğur böyle heriften.
Bence eşinizle en açık şekilde konuşun evlilik aynı evin içinde arkadaşlık etmek değildir öyle olsa zaten kimse evlenip koca derdi çekmezdi.Birbirinize ihtiyacınız var.Kocanıza söyleyin ben bir kadınım ve cinsel isteklerimi bastırmaktan veya kendi kendimi tatmin etmekten yoruldum deyin eğer bir rahatsızlığı varsa psikoloğa gitmeyi teklif edin eğer kabul etmiyorsa benim ihtiyacımı gidermek zorundasın deyin hala yatağa gelip yanaşmak istemez ters çıkışırsa boşanmanın yararlı olacağını söyleyin.Yoksa ömür boyu bu şekilde geçen şey evlilik değildir.Eşinin ihtiyacını karşılamayan kadına da erkeğe de meşekler lanet ederMaalesef bende aynı durumdayım
Küsmeyede gerek yok benim kocamda çok cinselliğe düşkün değil ama ben bunu açık bir dille söylüyorum.Ben istekli bir kadınım diye ve genelde ben çağırıyorum yatak odasına o asla geri çevirmez.Keza o istediğinde de ben.Ya zaten evlilik bu değil miMax 3 gün yapmazsak 4.gün küserim. Kocamla arkadaş olacaksam niye evlendim. Anamın evinde de bişey yapmadan oturabiliyordum zaten
Bu aralar o kadar sıcak ki, istesekte birbirimize yaklaşamıyoruz. Klima açık vantilatör açık 5 dk sonra su gibi olup bırakıyoruz. Haliyle bu aralar küsmüyorum ben kendimi geri çekiyorum. Sıcaklar az durulsa rahatlayacağımKüsmeyede gerek yok benim kocamda çok cinselliğe düşkün değil ama ben bunu açık bir dille söylüyorum.Ben istekli bir kadınım diye ve genelde ben çağırıyorum yatak odasına o asla geri çevirmez.Keza o istediğinde de ben.Ya zaten evlilik bu değil mi
o iki senedir mücadele etmemiş ki şimdi etsin.Ama sende susuyorsun gibime geliyor.Gidip konuştuğunda bahane üretirse bu şekilde olmayacağını söyle ve ihtiyacımı gidermek zorundasın de.Kaçmasına fırsat verme ve gerekirse kavga et iki sene nedir ya!Haklısınız ama ben istiyorum ki biraz daha mücadele etsin uğraşsın olmuyorda yine bir değişiklik yoksa artık kendisinin bileceği şey artik
Sıcak felan dinlemem hele ki klima varsaBu aralar o kadar sıcak ki, istesekte birbirimize yaklaşamıyoruz. Klima açık vantilatör açık 5 dk sonra su gibi olup bırakıyoruz. Haliyle bu aralar küsmüyorum ben kendimi geri çekiyorum. Sıcaklar az durulsa rahatlayacağım
Yok valla gece koltukta uyuyacağım kadar sıcak bazen kocamı yatakta bırakıp soğuk odaya uyumaya gidiyorum djhdjdSıcak felan dinlemem hele ki klima varsakendini geri felan çekme canım vallahi erkekler boş bırakmaya gelecek varlıklar değiller ajajsjdjd
Ben 12 yıllık evliyim ilişkimiz gusel şikayetçi değilim tamam mücadele etmiş ama istiyorum ki biraz daha mücadele etsin ayrılmak için ugrasmasin istiyorumCanım
o iki senedir mücadele etmemiş ki şimdi etsin.Ama sende susuyorsun gibime geliyor.Gidip konuştuğunda bahane üretirse bu şekilde olmayacağını söyle ve ihtiyacımı gidermek zorundasın de.Kaçmasına fırsat verme ve gerekirse kavga et iki sene nedir ya!
Siz boşanmışsınız da haberiniz yok.Şöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadık
Yuva dağıtmak en son çareniz olsun hele ki bu sebepten ötürü yani.Konuşmaktan ve harekete geçmekten başka çare yok.Ben 12 yıllık evliyim ilişkimiz gusel şikayetçi değilim tamam mücadele etmiş ama istiyorum ki biraz daha mücadele etsin ayrılmak için ugrasmasin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?