Eşim isteksiz 🤦‍♀️

Psikolojik birşey mi sağlık sorunumu anlayalım diye doktora gitmesini önerdim aslında
Tutup yakasından zorla götüreceksin.Böyle şey olmaz sana yazık yani kadınlığını bile sorguladığından eminim çünkü öyle bir psikolojiye sokar bu durum insanı kendisinde kusur aramaya başlar insan ama durum öyle değildir

Bende hep öyle düşünüyordum ama öyle erkek de varmış cidden şok içerisindeyim hersey cinsellik değildir diyen bir erkek ama başka bir kadın yok eminim ondan kadınlara ilgisi yok adamın sanki öylesine yaşıyor gibi

Ben biraz da yetişme tarzı aile falan etkili diye düşünüyorum hiç kız arkadaşı olmamış mesela lise dönemi olsun sonrası olsun

Öyle olmasına çok sevindim.Ozaman eşinin kolundan tutup hastaneye gitme vakti bu şekilde olmayacağını konuş seni arzuluyorum beni geri çeviriyorsun koskocaman iki yıl geçti aradan artık dayanamıyorum de.Ne kadar açık konuşabilirsen okadar iyi

Ben biraz da yetişme tarzı aile falan etkili diye düşünüyorum hiç kız arkadaşı olmamış mesela lise dönemi olsun sonrası olsun
Böyleyse eğer daha fazla düşkünlüğünün olması gerekmez mi?Hem her şeyi geçtim kocalık görevini yerine getirmiyor iki yıldır günah batağında resmen bunlarıda hatırlatmanda fayda var canım.Moralini bozma inşallah her şey düzelir ama bu senin çabanla olacak

Ya evet öyle olması lazım aslında ama cidden şaşırdım ya ne yapacağımı gerekeni konuştum şu an memlekette annemlerdeyim döndüğümde bunun çaresine bakacağız dedim yeter yoruldum artık gerçekten değersiz hissetmekten

Sen kendini asla değersiz hissetme bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum.Kendinde kusur arama bu tamamen kocanın sorunu birlikte üstesinden gelebilirsiniz.Ağır işte mi çalışıyor ve parasal yönden durumunuz nasıl onu bunaltan bişeyler olmalı diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim eşimin uyku düzeni olmuyor gece gündüz karışık çalıştığı için sanırım ona dayanamıyor bi petrolün marketinde çalışıyor oldukça işi yoğun olan bir yer uykusuzluk ve beyin yorgunluğundan şikayetçi bunlar etkiliyor olabilir mi

Şöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadık
İlk oğlumda nerdeyse bebegım 2 yasına gelıp uykuları düzene kadar biz de toplasan 10 kere sevişmemişizdir. Keza hamileliği de katarsan 3 yıla yakın bi süreç. Çok kavga ettık çok tartıştık. Boşanmanın eşiğine geldik ama ne zaman ki oğlum düzgünce sabaha kadar delıksız uyumaya basladı bız düzeldik. Yarım saatte 1 uyanırdı 2 yasına kadar. Bu durum ıkımızı de birbirimizden soğuttu şimdi yenı dogum yaptım bebegım 7 aylık hamılelıkte gene sevişmedik, hamilelik tabusu var adamın ama bu sefer doğumdan sonra öyle olmadı. 1 aylık olduktan sonra sevısmeye basladık. Çünkü bu bebem uyuyor sızın de öyle sorunlarınız olabilir. Yanı bebek zırt pırt uyanıyorsa dikkati dağılıyordur. Seviyorsan bıraz daha sabret derım.
Boşanmak istemiyorsan , sadece cinsel anlamda beraber olabileceğin birini bulmak.
Bu ne demek ya bu ne çirkin bi söylem. Siz hasta olsanız 1 2 yıl ılışkiye gıremeyecek bır durumumuz olsa veya psikolojik olarak bı bunalımdaysanız ama eşinizle cinsellık dışında aranız iyiyse, sizden başka bı partner bulması hoşunuza gider mı? Lütfen azıcık empati yapın ya. Aile kavramına azıcık değer verin. Modern olma uğruna değerlerinizi unutmayın. Bu düpedüz aldatmadır. Aldatmayı hiçbir şekilde meşrulaştıramazsınız

Evet canım aynen öyle. Üstte yazdım bak. Biz de o dönemde çok zorlandık. Eşim hiç sevmediği bir işte, hiç sevmediği şartlarda çalışıyordu. Boşan diyenleri, senı aldatıyor diyenleri bir kenara koy. Güveniyorsan biraz daha sabret ve her fırsatta konuş. Öyle ya da böyle anlayacaktır. Ömür boyu böyle gidecek değil.

Petrolde markettci diyorsunuz da 12 saat çalışıp sonra ek iş yapanlarda var güneşin altında o bahane değil bence

Petrolde markettci diyorsunuz da 12 saat çalışıp sonra ek iş yapanlarda var güneşin altında o bahane değil bence
Benim düşüncem de öyle ama ona göre öyle değil demek

Evet bende elbet düzeleceğini bi çaresi vardır diye düşünüyorum umarım öyledir

Evet bende elbet düzeleceğini bi çaresi vardır diye düşünüyorum umarım öyledir
Düzelir canım sıkma canını. Erkekler dayanamaz o kadar uzun bıdı bıdı edenlere de aldırma. Hayvan mı bunlar, içgüdüsel mı çalışıyorlar elbet dayanırlar. Taciz tecavüz yaşandığında erkek kendını tutsun, kısa etek gıyene bakmasın dıye laf edenler buraya gelıp erkekler dayanamaz o kadar uzun diyor. Dayanacak efendım dayanabılıyorlar.

Bunların elbette etkisi var ama kesinlikle bahane değil.Ağır işi var evet mesela haftada üç kez değil iki kez birlikte olabilir yada bir ama genede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…