- 3 Ağustos 2023
- 120
- 55
- 13
Yuva dağıtmak en son çareniz olsun hele ki bu sebepten ötürü yani.Konuşmaktan ve harekete geçmekten başka ça
Aynen bende onu demek istedimYuva dağıtmak en son çareniz olsun hele ki bu sebepten ötürü yani.Konuşmaktan ve harekete geçmekten başka çare yok.
Tutup yakasından zorla götüreceksin.Böyle şey olmaz sana yazık yani kadınlığını bile sorguladığından eminim çünkü öyle bir psikolojiye sokar bu durum insanı kendisinde kusur aramaya başlar insan ama durum öyle değildirPsikolojik birşey mi sağlık sorunumu anlayalım diye doktora gitmesini önerdim aslında
Bende hep öyle düşünüyordum ama öyle erkek de varmış cidden şok içerisindeyim hersey cinsellik değildir diyen bir erkek ama başka bir kadın yok eminim ondan kadınlara ilgisi yok adamın sanki öylesine yaşıyor gibiBence bir erkek bukadar süredir cinsellik olmadan hayatta durmaz.İki seçenek var ya hayatında başka bir kadın var!Ya da gerçekten psikolojik sorunları var ve cinselliği çok ileri derecede etkiliyor!Açık olmak gerekirse birinci seçenek daha yakın geliyor bana.Bir ay dayandı iki ay dayandı üçüncü ayda bu adam patlak verir dayanamaz ve cinsellik ister.Sorunun kadında olduğunu asla düşünmüyorum eşi hanzonun tekiymiş zaten evliliğin ilk aylarında ne demek oluyor hazırlık yapma gerek yok böyle şeylere ya bunu duyan kadın zaten soğur böyle heriften.
Yuvamı dağıtmayı düşünmüyorum tabiki elimden geldiğince yapılabilecek ne varsa doktoru psikoloğa ne gerekiyorsa yapicamAynen bende onu demek istedim
Ben biraz da yetişme tarzı aile falan etkili diye düşünüyorum hiç kız arkadaşı olmamış mesela lise dönemi olsun sonrası olsunKüsmeyede gerek yok benim kocamda çok cinselliğe düşkün değil ama ben bunu açık bir dille söylüyorum.Ben istekli bir kadınım diye ve genelde ben çağırıyorum yatak odasına o asla geri çevirmez.Keza o istediğinde de ben.Ya zaten evlilik bu değil mi
Öyle olmasına çok sevindim.Ozaman eşinin kolundan tutup hastaneye gitme vakti bu şekilde olmayacağını konuş seni arzuluyorum beni geri çeviriyorsun koskocaman iki yıl geçti aradan artık dayanamıyorum de.Ne kadar açık konuşabilirsen okadar iyiBende hep öyle düşünüyordum ama öyle erkek de varmış cidden şok içerisindeyim hersey cinsellik değildir diyen bir erkek ama başka bir kadın yok eminim ondan kadınlara ilgisi yok adamın sanki öylesine yaşıyor gibi
Aynen ben de onu demek istiyorim ayrılmak en en en son çare benim fikrimYuvamı dağıtmayı düşünmüyorum tabiki elimden geldiğince yapılabilecek ne varsa doktoru psikoloğa ne gerekiyorsa yapicam
Böyleyse eğer daha fazla düşkünlüğünün olması gerekmez mi?Hem her şeyi geçtim kocalık görevini yerine getirmiyor iki yıldır günah batağında resmen bunlarıda hatırlatmanda fayda var canım.Moralini bozma inşallah her şey düzelir ama bu senin çabanla olacakBen biraz da yetişme tarzı aile falan etkili diye düşünüyorum hiç kız arkadaşı olmamış mesela lise dönemi olsun sonrası olsun
Ya evet öyle olması lazım aslında ama cidden şaşırdım ya ne yapacağımı gerekeni konuştum şu an memlekette annemlerdeyim döndüğümde bunun çaresine bakacağız dedim yeter yoruldum artık gerçekten değersiz hissetmektenBöyleyse eğer daha fazla düşkünlüğünün olması gerekmez mi?Hem her şeyi geçtim kocalık görevini yerine getirmiyor iki yıldır günah batağında resmen bunlarıda hatırlatmanda fayda var canım.Moralini bozma inşallah her şey düzelir ama bu senin çabanla olacak
Sen kendini asla değersiz hissetme bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum.Kendinde kusur arama bu tamamen kocanın sorunu birlikte üstesinden gelebilirsiniz.Ağır işte mi çalışıyor ve parasal yönden durumunuz nasıl onu bunaltan bişeyler olmalı diye düşünüyorumYa evet öyle olması lazım aslında ama cidden şaşırdım ya ne yapacağımı gerekeni konuştum şu an memlekette annemlerdeyim döndüğümde bunun çaresine bakacağız dedim yeter yoruldum artık gerçekten değersiz hissetmekten
Sen kendini asla değersiz hissetme bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum.Kendinde kusur arama bu tamamen kocanın sorunu birlikte üstesinden gelebilirsiniz.Ağır işte mi çalışıyor ve parasal yönden durumunuz nasıl onu bunaltan bişeyler olmalı diye
Sen kendini asla değersiz hissetme bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum.Kendinde kusur arama bu tamamen kocanın sorunu birlikte üstesinden gelebilirsiniz.Ağır işte mi çalışıyor ve parasal yönden durumunuz nasıl onu bunaltan bişeyler olmalı diye düşünüyorum
İlk oğlumda nerdeyse bebegım 2 yasına gelıp uykuları düzene kadar biz de toplasan 10 kere sevişmemişizdir. Keza hamileliği de katarsan 3 yıla yakın bi süreç. Çok kavga ettık çok tartıştık. Boşanmanın eşiğine geldik ama ne zaman ki oğlum düzgünce sabaha kadar delıksız uyumaya basladı bız düzeldik. Yarım saatte 1 uyanırdı 2 yasına kadar. Bu durum ıkımızı de birbirimizden soğuttu şimdi yenı dogum yaptım bebegım 7 aylık hamılelıkte gene sevişmedik, hamilelik tabusu var adamınŞöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadık
Bu ne demek ya bu ne çirkin bi söylem. Siz hasta olsanız 1 2 yıl ılışkiye gıremeyecek bır durumumuz olsa veya psikolojik olarak bı bunalımdaysanız ama eşinizle cinsellık dışında aranız iyiyse, sizden başka bı partner bulması hoşunuza gider mı? Lütfen azıcık empati yapın ya. Aile kavramına azıcık değer verin. Modern olma uğruna değerlerinizi unutmayın. Bu düpedüz aldatmadır. Aldatmayı hiçbir şekilde meşrulaştıramazsınızBoşanmak istemiyorsan , sadece cinsel anlamda beraber olabileceğin birini bulmak.
Evet canım aynen öyle. Üstte yazdım bak. Biz de o dönemde çok zorlandık. Eşim hiç sevmediği bir işte, hiç sevmediği şartlarda çalışıyordu. Boşan diyenleri, senı aldatıyor diyenleri bir kenara koy. Güveniyorsan biraz daha sabret ve her fırsatta konuş. Öyle ya da böyle anlayacaktır. Ömür boyu böyle gidecek değil.Çok teşekkür ederim eşimin uyku düzeni olmuyor gece gündüz karışık çalıştığı için sanırım ona dayanamıyor bi petrolün marketinde çalışıyor oldukça işi yoğun olan bir yer uykusuzluk ve beyin yorgunluğundan şikayetçi bunlar etkiliyor olabilir mi
Evet canım aynen öyle. Üstte yazdım bak. Biz de o dönemde çok zorlandık. Eşim hiç sevmediği bir işte, hiç sevmediği şartlarda çalışıyordu. Boşan diyenleri, senı aldatıyor diyenleri bir kenara koy. Güveniyorsan biraz daha sabret ve her fırsatta konuş. Öyle ya da böyle anlayacaktır. Ömür boyu
Benim düşüncem de öyle ama ona göre öyle değil demekPetrolde markettci diyorsunuz da 12 saat çalışıp sonra ek iş yapanlarda var güneşin altında o bahane değil bence
Evet bende elbet düzeleceğini bi çaresi vardır diye düşünüyorum umarım öyledirEvet canım aynen öyle. Üstte yazdım bak. Biz de o dönemde çok zorlandık. Eşim hiç sevmediği bir işte, hiç sevmediği şartlarda çalışıyordu. Boşan diyenleri, senı aldatıyor diyenleri bir kenara koy. Güveniyorsan biraz daha sabret ve her fırsatta konuş. Öyle ya da böyle anlayacaktır. Ömür boyu böyle gidecek değil.
Düzelir canım sıkma canını. Erkekler dayanamaz o kadar uzun bıdı bıdı edenlere de aldırma. Hayvan mı bunlar, içgüdüsel mı çalışıyorlar elbet dayanırlar. Taciz tecavüz yaşandığında erkek kendını tutsun, kısa etek gıyene bakmasın dıye laf edenler buraya gelıp erkekler dayanamaz o kadar uzun diyor. Dayanacak efendım dayanabılıyorlar.Evet bende elbet düzeleceğini bi çaresi vardır diye düşünüyorum umarım öyledir
Bunların elbette etkisi var ama kesinlikle bahane değil.Ağır işi var evet mesela haftada üç kez değil iki kez birlikte olabilir yada bir ama genede olurÇok teşekkür ederim eşimin uyku düzeni olmuyor gece gündüz karışık çalıştığı için sanırım ona dayanamıyor bi petrolün marketinde çalışıyor oldukça işi yoğun olan bir yer uykusuzluk ve beyin yorgunluğundan şikayetçi bunlar etkiliyor olabilir mi
Evet yaniBunların elbette etkisi var ama kesinlikle bahane değil.Ağır işi var evet mesela haftada üç kez değil iki kez birlikte olabilir yada bir ama genede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?