- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Peki bişey soracam size, şimdi bunu aldırmayacaksınız, doğuracaksınız anladık. Korunma yöntemlerinden bihaber olduğunuzu da görüyoruz. Dördüncü gelirse ne yapacaksınız? Onu da mı doğuracaksınız? Peki ya beşinci?herhalde rızkımızın peşinden koşuyoruz yan gelip yatmıyoruz canim
Yav kadın çocuk istiyor zaten neden hap kullansın? En çok istemeyen en çok korunmalı. Paşa torunu zevkinden ödün vermeyecek diye neden hap kullanıyor bu kadın, çocuk istediği halde hem de.Ona bakılırsa kadın da hap kullanabilirdi.
Kadın için regl ve hormon düzenleme gibi artıları mevcut hem.
Ayrıca kafaya takan kadın o çocuğu döllüyor bir şekilde. Çocuk istemeyen kocaya dur fantazi olsun ağzımla takacağım deyip prezervatifi delip hamile kalan mı, hap kullanıyorum deyip kullanmayan sonra da bak kocacım Allah verdi işte diyen mi, her türlü insan var.
Sonuç olursa ne olursa olsun, prezervatifle de hamile kalabilirdi ve erkek kesinlikle istemeyebilirdi. Bu iki kişinin isteğiyle yaşanması gereken bir şey. Adam doğur bakarız demiyor kandırmıyor. Bu durumda kartlarını bu kadar açık göstermişken erkeğin maddi manevi ilgilenmemesi hatta boşanması haktır bana göre.
Ne de olsa rızk sadece maddiyat demek değil, doğuruverir ne olacak ?Peki bişey soracam size, şimdi bunu aldırmayacaksınız, doğuracaksınız anladık. Korunma yöntemlerinden bihaber olduğunuzu da görüyoruz. Dördüncü gelirse ne yapacaksınız? Onu da mı doğuracaksınız? Peki ya beşinci?
bence eşi gene kız olur diye istemiyordurBen gelirinizi merak ettim. Siz durumumuz iyi diyorsunuz ama belki eşinize göre durumunuz o kadar iyi değildir... şu anda mesela ne kadar geliriniz var? Net bilip ona göre yorum yapalım...
Hem çalışır hem bakar zeyna ruhlu konu sahibiNe de olsa rızk sadece maddiyat demek değil, doğuruverir ne olacak ?
Abi burda kocam on milyar (evet milyar dediBen gelirinizi merak ettim. Siz durumumuz iyi diyorsunuz ama belki eşinize göre durumunuz o kadar iyi değildir... şu anda mesela ne kadar geliriniz var? Net bilip ona göre yorum yapalım...
Yalnız belirtmem lazım, haplar öyle herkese aynı etkiyi yapmıyor.Ona bakılırsa kadın da hap kullanabilirdi.
Kadın için regl ve hormon düzenleme gibi artıları mevcut hem.
Ayrıca kafaya takan kadın o çocuğu döllüyor bir şekilde. Çocuk istemeyen kocaya dur fantazi olsun ağzımla takacağım deyip prezervatifi delip hamile kalan mı, hap kullanıyorum deyip kullanmayan sonra da bak kocacım Allah verdi işte diyen mi, her türlü insan var.
Sonuç olursa ne olursa olsun, prezervatifle de hamile kalabilirdi ve erkek kesinlikle istemeyebilirdi. Bu iki kişinin isteğiyle yaşanması gereken bir şey. Adam doğur bakarız demiyor kandırmıyor. Bu durumda kartlarını bu kadar açık göstermişken erkeğin maddi manevi ilgilenmemesi hatta boşanması haktır bana göre.
Valla allah akil fikir veriyo istemiyorsaniz keske korunsaydiniz olduktan sonra istemiyorum aldir demek nasil bir zihniyet nasil bir bencillik. Başında önlem almak hem daha kolay hem daha stressiz. Ben tedavi ile hamile kaldigim icin bu konularda biraz fazla ofkeleniyorum istemiyorum dedigi o onemsiz gordugu kan parcasi kadar can icin ben ve benim.gibi nice kadin maddi manevi emek veriyo..birazck umut icin doktor kapilarinda yatiyo sizin esinizde aldiralim.diye cidden dünya hic adil.degil.hicmerhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz. 2 tane kızım var allah bağışlasın.32 yaşındayım. dün hamilelik testim pozitif çıktı plaznladığımız bi hamilelik değildi. eşim istemiyor kürtaj la aldıralım diyor. ama ben kürtaj olmak istemiyorum.. bu bebeği istiyorum. eşimi nasıl ikna edeceğim bilemiyorum.
Prezervatifi de doğru kullanmıyorlar ki rose. Sevişiyor sevişiyor boşalmaya ramak kala takıyorlar sonra prezervatifle hamile kaldım oluyor adıYalnız belirtmem lazım, haplar öyle herkese aynı etkiyi yapmıyor.
Ve hepsinin de pıhtı atma riski var. 35 yaş üstü için büyük risk, altı için de risk. Ailesinde pıhtı atması, göğüs kanseri öyküsü olanlar için saatli bomba gibi bir şey.
Bu ciddi durumların haricinde de bazı yan etkileri can sıkıcı olabiliyor. Var olan reflünüzü azdırıyor, iştah açabiliyor, migreninizi coşturabiliyor, duygu durumunuzun içinden geçebiliyor vs. Poliskistik over durumu yaşamış biri olarak hapları bir miktar tanıyorum yani.
Ama kondom protez olduğu için bu tarz etkileri olmuyor. Yırtılma durumlarına dikkat edilirse zararsız denebilir bence.
Geri çekilme ile aynı şey oluyor zaten o.Prezervatifi de doğru kullanmıyorlar ki rose. Sevişiyor sevişiyor boşalmaya ramak kala takıyorlar sonra prezervatifle hamile kaldım oluyor adı
O yüzden sordum ben de .. Kendi hiç çalışmamış, tek başına ev gecindirmemişse bilmiyordur aslında gerçeği, kocasının aldığıni yeter zannediyordur garibim ...Abi burda kocam on milyar (evet milyar dedi) maaş alıyor benim çalışmama gerek yok, çok para kazanıyor diyen üye gördük burda. O yüzden gelirim iyi diyene inanmıyorum ben pek
Doğru korunan üç kişi falan gördüm hayatım boyuncaGeri çekilme ile aynı şey oluyor zaten o.
Baktın ki adam sonunda takarım diyor. Kalkıp giyineceksin, takmıyorsan sevişmiyorum diyeceksin.
Sonra da kondom kazası diyorlar. Yırtılsa anlarım da bu dediğin şekille kaza maza olmuyor bunun adı.
Kısırlığa şükretmek lazım Kudra o zaman, ne diyeyim.Doğru korunan üç kişi falan gördüm hayatım boyuncabebek patlaması yaşamıyor olmamız mucize bence bu ülkede.
Perdecide satılan perdelerin aynısını yarı fiyata internet üzerinden alabiliyorsun artık. Pazar yerlerinde satış yapacaksa belki kazanır da oranın da kârı düşüktür muhtemelen. Dükkanla zor hayallerini gerçekleştirmesi.O yüzden sordum ben de .. Kendi hiç çalışmamış, tek başına ev gecindirmemisse bilmiyordur aslında gerçeği, kocasının aldığıni yeter zannediyordur garibim ...
Perdeci açicaz dediği de muallak...3 çocuğa yeter de artar dediğine göre Zorlu holding taç perdenin devrini bunlara yaptı herhalde ... Başka türlü mümkün değil çünkü...
Ben yıllarca hap artı kondom kullandım. Niye? Çünkü istemiyorum. Ona rağmen olsaydı mucize bebek der doğururdum zatenKısırlığa şükretmek lazım Kudra o zaman, ne diyeyim.
Ayy Kudra, patlamayan kondomdan bile korkup paranoya yapan kadınlar var. İşte gerçek çocuk istemeyenler bunlar. Geri kalanı oluruna bırakmış.
Sana ne acabaPerdecide satılan perdelerin aynısını yarı fiyata internet üzerinden alabiliyorsun artık. Pazar yerlerinde satış yapacaksa belki kazanır da oranın da kârı düşüktür muhtemelen. Dükkanla zor hayallerini gerçekleştirmesi.
Dördüncüyü diyorum, doğuracak mısınız?Ayyy sıktınız valla iyi ki bi şey sorduk hadi herkes kendi işine baksın bu ne ya
İnsan gibi bişey soralım dedik abarttınız da abarttınız
Bana ne tabi ki, eksik kalacak aç kalacak olan benim çocuğum değil ki.Sana ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?