Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zamana kadar çalıştım ben birikmişimizde var çok şükür daha işi bırakalı 2 hafta oldu sizde beni evde yatıyo sanıyonuz

Bu zamana kadar çalıştım ben birikmişimizde var çok şükür daha işi bırakalı 2 hafta oldu sizde beni evde yatıyo sanıyonuz
Yok estağfurullah yatıyor filan demedim. Eşinizin ne düşündüğünü anlamak için sordum. Şu an eve giren net gelirinizi ve varsa kira gelirinizi-giderinizi bilirsek daha net yardımcı olunur...

Yok estağfurullah yatıyor filan demedim. Eşinizin ne düşündüğünü anlamak için sordum. Şu an eve giren net gelirinizi ve varsa kira gelirinizi-giderinizi bilirsek daha net yardımcı olunur...
Aylık gelir 30bin ev kendimizin dükkan tuttuk o da kira kirası da 3bin

Hadi yap bakalım yorumunu
Ben yapayım. Çocukları devlet okuluna gönderir, orta karar besler, etkinliklere spor aktivitelerine falan para harcamaz, dışarda ailece yemek falan yemez, senede bir bile tatile gitmezseniz evet üç çocuğu büyütmeye ucu ucuna yetecek geliriniz var.

Çocuklar nasipleriyle doğmaz bu saçma sapan bir söz bu saçma söze bakılırsa afrikadakiler elenmiş sanırım çocuklar doğup açlıktan ölüyor yada nasipleri çalınıyor

Korunun yada bilmiyorsanız öğrenin

Abi burda kocam on milyar (evet milyar dedi ) maaş alıyor benim çalışmama gerek yok, çok para kazanıyor diyen üye gördük. O yüzden gelirim iyi diyene inanmıyorum ben pek
Sen 750 milyar sen milyon sen bu parayı ne yaptın jdjxj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…