- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Valla bence de doğurmalısın. O çocuğun geleceği parlak olurdu epey.Ben yıllarca hap artı kondom kullandım. Niye? Çünkü istemiyorum. Ona rağmen olsaydı mucize bebek der doğururdum zaten
Bu zamana kadar çalıştım ben birikmişimizde var çok şükür daha işi bırakalı 2 hafta oldu sizde beni evde yatıyo sanıyonuzO yüzden sordum ben de .. Kendi hiç çalışmamış, tek başına ev gecindirmemişse bilmiyordur aslında gerçeği, kocasının aldığıni yeter zannediyordur garibim ...
Perdeci açicaz dediği de muallak...3 çocuğa yeter de artar dediğine göre Zorlular taç perdenin devrini bunlara yaptı herhalde ...Başka türlü mümkün değil çünkü...
Sana ne be gereksizDördüncüyü diyorum, doğuracak mısınız?
Sana ne be
Senin çocuğun yok herhalde ondan mı merak ettinSana ne be gereksiz
Biraz daha devam ederseniz hamileliğiniz mahkeme salonlarında geçecek gibi geliyor bana...Sana ne be gereksiz
Senin çocugun yok herhalde ondan mı merak ettinSana ne be gereksiz
Aylık 30 bin rahatladın mıBen gelirinizi merak ettim. Siz durumumuz iyi diyorsunuz ama belki eşinize göre durumunuz o kadar iyi değildir... şu anda mesela ne kadar geliriniz var? Net bilip ona göre yorum yapalım...
Yok estağfurullah yatıyor filan demedim. Eşinizin ne düşündüğünü anlamak için sordum. Şu an eve giren net gelirinizi ve varsa kira gelirinizi-giderinizi bilirsek daha net yardımcı olunur...Bu zamana kadar çalıştım ben birikmişimizde var çok şükür daha işi bırakalı 2 hafta oldu sizde beni evde yatıyo sanıyonuz
Hadi yap bakalım yorumunuAylık 30 bin rahatladın mı
Aylık gelir 30bin ev kendimizin dükkan tuttuk o da kira kirası da 3binYok estağfurullah yatıyor filan demedim. Eşinizin ne düşündüğünü anlamak için sordum. Şu an eve giren net gelirinizi ve varsa kira gelirinizi-giderinizi bilirsek daha net yardımcı olunur...
Ama insan gibi yardımcı olmak için soru soran herkese böyle ters cevap verirseniz nasıl yardımcı olalım ki?Aylık 30 bin rahatladın mı
Ha ha ha haPeki bişey soracam size, şimdi bunu aldırmayacaksınız, doğuracaksınız anladık. Korunma yöntemlerinden bihaber olduğunuzu da görüyoruz. Dördüncü gelirse ne yapacaksınız? Onu da mı doğuracaksınız? Peki ya beşinci?
Ama sürekli bi kinaye sürekli bi laf sokma çabaları içindesiniz ben bişey sordum herkes bir sürü şey söylediAma insan gibi yardımcı olmak için soru soran herkese böyle ters cevap verirseniz nasıl yardımcı olalım ki?
Ben size kinaye yapmadım veya laf sokmadim yalnız...durumunuzu anlamak için soru sordum sadeceAma sürekli bi kinaye sürekli bi laf sokma çabaları içindesiniz ben bişey sordum herkes bir sürü şey söyledi
Ben yapayım. Çocukları devlet okuluna gönderir, orta karar besler, etkinliklere spor aktivitelerine falan para harcamaz, dışarda ailece yemek falan yemez, senede bir bile tatile gitmezseniz evet üç çocuğu büyütmeye ucu ucuna yetecek geliriniz var.Hadi yap bakalım yorumunu
Çocuklar nasipleriyle doğmaz bu saçma sapan bir söz bu saçma söze bakılırsa afrikadakiler elenmiş sanırım çocuklar doğup açlıktan ölüyor yada nasipleri çalınıyoryorumunuz için teşekkür ederim.maddi durumumuz iyi çok şükür... her çocuk nabiyle gelir. demekki alacağı nefes var mış diye düşünüyorum. adetim bittikten sonra olmuştu ilişki hiç beklemiyorduk süpriz oldu. hayırlısı diyelim.
Neden dalga geçiyorsunuz acaba çok komik bi durum mu.Ben de kazara hamile kalmak istiyorum. Tüyosu geri çekilme yöntemi mi tam olarak?
Sen 750 milyar sen milyon sen bu parayı ne yaptın jdjxjAbi burda kocam on milyar (evet milyar dedi) maaş alıyor benim çalışmama gerek yok, çok para kazanıyor diyen üye gördük. O yüzden gelirim iyi diyene inanmıyorum ben pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?