Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı evin içinde hangi ilişki olduğuna kadar nasıl biliyorsunuz ki.

maddi durumumuz iyi çok şükür bebeği veren de allah rızkını da verir
Afrikadakilerinkini veriyor mu ? Daha yeni belgeselini izledim.günden kaç tane çocuk açlıktan ölüyor diyor.tamam ekonomi felaket ama açlıktan ölecek seviyeye daha gelmedik diye rızkını vermiş falan olmuyor valla.geçen üniversiteyi kazanan binlerce kişi pahalılıktan okumaktan vazgeçti.kendi şehrini tutturmaya mahkum oldu.

Memlekette var böyle karı koca terzilik yapan çift, perde en büyük gelir kaynakları, senelerce bi başlarına gece gündüz demeden çalışıyorlar, 3.çocuğu yapsa afedersin biraz zor çalışırdı o kadın. Kolay sanıyor her şeyi konu sahibi. Ama o çocuk doğunca seçim yapma lüksü dahi olmayacak, tıkılacak eve mecbur bakacak çocuklara.

Olmuş artık canım,aldırmak istememeni anlıyorum hak da veriyorum. Eşine güzel bir dille anlatabilirsin her gün farklı farklı yollarla ikna olacağı yolu en iyi sen bilirsin. Benim ablamın eşi de istemiyordu 4.cocuklarıydı,bizde desteklemiyorduk yapmasını ama oldu. Zamanla da kabul eder alısır bence

Ben herşeyin hakkından gelirim elhamdülillah

Diğer çocuklar kaç yaşında acaba? O da önemli.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten akşam konuşacağız

Bunun bir ikna yonetemi yok maalesef ama benim fikrim eger ananrahmine bir bebek düştüyse bunun kararı anneye aittir.

sen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey para
Valla herşey para.kalacak yer sorunu çeken bile milyonlarca insan var bu ülkede.sevgi bile parayla.geçen tatilde otele fiyat sorduk.1 saat sonra gezerken telefon geldi.o fiyat iptal daha fazla vereni bulduk ona göre gelin ya da gelmeyin yeni fiyat bu dediler. Ne o eğlenmeye gitmiştik milletin paragözlülüğünden, şerefsizliğinden sinir, stres olup geri döndük. ortada ne aşk kaldı ne sevgi.biz artık çekeceğiz başka yok da başkalarını getirmek de ne bileyim.hem de 3 tane.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…