- 18 Ağustos 2022
- 68
- -72
- 1
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Dalga geçmeyin o zaman sizdeBiraz daha devam ederseniz hamileliğiniz mahkeme salonlarında geçecek gibi geliyor bana...
Neden dalga geçeyim? Bir soru sordum cevap vermek istemiyorsanız vermeyin niye kalbimi kırıyorsunuz ki...Neden dalga geçiyorsunuz acaba çok komik bi durum mu.
Siz benim kalbimi kızrdınız asılNeden dalga geçeyim? Bir soru sordum cevap vermek istemiyorsanız vermeyin niye kalbimi kırıyorsunuz ki...
Kimse dalga geçmiyor sizinle. Yanlışlıkla hamile kaldım demenizle eğleniyoruz sadece. Ayrıca dalga geçsek dahi kimseye hakaret etme hakkınız yok. Suç işlemiş olursunuz.Dalga geçmeyin o zaman sizde
Aynı evin içinde hangi ilişki olduğuna kadar nasıl biliyorsunuz ki.yorumunuz için teşekkür ederim.maddi durumumuz iyi çok şükür... her çocuk nabiyle gelir. demekki alacağı nefes var mış diye düşünüyorum. adetim bittikten sonra olmuştu ilişki hiç beklemiyorduk süpriz oldu. hayırlısı diyelim.
Sadece bir kere oldu çünküAynı evin içinde hangi ilişki olduğuna kadar nasıl biliyorsunuz ki.
Benim Türkçe bazen yetmiyor.Aynı evin içinde hangi ilişki olduğuna kadar nasıl biliyorsunuz ki.
Çok gerginim kusura bakmayınKimse dalga geçmiyor sizinle. Yanlışlıkla hamile kaldım demenizle eğleniyoruz sadece. Ayrıca dalga geçsek dahi kimseye hakaret etme hakkınız yok. Suç işlemiş olursunuz.
Afrikadakilerinkini veriyor mu ? Daha yeni belgeselini izledim.günden kaç tane çocuk açlıktan ölüyor diyor.tamam ekonomi felaket ama açlıktan ölecek seviyeye daha gelmedik diye rızkını vermiş falan olmuyor valla.geçen üniversiteyi kazanan binlerce kişi pahalılıktan okumaktan vazgeçti.kendi şehrini tutturmaya mahkum oldu.maddi durumumuz iyi çok şükür bebeği veren de allah rızkını da verir
Akşam çözeceğim zaten bu olayı eşimle bi konuşma yağacağımÇok gerginim kusura bakmayın
Memlekette var böyle karı koca terzilik yapan çift, perde en büyük gelir kaynakları, senelerce bi başlarına gece gündüz demeden çalışıyorlar, 3.çocuğu yapsa afedersin biraz zor çalışırdı o kadın. Kolay sanıyor her şeyi konu sahibi. Ama o çocuk doğunca seçim yapma lüksü dahi olmayacak, tıkılacak eve mecbur bakacak çocuklara.O yüzden sordum ben de .. Kendi hiç çalışmamış, tek başına ev gecindirmemişse bilmiyordur aslında gerçeği, kocasının aldığıni yeter zannediyordur garibim ...
Perdeci açicaz dediği de nedir bilmiyoruz...3 çocuğa yeter de artar dediğine göre Zorlular taç perdenin devrini bunlara yaptı herhalde ...Başka türlü mümkün değil çünkü...
Olmuş artık canım,aldırmak istememeni anlıyorum hak da veriyorum. Eşine güzel bir dille anlatabilirsin her gün farklı farklı yollarla ikna olacağı yolu en iyi sen bilirsin. Benim ablamın eşi de istemiyordu 4.cocuklarıydı,bizde desteklemiyorduk yapmasını ama oldu. Zamanla da kabul eder alısır bencemerhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz. 2 tane kızım var allah bağışlasın.32 yaşındayım. dün hamilelik testim pozitif çıktı plaznladığımız bi hamilelik değildi. eşim istemiyor kürtaj la aldıralım diyor. ama ben kürtaj olmak istemiyorum.. bu bebeği istiyorum. eşimi nasıl ikna edeceğim bilemiyorum.
Ben herşeyin hakkından gelirim elhamdülillahMemlekette var böyle karı koca terzilik yapan çift, perde en büyük gelir kaynakları, senelerce bi başlarına gece gündüz demeden çalışıyorlar, 3.çocuğu yapsa afedersin biraz zor çalışırdı o kadın. Kolay sanıyor her şeyi konu sahibi. Ama o çocuk doğunca seçim yapma lüksü dahi olmayacak, tıkılacak eve mecbur bakacak çocuklara.
Diğer çocuklar kaç yaşında acaba? O da önemli.Memlekette var böyle karı koca terzilik yapan çift, perde en büyük gelir kaynakları, senelerce bi başlarına gece gündüz demeden çalışıyorlar, 3.çocuğu yapsa afedersin biraz zor çalışırdı o kadın. Kolay sanıyor her şeyi konu sahibi. Ama o çocuk doğunca seçim yapma lüksü dahi olmayacak, tıkılacak eve mecbur bakacak çocuklara.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten akşam konuşacağızOlmuş artık canım,aldırmak istememeni anlıyorum hak da veriyorum. Eşine güzel bir dille anlatabilirsin her gün farklı farklı yollarla ikna olacağı yolu en iyi sen bilirsin. Benim ablamın eşi de istemiyordu 4.cocuklarıydı,bizde desteklemiyorduk yapmasını ama oldu. Zamanla da kabul eder alısır bence
Bunun bir ikna yonetemi yok maalesef ama benim fikrim eger ananrahmine bir bebek düştüyse bunun kararı anneye aittir.merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz. 2 tane kızım var allah bağışlasın.32 yaşındayım. dün hamilelik testim pozitif çıktı plaznladığımız bi hamilelik değildi. eşim istemiyor kürtaj la aldıralım diyor. ama ben kürtaj olmak istemiyorum.. bu bebeği istiyorum. eşimi nasıl ikna edeceğim bilemiyorum.
Onu da yapmıyorlardır.tepki çekmemek için söylenmiş gibi geldi bana.Geri çekilme korunma yöntemi değil ki
Sizden başka kimse hamile kalmasın istiyorsunuz anlaşılan. İyi kendinize saklayın bildiklerinizi. Forumu gezer öğrenirim elbet kazara nasıl hamile kalınır.Siz benim kalbimi kızrdınız asıl
Hele bir işin içine girin o zaman konuşursunuz.Ben herşeyin hakkından gelirim elhamdülillah
Valla herşey para.kalacak yer sorunu çeken bile milyonlarca insan var bu ülkede.sevgi bile parayla.geçen tatilde otele fiyat sorduk.1 saat sonra gezerken telefon geldi.o fiyat iptal daha fazla vereni bulduk ona göre gelin ya da gelmeyin yeni fiyat bu dediler. Ne o eğlenmeye gitmiştiksen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?