Eşim istifa etmek istiyor

Bu tarz adamlar oturdukları yerden dükkân açarlar,dükkan kapatırlar , işten çıkarlar.Mantık yok ki. Eşimin arkadaşı dükkan açtı,önceden başkasının yanında çalışmış tecrübesi, çevresi var,ince ince hesap yaptı ama masraflar düşündüğünden de fazla oldu çünkü hesapta olmayan aksilikler çıktı.600 bine açarım dediği dükkan ona 1 milyona mal oldu.Desteği birikimi vardı da çok zorlanmadı.Konu sahibini çok zor günler bekliyor....

Hanımefendi memurdu sanırım.
Ben bu erkeklerin şımarıklığını anlamıyorum. Sanki ordan çıkıp başka işe girse az yorulacak. Gerçi pardon paşamız kendi dükkanını açacakmış. Birinin emri altında mı çalışsın yani şehzade
Hayır madem bi tarafına zor geliyordu hiç başvurmasaydın işe. Belki gerçekten çalışmak isteyen girerdi, kimsenin hakkını da gasp etmemiş olurdu.
Ya da madem böyle bi düşüncen var önce ev, arabanı al Kenarda bi miktar olsun ona güven çık. Ama eşine güvenmek daha kolay geliyor

Maalesef dükkan açmak, dükkanı yürütmek çok zor aksilikler de illaki çıkacaktır. Tavrını kesinlikle koyması lazım konu sahibine güveniyor o yüzden bu kadar relax bence.

Maalesef dükkan açmak, dükkanı yürütmek çok zor aksilikler de illaki çıkacaktır. Tavrını kesinlikle koyması lazım konu sahibine güveniyor o yüzden bu kadar relax bence.
Adam iflas edeceği baştan belli olan bir hayali rahat rahat kurup gerçek hayata geçirme planı yapıyor ....Para yok,tecrube yok ,bende çalışacak göt yok ama karım var onun maaşı var diyor....

Adam iflas edeceği baştan belli olan bir hayali rahat rahat kurup gerçek hayata geçirme planı yapıyor ....Para yok,tecrube yok ,bende çalışacak göt yok ama karım var onun maaşı var diyor....
Aynen öyle mis gibi işi varken bu işe girmek istemesi her şeyi gösteriyor aslında bu erkekler niye böyle anlamak mümkün değil

Benim kuzenim uzman çavuştu ama çadırda suriyede vs çalıştı senelerce maaşı çok iyiydi harcamadı istifa edip sanayide iş açtı sadece araba kaplama yapıyor teslaya perde vs getiriyor öyle pis işi yok iyi de kazanıyor ama onun eşi vs yoktu anasının babasının evine döndü borca girse de hallederdi ve şımarık değildir gider garsonluk yapar fabrikaya girer çalışırdı çalışkan birisidir senin eşinde bu yok gibi

Hanımlar askerlik kolay bir meslek mi? Herkes yapabilirmiş. Kellen koltukta dağda yapamamak bu kadar garipsenmemeli. İstifa eden birçok asker varken bunu göz ardı etmeniz ilginç geldi. Demek ki bekara karı boşamak kolay galiba.en fazla benim parama ve bana güvenme diyebilir konu sahibi. Yarın bir yerde ölse ne diyeceksiniz. Ondan değerli değildi keşke biraksaydı mı diyecektiniz? Belli ki çaresizlikten ne iş yapacağını şaşırmış. Kadınlarımız asker polis ile evlenmeye can atar. Ama adamların intihar etmelerini ve meslek zorluklarını önemsemiyorlar

Siz olayı çok yanlış anlıyorsunuz mevzu istifa etmesi değil,mevzu elde avuçta para yokken,şimdiye kadar hiç bilmediği bir iş kolunda hiç bilmediği bir yerde dükkan açıp işletme hayali. ...

Bizim mahallede 5 yıl önce çiğköfteci açıldı güzel de bir açılış yaptılar, şuan düzenli aralıklarla el değiştiriyor, asla beklenilen işi yapamadı ama dükkanı her devir alan öncekinin işi beceremediğini söylüyor :) hatta bi ara bnm eşimde tutturdu bu kez biz devralalım senle beraber çalışırız evimize çok yakın vs diye baya da ısrar etti ama kabul etmedim. Geçtiğimiz ay yine el değiştirdi yani kocanız hayal aleminde yaşamasın zevkine açacaksa açsın ama evi geçindirecek gibi bi para ordan kazanılamaz

Burda böyle bir konu vardı askerliği bırakıp kardeşiyle ortak iş yaptı battı hatta kaynana gelini eve sokmuyordu falan bi açıp okuyun isterseniz belki hatirlar arkadaşlar ben konu sahibini hatırlayamadım

Eşiniz bu kararı sadece sizin maaşınız olduğu için alabiliyor asker adam bu denli havai düşünüyor olamaz mutlaka tutunduğu bir dal olması gerek buda sizin işiniz ve maaşınız üzgünüm planlarınızı bu gerçeğe göre yapın

Yahu adam denizci dağlarda komando değil ki denizci bu adam

MIlletin kamuya atancam diye canı çıkıyor eşiniz hazır işini bırakıp kesinlikle batacağı işe girişmek istiyor. Çiğköfte dükkanı ne kadar kârlı olabilir ki. Sizin maaşa güveniyor. Öyle bir durumda boşanacağınızı söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…