- 30 Temmuz 2022
- 128
- 60
- 48
- Konu Sahibi Cancancan333
Kızlar güncelleme gibi bişey yazmak istiyorum eşim denizci astsubay uzun seyirlere gitmiyor ama nöbetlere gidiyor kuşları 1 gün nöbetse 2 gün istirahat olduğu olur nöbet istirahat mesai olarak döndüğü olur yazları işler yoğunlaşır hep boğulma ihbarları vs uğraşır telefonları susmaz hani ben de yana yakıla memnun değilim düzenli ev yüzü görmüyor evde çoğu iş bana kalıyor eve yorgun argın geliyor uyuyor vs ben de memnun değilim ama istifa etmesini isteyecek kadar da değil anlıyorum işi çok zor ama hali hazırda yapacağı bişry yok böyle uçuk kavuk fikirlerle geliyor sinir ediyor beni. Hiçbir zaman bu işi sevemedi akılsızlık bende evlenmeden önce de istifa konusunu açar dururdu sevmiyorum bu mesleği derdi. Neymiş memlekette limanda işi hazırmış ama ben çıkmışım karşısına. Hani limanlarda güvenlik gibi falan da olabiliyor ve gemi kaptanlığı belgesi de var bi yat alsa onun kaptanı vs de olabilir ben biraz eksik be işe uaramaz snlattım kendini sinirden K.b ama gerçekten esnaflık asla onun harcı değil çünkü bi sosyalliği yok kendisinin. Bilmiyorum çok gerginim bu iii bırakıp hali hazırda bi iş bulacak mı nerede yaşayacağız benim tayin işi olacak mı vs vs . Bi fikirle benim hayatımın içine etti Kısacası