aldımm canımm... şu msj dolsun ayrıntılı konuşuruz
Ayy canım benim yaa ne güzel söylemişsinn...inşallah hep böyle giderde sonsuza kadar mutlu olursunn..
benim içinde allahım hakkımda hayırlısını versin..bu alışkanlık değil ben eminim yaa..kızlar heran döncekmissin gibi konusuyorum die beni düşündükleri için kızıyorlardır ama napim yahu
aminn canım inşallah
sen günden güle eşini daha çok istemeye başladın canımhayırlısı olsun
canım merhaba..ya o kadr pişman görüyorum ki onu daha öncede gittim geldim kaç kere evime ama bu kadar pişman görmemiştim onu...
akşam bize geldi annem ve babamla konuştu karşılarında ağladı yalvardı nasıl zor durumdaydı anlatamam sana..bize biraz zaman vermesini istedik bizde bilmem bakalım neler olcak
GÜZEL Bİ GELİŞME
EE YAKINDA EVİME DÖNDÜM DİYE YAZARSIN ARTIK
inşallah herşey daha güzel olur canım sözlerinden bile eşinis evdiğin hissediliyor içinde bitiremediysen zaten tam bitirme
buradaki konuları okuyoruz boşanıpta özleyenleri falan gördükçe dene bakalım sonradan keşke diyecegine son şansını kullansın
inşallah herşey gönlüne göre olsun canım
"Erkeğin kalbine giden yol kıçından geçer, tekmeyi bir koyarsın hoppp hemen kalbinde baş köşedesin."
bu söz size çok uydu..
valla canım güzel bir gelişme oldu evet..aslında bılıyomusun bnde sonradan ozleyenlerın konusu okudukça oyle olmaktan korktum kaldı kı bazılarının eşleri evi terketmiş gitmiş mesela eşi nasıl kendisine dönsün die uğraşıyor bende eşim bu kadar pişmanken bu kadar sözler vermişken acaba gerçekten son bir şans haketmiyor mu diye düşünüyorum..
"Erkeğin kalbine giden yol kıçından geçer, tekmeyi bir koyarsın hoppp hemen kalbinde baş köşedesin."
bu söz size çok uydu..
bu söz size çok uydu..
Umarım hatalarından ders almıştır ve hatalarını tekrarlamaz.
Sizi ikinci bir şans verdiğiniz için pişman etmez.
En iyi erkek pişman erkektir derler :))
Umarım mutu olursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
burda bende dahil olmak üzere eşime çok kızdık her türlü şeyi söyledik ettik ama günler geçtikçe onusuzluğun acısı içime oturdu...dayanmayı ondan ayrılmayı istedim evet ama o kadar çok pişman görünüyordu o kadar çok çabaladı ki benim için bende son bir şans vermeyi tercih ettim ve eşime döndüm..ama şimdi herşey farklı öncelikle evimiz olmasına rağmen kiraya çıktık mesela başka bir yer başka ev başka çevre..bunu kendi istedi arkdaş çevremden kopmam gerek alya dedi tmm dedim sonra tedaviye gidiyor hala psikolog ona gerçekten etkili oldu bunu anlıyorum.....
5 yılda yaşamadığım mutluluğu bi kaç günde yaşadım ve bunlar benim içimdeki acıyı bitirdi...elbette hafızamdan silinmez unutulmaz ama artık canımı yakmıyor yaşananlarr.....
hepimiz insanız hatalar yapabiliriz değişmek istersekte değişebiliriz kimse değişmez diyemem..bunu gerçekten istemek önemli olan bence...
o bensiz bir hayatı tercih etmedi savaştı çabaladı ve kazandı ben mi şuan çok mutlu ve huzurluyum kızlar..gece yanında uyurken ona sarılırken ki huzuru başka nerde bulabilirdim ki????
Umarım hatalarından ders almıştır ve hatalarını tekrarlamaz.
Sizi ikinci bir şans verdiğiniz için pişman etmez.
En iyi erkek pişman erkektir derler :))
Umarım mutu olursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
hadi hayırlısı.ikinci baharınız olur inşaallah :)
ccanımıniçi tekrar söylüyorum allahım bozmasın. Nazar hep böyle devam eder inş
burda bende dahil olmak üzere eşime çok kızdık her türlü şeyi söyledik ettik ama günler geçtikçe onusuzluğun acısı içime oturdu...dayanmayı ondan ayrılmayı istedim evet ama o kadar çok pişman görünüyordu o kadar çok çabaladı ki benim için bende son bir şans vermeyi tercih ettim ve eşime döndüm..ama şimdi herşey farklı öncelikle evimiz olmasına rağmen kiraya çıktık mesela başka bir yer başka ev başka çevre..bunu kendi istedi arkdaş çevremden kopmam gerek alya dedi tmm dedim sonra tedaviye gidiyor hala psikolog ona gerçekten etkili oldu bunu anlıyorum.....
5 yılda yaşamadığım mutluluğu bi kaç günde yaşadım ve bunlar benim içimdeki acıyı bitirdi...elbette hafızamdan silinmez unutulmaz ama artık canımı yakmıyor yaşananlarr.....
hepimiz insanız hatalar yapabiliriz değişmek istersekte değişebiliriz kimse değişmez diyemem..bunu gerçekten istemek önemli olan bence...
o bensiz bir hayatı tercih etmedi savaştı çabaladı ve kazandı ben mi şuan çok mutlu ve huzurluyum kızlar..gece yanında uyurken ona sarılırken ki huzuru başka nerde bulabilirdim ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?