evet canım haklısın bana kötü günler gösterdi ama elbette bunların olmasınında bir sebebi vardı kendince....ben yaşadıklarımı hala dün gibi hatırlıyorumm ama nedense ondan nefret edemıyorum kin besleyemiyorum...suan ailemleyim ama kendimi yapayanlız hissediyorum..şuan tedavide görüyor acaba düzelirmi diye düşünüyorum zaman zaman...düzelmez diyor bir çok arkadaşım ama ben şuan hayatımdaki herşeyi zamana bıraktım dabam açıldı ılk mahkeme şubatta olucak sanırım ben ozamana kadar iyice düşünmek kafamı dınlemek istiyorum ama hergun yenı bısey oluyor bunu bıle yapamıyorum
alya rosalinda her satirinda hakli.niye subata kadar sarkti dava?bana bir hafta sonrasina gun vermislerdi.
senin o zamana kadar dusunecegin sey;hayatin ile ilgili planlarin olmali.bu planlarin icerisinde de ASLA VE ASLA KOCAN OLMAMALİ!!!
Ailenizin yanında kensinizi yapayanlız hissediyorsunuz ama bu bence geçici bir durum. Eşinin yanında olsan hem can güvenliğin yok, hem mutsuz olacaksın. Burada yine birinin bir konusunu okumuştuk adamın biri ailesinin yanına giden eşini bir türlü eve geri getirip bu sefer çok daha büyük zulümler yapmıştı, hatta eşini döverken kadıncağızın annesini arayıp dinletmişti.
Bilemiyorum siz de sağlıklı düşünemiyorsunuz çünkü haklısınız 2 taraf da fırsat vermiyor.
İş yerine de geldiğinden durumu biliyordur şirketinizdekiler bir süre izine çıksanız kafa dinleseniz herkesten uzak br yerde.
alya rosalinda her satirinda hakli.niye subata kadar sarkti dava?bana bir hafta sonrasina gun vermislerdi.
senin o zamana kadar dusunecegin sey;hayatin ile ilgili planlarin olmali.bu planlarin icerisinde de ASLA VE ASLA KOCAN OLMAMALİ!!!
KENDİNİ KOCANLA İLGİLİ DOLDURMAYİ BİRAK.bin kere soyledim,bin defa daha soyleyecegim "DEGİSMEYECEK"
Ekinelif Alya şu anda duygularıyla ve mantığıyla savaş halinde, kolay değil zor bir süreç ama onun anlattıklarını dışarıdan okuyan biri olarak bu adamdan acilen uzaklaşılması gerektiği kanaattindeyim bunu benim gibi dışarıdan okuyan herkes görebiliyor ama malesef adamın dengesiz yaptığı herşe (ilaç içmesi, çiçek göndermesi, psikolojik tedaviye başlaması bile) alya'yı etkiliyor malesef.
Psikolojik tedaviye bile seni tamamen kaybedeceğini anlayınca başlamış ama bence geç kalmış, bunca sene sana zulüm ederken aklı nerdeymiş. O yüzden lütfen iyi düşün.
canım iş yerınde izne cıksam tek basıma bırakmaz kı aılem benı...onlarda bana bısey olcak dıe korkuyorlar..ama ben bı daha bana bunları yapacağını dusunmuyorumm cnku ondan sonra cok pişman oldu ve yapmadı..ama hayat bu neyin garantisi var ki..insan babasına guvenemıyor yerı gelıyor..ben suan cok karısığım evett....
tatlım ocak ayında davalar gorulmuyormus avukat oyle dedı o yuzden şubatta olcak dedı ne bıleyım kı ee zaten esım ben bırakmam bosanmam dıyorr...yanı uzayıp durcak
senın fıkrını bılıyom bebeim zaten benn :))
ah be canım hepiniz haklısınız da benım kalbım nasıl soz dınlıcek off yaa sıkıldım
ne kadar geç olursa kararın okadar hayatına adım atmanda geç olur alyaamm. ayrıca o sana boşanmam diyip dursun okadar şeye hakim boşar o ne kadar yırtınırsa yırtınsın. sen onu sevdiğine eminmisin canımmm bence sendeki alışkanlıktan başka bişey değil...
günaydın canımm......evet doğru diyosun geç verilen karar demek hayata atılan geç adım demek..ama ben eşimi seviyorum sanırım bu sadece bir alışkanlık değill..çünkü bu kadar şeyi yaşayan bir insan öyle bir adama şans vermeyi bırak yüzüne bakmaz ama ben onu silemiyorum ki...
saolunn çok yardımlarınız oluyor bana yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzell..ben artık oluruna bıraktım bakalım neler olucakk :18:
günaydıınnnn canımmmm nasılllsınnn???
iyiyimm şekerimm sen nasılnn?????
akşam eşim aradı evi babamla konuştularr....hep aynı şeylerr işteeee
idare ediyoruz canınımniçi nasıl olsun :))
iyi bakalım oluruna bırak bakalım zaman ne gösterirse artık sen üzülmede
ALLAHIM kimseyi üzmesin bu mübarek cuma günü cuma saati dileğim bu yani..Sağlıklı olalım gerisi kolay canım..
ekinde beğenip beğenip duruyo sesi çıkmıyo bugun :))
:)))))
hayatopucugu sen bu hizla bugun mesaj kotani doldurursun guzelim.
Alya sana gelince;her an kocana donecekmissin gibi hissediyorum artik,bu yuzden birsey yazamiyorum konuna.
evet bebikim :)))) azimliyiiimmmm :)))
ozelden attigim adresi aldin degil mi sen?
aldımm canımm... şu msj dolsun ayrıntılı konuşuruz
alya canim yelkenleri suya indirmeyeceksin herhalde???ciksin catiya dama atsin bakalim kendini gorelim olurmuymus sensiz???sen yokken nasil yasadi peki???adama bak yaaa.isyerinde rezillik yapacagina,sen dizinin dibindeyken kocalik yapsaydi ya.La Havle,Ya Sabir!!!nasil da kullanmayi biliyor senin ona olan zaafini...
günaydın canımm......evet doğru diyosun geç verilen karar demek hayata atılan geç adım demek..ama ben eşimi seviyorum sanırım bu sadece bir alışkanlık değill..çünkü bu kadar şeyi yaşayan bir insan öyle bir adama şans vermeyi bırak yüzüne bakmaz ama ben onu silemiyorum ki...
saolunn çok yardımlarınız oluyor bana yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzell..ben artık oluruna bıraktım bakalım neler olucakk :18:
içimden bir his geri dönecegini söylüyor seviyorum onu diyorsun belliki boşanıncada mutlu olmuyacaksın hakkında hayırlısı olsun canım
benim eşimde çok büyük hatalar yaptı hemde her kadının kaldıramayacagı şeylerdi
eşim bir şans istedi gözlerinde görmüştüm sevgisini pişmanlıklarını ve sonradan kafamda acabalar keşkeler olmasın diye
bir şans vardim inana bana eşim çok degişti ve bu şansı verdiğime pişman etmedi beni 1 buçuk senedir inşallah bundan sonrada eskiye dönmez diyedua ediyorum
eskisnden daha çok deger veren sayan seven evine daha düşkün olan bir adam geldi
yavaş yavaş oldu ama temiz oldu
bence eger GERÇEKTEN PİŞMANSA DEGİŞİR tabi bunu allah bilir hakkında hayırlısı olsun inaşşalh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?