Eşim işyerimi bastı

alya yaşadıkların normal duygular hala içinde sevgi vardır olabilir bilemem. bende boşanırken seviyodum galiba yada sevdiğimi sanıyordum neyse.
boşandım 2 ay sonra baktım ben acaba geçmişte onu sevdim mi dedim. yani o kadar soğudum. çünkü aklımda sadece yaşattığı kötü olaylar kaldı. iyiliklerini hatırlayamadım yani.. hala da hatırlamakda zorluk çekiyorum ama vardı iyi günler vardır yane.
sen şuan süreçten geçiyorsun farketmesende canım. yaşın genç yeniden sevip aşık olursun belki daha bile hayırlı olur. kimse boşanırken çok mutlu olmaz herhalde. kocadan değil verdiği emeklerden ve haketmediklerini yaşamaktan dolayı.
bence seninki alışkanlık sankim biraz, sevgiyle alışkanlığı karıştırma. ayrıca boşansan bile hemen mutlu olmazsın. gelgitler ağlamalar vs olur ama zamanla geçer.
ben en çok dua ederek toparladım kendimi. yaşadıklarımı buraya yazamam bile. cehennemden seçmeler olur herhalde yazsam

elimizdenn başka şeyler gelsede sana dahada yardımcı olabilsek keşke canımmmmm.

turkuaz cok haklisin canim.bende gule oynaya bosanmadim yani.ama bosanma surecine kendimi adim adim hazirladim.karari ben verdiysem elbette ki sonuclarina katlanacagim.hic mi iyi gunum olmadi esimle???elbet oldu.ama bende senin dedigin gibi hep kotu anilarimi animsiyorum.

ekinelif ama elimde değil o kadar kötü şeyler yaşattık ki inan hiç haketmedim yani hiç. evlilikde suç oranı varsa %10 hadi %20 benim olsun yani. o kadar suçsuzum. kolay değil yani çok emek verdim bende herkes gibi. birçok koşulumda inan çok zordu. çevremde herkes nasıl alttından kalktım diye o zorlukların gıpta ile baktı. hiç iyiliğini hatırlayamıyom Allah affetsin nankörlük olmasın ama napim haketmedim. dolayısıyla üzelemiyorum ne boşanmış olmaya ne ona, sadace ama sadece hazmedemiyorum yapılanları.
ama napim diyorum elden bişi gelmez. bari gelecek günlerimi berbat etmiyimde onları elimden geldikçe iyi yaşıyim diyorum. maddiyatı dersen onu göze almıştım o yüzden yakınmıyorum maddiyattan.
yani özetle boşanma çok zor sıkıntılı bir süreç, ama kimse unutulmaz değil, yürümüyorsada itekleyerek yürütmenin anlamı yok, yaşamak herkese ve herşeye rağmen gzüel. umutluyum en azından. umutla yaşamak bile güzel. eskiden umut bile edemezdim.

turkuaz cok benziyoruz birbirimize.zaten bende bosandigima oturup aglamadim.bosanmak yaptigim en dogru seydi!!!bende ailesinin ve kendisinin yaptiklarini sindiremedim.birde ben hic cirkeflik yapmadim,cemkirmedim hicbirine.herkes karninin sisligini aldirdi.ben bosanirken bile hanimefendi gibi davrandim,helallik istedim hepsinden.hepsinden siddetle nefret etmeme ragmen boyle ciktim onlarin hayatlarindan.

ben hiç helallik istemedim. o istedi etmedim edemedim napim. yalan yok edemiyom hakkımı helal. şuna çok eminim benim ona verdiğim ve yaptıklarımı hayatı boyunca kimseden göremicek. böyle hissediyor kalbim ama umrumda değil yaaaa
beni rahatsız etmesinde ben onu öldü sayıyom. geçen biri sordu geliyomu filan diye. nasıl öldü saydımsamm.
aaa öldü kıs haberin yok mu dedim herkes şok

valla kızlar hepinizden allah razı olsun kimi kendi yaşadıklarından örnek yada ders alarak yorum yaptı kimide çevresinde gördüklerinlee...ama şunu anladım ki okadar konuştuk ettik yaaa ben kaşınıyorum yani belli...çünkü olayların içinde olduğum için midir nedir gerçekleri göremiyorum..içimde bu sefer değişecek die bir umut varrr..belkide ben yanılıyorumm belkide hayal aleminde yaşıyorum ama ne bileyim...daha sürünsün bakalm nereye kadar yapıcak bekliyorumm

ben sadece helallik istedim.aslinda bunu yapmam da sacmaydi.6 yil boyunca ne emekleri ne haklari oldu ki uzerimde???iste insan o ruh haliyle dusunemiyor bunlari.bende hakkimi helal etmedim,etmem de.Rabbim bu dunyada olmazsa obur dunyada nasip etsin hesap sormayi.

Günaydın canımmm nasıllsınnn bugun??

BEbişimm şimdi gördüm yazdığını yahu :)) iyiyim saol sen nasılsın bakalım nasıl geçiyor günün? bende şimdi yemeğe çıkıcam da bi bakayım dedim..
valla nasıl olsun yaaa suan ses seda cıkmıyor biraz bize zaman tanı demiş ya annem..bakalım hayırlısı..belkide o da bir süre sonra bensiz yaşamaya alışçak ve benim peşimden koşmayacak kimbilirrrr...
hakkımda hayırlısı neyse onu yaşat diye dua ediyorum rabbimeee

bende iyiyim canım bende yemege çıkmıştım yeni geldim :))

evet canımm biraz kafan rahatlar en azından bakalım zaman ne gösterecek

bende iyiyim canım bende yemege çıkmıştım yeni geldim :))

evet canımm biraz kafan rahatlar en azından bakalım zaman ne gösterecek

canım sanırım kafa dinletmicek bunlar bana....
az önce kocamann bir çiçek gelmiş bana sekreterde almış...
eşimden gelmiş...ağlayan yüzümü sen güldür beni affet pişmanım seni seviyorum yazmış notta......benim odun eşten beklenmeyecek bir davranış bu.....

alyacım insallah atlatırsın bu durumu bir an önce ve eşin sana rahat bir nefes aldırır sende huzura kavuşursun oda çünkü onada eziyet sanada. insanlar ilişkiler nasıl bu duruma geliyo ben anlamıyorum ya ne umutlarla başalnıyor evlilikklere iliykilerie ne umulup ne bulunuyor insallah bundan sonra rahat edersin yinede kendini sağlama al sen...

inşallah canım yaaa...inan arada sıkıştım kaldım yani..saol ilgin için teşekkürler tAtlım....

bi çiçegimiz eksikti oda oldu şükür :)))

hehe :)) evet canım bi o eksikti özürler ağlamalar intihar etmeler çiçeklerrr
dışardan görende bu adam eşini gerçekten çok seviyor heralde der....ama yaptıklarından dolayı pişman olduğu için yapıyor bunları...neyse bakalım daha neler görcez..

bakalımm kısmet artık :) özelden yazamıyorm msj hakkım dolmamış daha bi yazabilsem :))

"valla benı silahla birebir korkuttuğu için ben şimdi lafı geçsin kötü oluyorum bırak görmeyi buda psikolojıktır emınım ama ne yapayım kı daha yasım 23 omrum boyle gecsın ıstemıyorumm..hep korku hep yalan hep huzursuzluk......nereye kadarr "

Yukarıdaki cümleyi 1 yıl önce siz yazmışsınız. Adamın psikolojisi yerinde değil siz şu anda duygusal boşlukta bunu göremiyorsunuz ama madem işi bu aşamaya getirdiniz biranönce kurtulun bu dengesiz adamdan. Yani sırf blöf yapıp asarım keserimle kalmıyor adamın lafları. Baksanıza kendisine zarar vermiş, size silahla korkutmuş daha neyi bekliyorsunuz. Polise bile şikayet etmişsiniz, boşandım boşanacağım sürüncemesinden kurtulup adım atıp ailenizin yanına gelmişsiniz tekrar söylüyorum acil kurtulun bu psikopat kocanızdan.

Hatta geçen sene açtığınız konuları kendiniz yazmış gibi değil de başkası yaşamış gibi dışardan birinin yaşanmışlıkları gibi tekrar okuyun derim ben duygusal olduğunuz dönemlerde. Belki doğru karar vermenizde yardımcı olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

bakalımm kısmet artık :) özelden yazamıyorm msj hakkım dolmamış daha bi yazabilsem :))

hmm anladım canım....ekin de yazamıyordu artık yazıyorr çok mutluyuss :)
valla tatlım inan bişey düşünemiyorum şuan..ailemi hayatta karşıma almam bu bir gerçek .....!!!!

evet canım haklısın bana kötü günler gösterdi ama elbette bunların olmasınında bir sebebi vardı kendince....ben yaşadıklarımı hala dün gibi hatırlıyorumm ama nedense ondan nefret edemıyorum kin besleyemiyorum...suan ailemleyim ama kendimi yapayanlız hissediyorum..şuan tedavide görüyor acaba düzelirmi diye düşünüyorum zaman zaman...düzelmez diyor bir çok arkadaşım ama ben şuan hayatımdaki herşeyi zamana bıraktım dabam açıldı ılk mahkeme şubatta olucak sanırım ben ozamana kadar iyice düşünmek kafamı dınlemek istiyorum ama hergun yenı bısey oluyor bunu bıle yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…