yo sorun değil çevremdeki herkes kocan çok şanslı diyip duruyor kimse bizim birlikte dahi uyumadığımızı bilemez hiç falso vermem evin erkek kadın tüm işini kendim yapmaya gayretn ederim eşimle dahi muhatap olmam bazen dizi izleme gafletinde bulunuyorum sahneleri görünce bir cızz ediyorum Allahı var ,ama eşime bakılırsa ben bu hayatta her şeyi büyütüyorum (kadınlık gururum ağzına .......ıp üstüne bastığının ciddi bir şekilde farkında değil)boşanmaya yanaşmaz ,aile terapistine yanaşmaz ,,hayattan emekli olmuş içine dedem kaçmış..ben eşimi tanımadan evlendim arkadaşım ,zaten 3 kere değil de 4 kere görüşseymişiz kesinlikle evlenmezmişim orası ayrı..şimdi bazı şeyler de kader.bir evladım olmasa cidden gözünün yaşına dahi bakmam boşanırım haftasına koluma başkasını takar önüme bakarDIM ama bir evladım var ve devir çoooook ama çooook kötü ..bana da zararı yok ev arkadaşı gibiyiz..alıştık bu şekilde yaşamaya ..kendinde sıkıntı görse ve sevse bir şeyleri düzeltmek için uğraşırdı ,bunu da yapmadığına göre hepimiz sağ selamet böyle devam edeceğiz maalesef.
hani bu aldatıldım dayak yedim gitmiyorum minvalinde bir durum değil..bizde bunların hiçbiri olmadığı için duruyorum..bunlar olsa katiyen asla hiçbir şekilde bir beraberlik söz konusu olamaz.