yorumun son derece iç karartıcı..!!
son derece moral bozucu!!
ortada eşini düşünen bi bayan var,sevgilisini değil..
daha eşine doyamadan şarka gönderen bir bayan..
emin ol 94-2000 yılları arasındaki olayları anlatsam küçük dilin yutarsın..
ama anlatmıyorum..
bizde giderken çok korkutulduk,aıynı sizin yaptığınız gibi..
ama şehir içinde korkulcak hiç bişe olmadığını gidince gördük..
ha bu arada,sizinde haddiniz değil eşi için endişelenen birinin canını sıkmak.
moral beklerken terörist otopsisiinden bahsetmeniz son derece düşüncesizlik..
ayrıca siz haricinde oralar için kötü diyen moral bozan başka yorum yok dikkat ederseniz..
allah allah eş sevgiliden daha mı üstün oluyor acaba?!! ne farkı varmış anlayamadım?!!
ben de sevgilime doyamadan yolladım, hala okuyor olmasam ben de eşimi yollamış olucaktım burda kalkıp "ay ama o eşiiii sen ne bilirsin ki" ayakları yapmayın bana allahaşkına!
kalkıp hikaye uydurmadım, eşinin karşılaşabileceği şeyleri söyledim. yarış yapmıyoruz burada kim daha kötü olaylar yaşadı diye, amacım moral bozmak olsa benim moralimi bozan binlerce ekstra olay var ama söylemiyorum sadece gerekli olanları söyledim demek için dedim o otopsi olayını. kötü diyen bir yorum yok çünkü birebir benim kadar iyi bilen kimse yok, arkadaşı vs gidenler yazmış bense her saniye ne olduğunu ne bittiğini biliyordum. mesela benim yolda gammerlar olduğundan ve telefonun çekmediğinden haberim yoktu. sevgilim beni aradı ve konuşurken sesi gitti ve 3 buçuk saat boyunca da çekmedi telefonu. başına bişey mi geldi sevgilime bişey oldu mu acaba diye nefes bile alamadım o süre boyunca gözümde yaşlarla sitelerde gezinip durduğumu bilirim bişey mi oldu diye, ama arkadaş artık yolda telefonun çekmediğini ve bu yüzden kapalı olduğunu bilecek, başına bişey mi geldi diye merakı olmayacak benim kadar en azından. mesela sevgilim bavulunu otelde bıraktığında geri döndüğünde içinin karıştırılmış olduğunu gördü. bunu söylemem moral bozmak için mi yoksa koskoca adam olan eşi otelde bavulunun karıştırılabileceğini akıl edemez diye yaptığım bir terbiyesizlik mi acaba size göre? mesela öğretmen evlerinde kalması için çok önceden bir an önce yer ayırtması gerektiğini ve güvenli bölgenin orası olduğunu söyleyebilirim. aa ama ne kadar moral bozucuyum ya ah beni beni.. hep içimdeki fesatlıktan dolayı böyle yazıyorum, keyif alıyorum insanların moralini bozmaktan. bir de ben ne bilirim ki, eşim gitmedi benim şarka, koskoca adama da ne yapıcağını ne hakla söylerim.
ben de benzeri bir konu açmıştım, orda da herkes ay çok rahat laylay yazmıştı ama bana zerre yararı olmadı bu yorumların.
yorumun son derece iç karartıcı..!!
son derece moral bozucu!!
demişsiniz ya bir de? ben bunları bir de yaşadım "son derece iç karartıcı ve son derece moral bozucu" olması benim suçum değil.
ama burda 80 tane birbirinin benzeri "ay bebeğim artık doğu çoook güvenli için rahat olsun" yazmaktansa konu sahibinin işine yarar şeyler yazmayı tercih ederim. konu sahibi de istediği yorumu dikkate alır, ister benim yazdıklarımdan yararlanır, ister benim ne kadar "moral bozucu" bir yorum yazdığımı düşünüp dikkate almaz, bu onun bileceği iş, sizin değil!
sevgili konu sahibi eğer daha fazla şey öğrenmek istersen bi şekilde belirtirsin.hayırlısı olsun dediğim gibi işini yapıp siyaset muhabbetlerine katılmadıkça ve eylem yapılacağı günlerde kalabalık yerlerde bulunmadığı sürece kamu görevlilerine karşı saygılılarmış, umarım sıkıntısız bir dönem olur sizin için bir an önce eşinize kavuşursunuz
.