eşim kafayı yedi

Valla eşimin harcamaları kendi kazancımızı aşıyor. Ben de çalışıyorum ama çeviri işi vb yapıyorum pek para kazanmıyorum. Kredi kartımız ortak yani ek kartlı. Eşim çoğunlukla kredi kartına yükleniyor. Yetmeyen meblağ olunca babamdan kalan ve benim hesabımda duran paradan ödüyoruz. O parayı ortak hesaba çevirmedim. Benim üzerimde duruyor zaten benim param. Ama senin paran benim param demiyoruz, gerektiğinde bozduruyoruz. Ama hazıra dağ dayanmaz, gelecek meçhul. Bunu anlatamıyorum eşime. Eşim bazen "ne yapıyoruz ki biz neden bu kadar yüksek geldi kredi kartı?" diyo. E benim doğru dürüst bir şey aldığım yok zaten kendime bir şey almam. Mutfak masrafından falan kısmıyoruz. Fazla alınanı derin dondurucuya atıyorum yine değerlendiriyoruz yani atmıyoruz, ama sorunumuz eşya ile, ve eve, arabaya karavana yapılan harcamalar. Eşim sorunca "neden şaşırıyorsun_" diyorum, sayıyorum bazı maddeleri o zaman hesap tutuyor ama eşim huyunu değiştirmiyor. Bu arada excel fikri güzel, teşekkür ederim. Benimle psikoloğa gelir mi bilmiyorum. Başka şeyi bahane etmem lazım çünkü bu konuda alıngan. Ama bu excell fikri güzel en azından duygusal yaklaşacağımıza daha mantıklı ve somut bir yüzleştirme olur.
Bence sizde harcama yapın kendinizden kusmayın çünkü bi taraf gerçekten lüzümsuz işler peşinde benim eşimde ailesinin kardeşin isteklerine hayr diyemezdi Kendine almazdı ben ona kıyamazdım asgarisi ile idare ederdim baktım olmuyor etmiyorum İdare artık hal böyle olunca ailesinin isteklerine cevap veremiyor bol bol olsa amenna ama ileriyi düşünüyosanız demekki aşırı yok veya bu çöp olan eşyalarrın parasıyla bir kimsesiz evlat okutulanilşr sizin sorununz almak değil alınan eşyanın işe yaramaamısı

Aynen bunu yapmayı düşündüm, ama işte kargo vb durumlar nasıl hallediliyor o sitedeki alışverişlerde araştırmadım doğru dürüst. Eşimin tepkisi ne olur onu da bilmiyorum.
Kargo olayı yok elden teslim var çok sattım gerçekten alanada satanında iline yarıyor ev boşalıyor

Kışlık evden yazlik eve geçilmiş eee araba da var karavan da alınmış zevk için eee ekmek parasını harcamiyor ki adam kazaniyorsa birakin uğraşsin terapi gibi belki de ona boşanmayın ortada oyle bir durum göremedim bırakın rahat rahat harcasin kefende cep yok.

Dobemsel bıseyse bıpolarlsrın manı donemınde gozlenebılıyo galıba. Aklıma geldı sadece.

Eşim saçma sapan şeylere çok para harcıyor. sadece kendine değil evimizle ilgili gerekli gereksiz harcamalar yapıyor. Karışmamaya çalışıyorum zira karıştım mı kavga çıkıyor. Bana cimri diyor. bazen bunları bana sürpriz olarak sunuyor. rol yapamıyorum. mutlu olmadım diye kırılıyor yine tartışma çıkıyor. Hiç karışmamaya çalışıyorum bu sefer acayip abartıyor. Konu uzamasın diye örnek vermiyorum, ama yakın çevremiz bana hak veriyor ve "biz karışamıyoruz, bize de kızıyor" diyorlar. Her tartışmadan sonra üzülüyorum, aramız gereğinden fazla geriliyor ve olay büyümesin diye ben alttan alıyorum ama anlaşamıyoruz bu konuda. Ne yapacağımı şaşırdım artık.

Örnek verin ki konu daha iyi anlaşılsın.

Eşiniz ben malesefki ..
Size gereksiz görünen birçok şey aslında çok işime yaricagini düşündüğüm şeyler heryer ıvır zıvır doldu dikkat etmeye çalışıyorum ama kampanyalı brosurlerden kendimi alamıyorum ..

Back
X