esim kalbimi cok kirdi

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....

Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm

Çalışıyorsaniz eğer gerçekten çok çok ayıp etmiş hayat müşterek tek başınıza yapmadınız sonuçta çocuğu ama ev hanimiysaniz çalışan esinize ağır gelir He,m çalışmak hem aksamlari uykusunun bolunmesi

Calistigi için yorgundur muhtemelen o yuzden öyle demistir. Ben de sizin gibi cook uykusuzluk çektim, iki yasinda yeni yeni uyku duzeni oturmustu kizimin sagolsun. Benim de esim ilk bir iki ay yardimci oldu sonra o da birakti napalim sagolsunlar da öyle böyle hgeciyor zaman buyuyorlar. Esinize kirildiginizi belli edin tabiki ama uzatmaya gerek yok

Size yardıö ettiği dönem çalışıyor muydu?belki şu ars aşırı mutsuz ve bezmiştr.
Ha bu demek değil ettiği laf yanına kalsın
Ama bu yardım konusunda bi ciddi konuşma ypın gündüz bence

Size yardıö ettiği dönem çalışıyor muydu?belki şu ars aşırı mutsuz ve bezmiştr.
Ha bu demek değil ettiği laf yanına kalsın
Ama bu yardım konusunda bi ciddi konuşma ypın gündüz bence

Calisiyordu 1aydir evde..
oglum gercekten cok hareketli cok yoruluyorum gunduz ztn ben ilgileniyorum seve seve gece 1 saat baksa cok seymi interim bilmiyorum cok kirildim anneligime laf etmesi en cokta o koydu bana

Calisiyordu 1aydir evde..
oglum gercekten cok hareketli cok yoruluyorum gunduz ztn ben ilgileniyorum seve seve gece 1 saat baksa cok seymi interim bilmiyorum cok kirildim anneligime laf etmesi en cokta o koydu bana

Kırılmakta çok haklısınız söylediği laflar hiç yakışmamış o kenarda ..
tavrınjzı mutlaka bilsin
Ama yardım etme konusunda desteği için biraz adamın morali düxelmeli gibi
Ben mutsuzken en önemli sınavlarıma zerre çalışmazdım bile.
biraz o konuda psikolojik durumu düzrlse keşke..

Eşinizin psikolojisi bozuk olabilir. Tamam bu bir bahane değil belki ama icinde bulunduğunuz durumu da değiştirmiyor.

Cocuğunuzun uyku saatleri nasıl

bu günleri çok iyi bilirim hemde ben çalışıyordum. sabahlara kadar uyumaz işe giderdim. bütün sinir sistemim çökmüştü.. eşim 1 gün etti 1 gün etmedi. çok konusunuda açmadım yardımın.. çünkü başka yerden destek oluyordu. nebilim yemek yapmazdım laf etmezdi evi toplayamazdım kadın alalım istersen derdi.. erkekler uykuları bölününce aç kalınca bi ayrı bişey oluyolar söylediği şeyler hoş değil sende gündüz lafını söyle sakince. ben tek başıma yapmadım bu bebeği sorumluluk ikimizin de.. en önemlisi ben senin annen değilim de :)bu kıyaslamadan nefret ederim...

Eşinizin psikolojisi bozuk olabilir. Tamam bu bir bahane değil belki ama icinde bulunduğunuz durumu da değiştirmiyor.

Cocuğunuzun uyku saatleri nasıl

Aksam 8de yatiriyorum ogluma kalsa 5de yatacak zar zor tutuyorum ayakta sabah 4de uyaniyor. Deliksiz hic uyumadi arada hep aglar.

Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....

Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm

Canım klasik erkek tavrını yapmış.. Benim eşim de hala ağlarsa gece kalkar felan ama şükürler olsun oğlum öyle uyanıp saatlerce ayakta duran bir çocuk olmadı hiç mamasını yer uyur belki de ondan çok sorun olmadı (İlk ayları söylemiyorum elbette bu düzene geçmek 6. aydan sonra oldu) Benim de şimdi 10 aylık bir oğlum var.. Bazen arada bir o da sebepsiz ağladığı zamanları olur ben hiç çağırmam eşimi mesela çünkü o kendisi kalkıyor ilgilenmeye susturmaya çalışıyor baktı olmuyor sinirleniyor yan odaya gidiyor uyuyor.. O da çalışıyor ben de... Ama erkekler bizim kadar fekadar ve sabırlı olmuyorlar maalesef.. Sabah kalkıyorsun hiçbişi olmamış gibi yine gidiyor oğlunu seve seve bi hal ediyor... Gece uykusunda insan baya tuhaf oluyor canım.. Çok canını sıkma ama muhakkak konuş özür dilesin... Anneliğe laf etmemesi lazım

çalışmadığı için çok kafasına takıp bu şeklilde tepki vermiş olabilir mi acaba...çoğu erkek böyle malesef gündüz bakar ama gece olunca uyurlar...

Cok erken uyutuyorsunuz bebegi.. Aksam 21 de muhallebi ya da kasik mamasi yedirin karnini tutsun.. Hem daha uzun uyur. Gunduz cocuk uyuyunca uyuyun.

Cok erken uyutuyorsunuz bebegi.. Aksam 21 de muhallebi ya da kasik mamasi yedirin karnini tutsun.. Hem daha uzun uyur. Gunduz cocuk uyuyunca uyuyun.

bende arkadasa katiliyorum..7 aylik olmus artik,muhallebi ya da kasik mamasi yedirin karninin tok oldugundan emin olun..gece bazen aglamalari su aglamasi da olabiliyor.kati gidalara gectikleri icin daha cok suya ihtiyac duyuyorlar,uyandiginda su da verebilirsiniz bazen..
bilmiyorum oglunuzun odasini ayirdiniz mi ama ayirmayin..size ozlem duyuyor olabilir geceleri..
inanin bu gunler gecicek,inanmasi guc ama insan o bebecik hallerini cok ozluyor..

esinize gelince,issiz kaldiysa onun bunalimina girmis olabilir,bide cogu adamin kodlarinda yok bebek bakimi..yani neden sorusunu sinsi sinsi soruyorlar bence..sabredin..bakin 2 yasini devirsin oglunuz,nasil kanka olacaklar babasiyla :KK66:

Gunaydin arkadaslar,

eşiniz çalışıyorsa bakmak istemeyebilir, eğer siz çalışan bayansanız kesinlikle yarım etmeli, ama sadece eşiniz eşiniz çalışıyorsa belki hali falan yoktur

bebekler anneleriyle daha kolay uyuyor ama . mesela ağlayınca siz yanına gidin odanıza getirmeyin bebeği . gündüz babası ilgilense daha kolay olur . Yapcak bir şey yok maalesef küçücük bebek biliyor annesi gelmiş yanına ve daha sakin oluyor . siz illaki uyanacaksınız . eğer eşiniz çalışmıyorsa gündüz de ona devredebilirsiniz .

Back
X