- 2 Şubat 2021
- 845
- 4.567
- 63
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Napmış kiTövbe estağfurullah eski konuları okudum da allahından bulmuş
Hastaligina neden annesi ve sizin sebep oldugunuzu dusunuyor?
Sorulması gereken tamda bu soru konu sahibi cevap verdimi bu soruya
Usulca kendi haline bırakın ve yolunuza bakın derim.. sağlığında neymiş ki hastalığında ne olsun.. bu tarz insanlar vefayı haketmiyor..Doğru evet daha önce böyle bi paylaşımda bulunmuştum zaten çokta üzülmüyorumda hastalığında beni sorumlu tutmasına çok şaşırdım. Nankörlükte zirve yaptı
Zor bi durumdayım gerçektenYazdıklarımı geri alıyorum eşiniz ruhen de hasta.
Destek olmamı istemiyor ama. Ya ben hasta olsam yanımda eşim olsun isterim senin yüzünden hasta oldum ben die düşünmem böylede düşünüyorsa bu gerçek bi düşüncedir o zmn iyleşmesi için uzak durmayı tercih ediyorumKarşılık beklemeden onun yanında olun.Ne derse desin alttan alın, kırılmayın gücenmeyin. Yarın öbür gün arkanıza baktığınızda pişman olacak sözler söylemeyi.Bırakın o essin gürlesin siz tamam canım deyip geçin.Sağlığına kavuşunca güzelce konuşursunuz.Ama şimdi ona destek olun.
Bende böyle söyledim tmm git o zmn dedim. Eşimde bana daha öncede hastayken terk etmiştin diye bi cvp vermeye kalktı bnde lafı ağzına tıktım ve dedim ki geçen sefer ben çektim gittim ( yine bi ton pislik yapmıştı ) bu sefer sen gitmek istiyosun senin iyi olman önemli şuan bende sana iyi gelmiyosam git dedim napıyom ben dedimKanser tmm ama sizi zerre sevmiyor ve evleri ayırmak istiyormuş
Madem hastaligina da sizi sebep gösteriyor sizde ayrılın
Kendi kendine iyileşsin
Sizi de kanser etmeden ayrilin bence
Kaynım eşim yüzğnden bana laf söyleme hakkı buluyo kendinde bende 5 sendir kimseye saygısızlık etmemiştim ama bbugün açtım ağzımı artık. Dedim ki zamanında eşime aslı seni eziyo diye doldurdunuz benim 1 hatamı 1000 gördü dedim adam benden nefret etti dedim. Eşimde arkamda durmadı tabi beni kimse dolduramaz fln dedi ama bu sorunlardan çok kavga etttik zamanındaHastaliklar hassas noktam ama bu adama uzulemedim bile. Bana kirilmayin, kizmayin ama gerceken ben sadece size uzuldum. Allah sifasini versin elbet kimse hasta olmasin ama Allah esinize biraz da merhamet versin. Sizde birakin tepki vermeyin ister evini ayirsin, isterse hastaneye sizi istemesin. Kayniniz bile size laf soyleyecek cureti bulamasin bir zahmet. Hic karismayin.
Bi allah razı olsun der insan ya valla bencede doğru diyosunuzBu eş 5 yıllık evlilikte di,e şiddet uygulayan, gün yüzü göstermemis eş değil mi?
Hastalığa sebepte işsiz göstermiş utanmadan. Daha çok mu dövmesi lazımmış sizin
yüzünüzden olmaması için?
Ayrılmak istiyorsa da ayrılsın. Merhamet gösterilecek bir eş yok ortada.
Şiddeti sürekli değil hatta bayağıdır yok ama psikolojik şiddeti çok fazla ama gerçekten fırsat bu fırsat inceldiği yerden yavaş yavaş artıkEsiniz iyi biri degil zaten, firsat bu firsat uzaklasin istedigi gibi, bahane olur size. Siddetinden kurtulursunuz en azindan.
Hastalık bile içinde bir merhamet hissi oluşturmamıs işte. İnsan bir korkar, tedirgin olur. Eşinizden yok hiçbiri bırakın ne hali varsa görsün. Kardeşi, arkadaşları ilgilensin, hastaneye gitsin kendisiyle.Bi allah razı olsun der insan ya valla bencede doğru diyosunuz
Tmm psikolojisi iyi değil de bu kadar mı bozar kanser insanı hayır zaten bozuk biriydi de bu kdr mı nefret kusar evineKanser öyle covid, soğuk algınlığı vs. gibi bir şey değil yani eşinizin şu an nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemeyiz, bu nedenle kişisel algılamayın şu dönemde söylediklerini. Şifası bol olsun.
Fark etmez, size cok cektirmis, hala cektiriyor. Psikolojik siddete devam yani. İyiligi hak etmiyor ya, bosverin bence.Şiddeti sürekli değil hatta bayağıdır yok ama psikolojik şiddeti çok fazla ama gerçekten fırsat bu fırsat inceldiği yerden yavaş yavaş artık
Zaten öyle olucak çünkü ufak kızıma kayınvalidem bakıyodu onuda eşip ağlatıp evden gitti kadın ben daha gelmem die bende çocuğa bakarım die gitmem zaten beni de istemiyo bahane olurHastalık bile içinde bir merhamet hissi oluşturmamıs işte. İnsan bir korkar, tedirgin olur. Eşinizden yok hiçbiri bırakın ne hali varsa görsün. Kardeşi, arkadaşları ilgilensin, hastaneye gitsin kendisiyle.
Bence her ne istiyorsa saygı duymalısınızArkadaşlar eşim kanser oldu ve kemoterapi görüyor fakat bizimle hiç vakit geçirmiyor. Sürekli arkadaşlarıyla birlikte. Dışardan mikrop kapma olasılığı olmasına rağmen umursamıyor ve bu duruma kardeşi daha çok dahil ediyor. Bugün bu rahatsızlığımı söyledim kaynım ve eşime. Eşim her zamanki gibi arkamda durmadı ve bağırıp çağırdı. Ayrıca çarşamba günü kemoterapiye gittiğimizde benim yanında olmamı istememiş bunuda bugün kızgınlıkla itiraf etti. Hastalığından ben ve annesi sorumluymuşuz. Ben bunları duydum şoka girdim. Çok kötüyüm annasinide bu sabah ağlattı kadın ben daha bu eve gelmem diye çıktı gitti. Ya insanlar hastalıklarında sevdiklerine sarılır demekki sevmiyomul die düşünüyorum. Yardımcı olun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?