eşim kanser

Allah yardımcınız olsun..
Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin..

Ah canım benim lütfen güçlü ol ve kocana moral ver Çünku bu hastalığın bir careside moral. İnsallah Allah esine ve tüm hastalara acil şifa yakınlarına da moral ve güç verir senin icin dua edicem

Doktorlar size söylemiştir gerçi ama ben bu hastalığı aile içinde yaşayan biri olarak tecrübelerimi yazmak isterim.

Eşinizin tedavi olduğu süre içinde kesinlikle odasına maskesiz birini almayın. Hasta ziyaretine gelen görmek isteyen olacaktır, kesinlikle maskesiz içeri sokmayın. Bunu yadırgayan hatta laf eden olacaktır ama umursamayın, eşinizin kesinlikle en küçük enfeksiyon almaması gerekir. Hatta mümkünse maskeli olsa bile almamaya gayret edin, gelen sizinle konuşsun.

Annem kardeşim hastaneden çıkınca tam bir sene eve misafir kabul etmedi!Biz okuldan gelince hemen evde maskelerimizi takardık.Hatta hasta olduğumuzda zavallı annem ağlardı, kardeşim enfeksiyon kapıp hastalanacak diye bize kızardı.

Tabi en büyük etken de sizin ve ailenizin çok güçlü olmanız. Eşinizin kötü zamanları olacak. Bol bol dua edin,her zaman onunla olduğunuzu hissedin. Geceleri eşinizin elini tutarak uyuyun.

Çok geçmiş olsun,Allah eşinize acil şifalar versin,sizede sabır versin.
Sakın ümitsizliğe kapılmayın eşinizinde üzülmemesi için elinizden geleni yapın,güçlü olmaya çalışın,iyileşeceğine inanın ve eşinizi de inandırın.Dualarınızı hiç eksik etmeyin.Benim kardeşimin bir arkadaşı vardı lösemiydi ve tedavi görüp hastalığı yendi.Tedavisi olan bir hastalık sonuçta.Bu arada merak ettim kanserin hangi aşamasında başlangıç mı?
Allah bütün hastalara acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Rabbim yardımcınız olsun... Gözlerinden akan yaşlar sevdiğinin şifası olsun inşallah

Sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Erkek arkadasimda kan kanseriydi(lösemi). Öyle zor günler geçirdik ki. Rabbime bin şükür atlattı. Her gece Rabbime yalvardim,dua ettim ağlayarak uyudum hastane kapılarında. Dualarim kabul oldu,sakin umudunuzu kaybetmeyin. Bol bol dua edin,dualarim sizinle. Eşinizin yanında üzgün görünmeyin ve aglamayin sakın. Moralinin iyi olması lazim. Ben erkek arkadaşımın yanında aglamamak için kendimi tuttum. Güldürmeye çalıştım,eglendirme çalıştım. Şükürler olsun ki atlattı. Allah acil sifalar versiiiinn

Hepimizin sınavı var işte şu yalan dünyada.
Önemli olan umutları yitirmemek tevekkülü bırakmamak.
Derdi veren rabbim dermanını da verir elbet siz dualarıızı eksik etmeyin eşinize.
Rabbim acil şifalar versin inşallah.Tez vakitte iyi haberler alırsınız inşallah.

cok gecmıs olsun allahım sıfa versın sızı esınızden ayırmasın.benımde babm kanserden oldu ama bundan 30 yıl once.nıye boyle kotu bısey soyledınız dıcek olursanız artık herseyın tedavısı var.saglam durun sız mutlu gorunun.daha dunde dayım kemoterapı oldu oyle umutlu kı bu hastalık nekı atlatırım dıyor.benı yenemez dıyor.allah sabrınızı sınamadan esınız kurtulur ınşallah.

Rabbim acil şifa versin, çok geçmiş olsun.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın özellikle eşinizin yanında.

rabbim dualarınızı ve dualarımızı mekkede medine yapılan duaların içine katsın kabul buyursun inşallah.rabbimden ümit kesilmez.metanetli olun.yeniceksiniz inşallah

çok çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin eşinizin.. çevremde kanser olup bu hastalığı atlatan o kadar çok insan var ki. moralinizi yüksek tutarsanız siz de onlardan biri olusunuz eminim. Allah uzun ömürler versin ikinize ve güzel evliliğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…