eşim kanser

acil şifalar diliyorum büyük geçmiş olsun , rabbim yardımcınız olsun

Acil şifalar diliyorum ben de..önce kendi moralinizi yüksek tutun sonra eşinizin. Daha dün gazetede bir haber vardı.adamın biri akciğer kanseriymiş birkaç ay ömür biçmişler 15 yıldır yaşıyormuş. İlk dediği şey bu hastalığın beni esir alacağına inanmadım, moralimi yüksek tuttum. Eve gelen ağlaşan misafirleri kovdum. Balık tutmaya başladım kafamı başka şeylerle meşgul ettim. İnşallah her şey çok güzel olur tez zamanda gelir geçer bu günler. Bol dua ile..

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inş.

çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah...

eşinize bu durumda en iyi desteğin siz olacağını hiç unutmayın.. sizin desteğiniz, güzel bakımınız sayesinde inşallah eski sağlığına kavuşur...
sabrınızı koruyun ve Allaha dua edin...

şüphesiz derdi veren dermanı da verir...

Allah yardımcınız olsun, tedavisi var artık iyileşecek. Moralinizi bozmayın, eşinizin de moralini bozmasına izin vermeyin. Atlatmadaki en büyük pay eşinizin moralli olmasında. Acil şifalar diliyorum.

. Geceleri eşinizin elini tutarak uyuyun.

Son cümle gözlerimi doldurdu....

Canım Allah eşine sağlık,sana güç,sabır versin...Çok içten ve çok güçlü dur eşine karşı.Öyle ol rol yapma sakın...Atlatırsınız elbette....Eşinin şuan hastalıktan çok seni düşündüğü kesin...Sen ona çok güçlü olduğunu hissetirirsen o çok daha fazla güç bulacak...Rabbim bütün hastalara şifa versin...Yıpranmadan hemen atlatın sizde inşallah....Çok güçlüsün unutma.............

Allah tez zamanda siz de dahil, tüm hastalara şifa versin.
Eşiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Allah yardımcınız olsun.

Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah... inşallah geçecek... eşinizin moralini yüksek tutmanız çok önemli sanırım. eşiniz umarım kendisni üzmez ve azimli olur...

Çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin. İnşallah eşiniz en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Şuan sizin moralinizin yüksek olması lazımki onada moral verin. Allahım size ve ailenizee sabır versin..

canım benimm Rabbim şifalar versin eskisinden daha sağlıklı çıkın o hastaneden çok çook üzüldüm Rabbim onu sensiz seni de onsuz bırakmasın amin.

Rabbim acil şifalar versin... Güzel Allah' ım, tüm kabul edilen duaların yanında sizin ve tüm hastaların dualarını da kabul etsin. Amin...

Allah şifa versin canım.Her hastalığın şifası var artık.Moralinizi yüksek tutun ona verebileceğin en iyi ilaç gülümsemendir.Allah sabır versin.

iyi düşün herşeyi iyi düşünkü iyi olsun
şifa Allah tandır dua etmek dilemek zayıflık değildir
dilerim tez zamanda şifa bulur eşin
bende dua edicem senin ve eşin için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…