eşim kanser

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah umarım en kısa zamanda sağlıklı günlerine geri dönersiniz uzun yıllar beraber güzel günler görmeniz dileğiyle :26:

Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah. Moralinizi yüksek tutun eşinizin yanında kıpır kıpır olun. Sizin yaklaşımınız ona hayat olacaktır inşallah

Cok gecmıss olsun Allah acıl sıfalar versınn ınsallah

çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
inşallah eşiniz tez zamanda iyileşir

öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH şifasını versin nşallah bende bu hastalık yüzünden geçen sene babamı erken bi yaşda kaybettim aylarca ankarda yattı oda çok zor bi durum gerçekten ALLAH yardımcınız olsun tarif edilemez bi acı yaşayan bilir.

Çok zor bir durum sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.Sabır ve dua çok önemli sabredip bol bol dua edeceksiniz inanacaksınız.Dilerim ki Allahtan eşiniz iyi olur ve mutlu şekilde yaşamına devam eder.Rabbim şifa versin.

Çok geçmiş olsun..

Kanserin evreleri var 1 ila 4 arası..

Kaldı ki son evre yani 4.evre olsa bile şifa Allah'tan, hiç belli olmuyor.. Hasta olan iyileşip sapsağlam insanların birden öldüğünü duyuyoruz..

Allah acil şifalar versin, size bağışlasın inşallah..

​geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin dualarımız sizinle.

geçmiş olsun. Allah şifa versin... babamda kanser tedavisi görüyor. bu ikinci atlatmaya çalışışı. diğerini atlattı Allah bunu da atlatmasını nasip edecek inş. moralinizi yüksek tutun. sizinde eşinizinde...

bakın babam için ağlayarak uyuduğum bir gecede; bir rüya gördüm... hayır olsun. bir yerlerdeyim, yanımda nur yüzlü bir teyze var. nasıl oluyorsa ağlıyorum üzülüyorum, ama ona derdimi anlatmıyorum... bayan bana dönüp kızmaya başlıyor. çevrene baksana sadece hayatını kaybedenler hastalıktan mı kaybediyor. üzülme artık. merak etme düzelir gibi şeyler söyledi. uyandığımda üzüntüm azalmıştı. bunuda atlatacak inş. hatta son kürü alıyor şimdi...

derdi veren Allah dermanınıda verir.... ileri dair planlar yapın. güzel güzel hayaller kurun... Allah eşinizin şifasını versin.

Allahım size ve sevdiklerine bağıslasın...şifa versin...hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, kuvvet ve sabır versin inşallah.

Dualarımız sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…