Eşim kapıyı dinliyor :o

ahahah babannem tahtalı köyü boylamış olmasa konuyu annem açtı sanıcam
ayyynı valla ana oğul fısıldaşması gizli kapaklı
Allah kaderinizi anneme benzetmez inşallah

aslında bunu gördükten sonra arkadaşınıza "ben de boşanmayı düşünüyorum ama daha X e söyleyemedim, bir türlü konuyu açamıyorum sence ne yapsam" diyecektin görecekti kapı dinlemeyi

Ben olsam kapiyi catt diye acar gel kiz dedikodu yapiyoruz ayakta kalma derdim :)

En iyi oyuncu ödülünu kocan hakediyor

Ay anlatış şeklinden kafamda canlandırma sonucu komiğimé gitti kendi kendime güldüm.
Hoş değil eşinle konusabilirsin.

Koca adama bak öbür dünyada kulakları uzayack

ahahah babannem tahtalı köyü boylamış olmasa konuyu annem açtı sanıcam
ayyynı valla ana oğul fısıldaşması gizli kapaklı
Allah kaderinizi anneme benzetmez inşallah

aslında bunu gördükten sonra arkadaşınıza "ben de boşanmayı düşünüyorum ama daha X e söyleyemedim, bir türlü konuyu açamıyorum sence ne yapsam" diyecektin görecekti kapı dinlemeyi

Ben olsam kapiyi catt diye acar gel kiz dedikodu yapiyoruz ayakta kalma derdim :)

En iyi oyuncu ödülünu kocan hakediyor

Gerçekten öyle başarılı bi oyuncu kendisi de annesi de ..
Ayy benim kocam da öyle dinler yan masaları hastalık galiba

Ay bu çok.fenaaa ama yaaaa ben bunu okur okur gülerim artık ilahi yaaa nerden aklınıza geliyor böyle seyler

Karşılıklı bir güvensizlik sezdim. Ne duymak istiyor ya da siz annesiyle konuşmasını niye istemiyorsunuz? İnşallah geçici bir süreçtir. Yoksa kötü bir durum.

Kocasını dinleyen kadın duymuştum sizin sayenizde bunun koca versiyonundanda haberim oldu

Ay bu çok.fenaaa ama yaaaa ben bunu okur okur gülerim artık ilahi yaaa nerden aklınıza geliyor böyle seyler
Evet ya diyeceğim damacanın içine sabun atıyorum su daha temiz olsun diye dicem
Karşılıklı bir güvensizlik sezdim. Ne duymak istiyor ya da siz annesiyle konuşmasını niye istemiyorsunuz? İnşallah geçici bir süreçtir. Yoksa kötü bir durum.
Annesiyle konuşmasını istememek değil bunu saklıyor ya da bi odaya falan kapanıyorlar birlikte bu da dikkat çekici
Kocasını dinleyen kadın duymuştum sizin sayenizde bunun koca versiyonundanda haberim oldu

Bu onun huyu mu sonradan mı yapmaya başladı ?

Itici çok Allah sabır versin

kedi mamasından yemek yapıyorum açıyorum konserveyi ısıtıyorum mi gibi oluyor hem uğraş istemiyor hem eşim anlamıyor. içine patates falan doğruyorum patates yemeği sanıyor ahahahahaha...

Bence psikolog ya da psikiyatriste gidip destek alabilir.
Paronayak gibi geldi bana, onun icin de zor sizin icin de zor bir durum.
Onu bir sekilde tedavi olmaya ikna etmeye calisin . Tedavi ile daha rahat yasam surecegini vurgulayin.

kedi mamasından yemek yapıyorum açıyorum konserveyi ısıtıyorum mi gibi oluyor hem uğraş istemiyor hem eşim anlamıyor. içine patates falan doğruyorum patates yemeği sanıyor ahahahahaha...
Ahahahahhaha varyaaa harikasın yaaa gerçekten ömrümde düşünsem bunu hayatta bulamam ben kadının gücü işte ahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…