- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Kendisi ne zaman evlerine gitsek biricik anneciğiyle ya yatak odasına kapanıp ya mutfağa kapanıp fısır fısır konuştukları için ve orda ne konuşuyorlarsa bilmediğimden aynısını benim de yapacağımı düşünüyor galiba
Ben olsam kapiyi catt diye acar gel kiz dedikodu yapiyoruz ayakta kalma derdim :)Kocamın bi kaç kere de kapıyı dinlediğine tanık olmuştum annemle telefonla konuştuklarımızı biliyordu bugün kuzenim geldi oturduk konuşuyoruz o dert anlatıyor ben dert anlatıyorum kapının deliğinden de sitenin sensörü yandı mı belli oluyor ben de her seferinde tedbirliyim bakıyorum o delikten bi baktım kocam kapının önünde bizi dinliyor baya baya baktım dinliyor 5 dk geçti duruyor kapının önünde hareket ettikçe sensörlü olduğundan ışık kapanıyor sonra beni aradı ben asansördeyim kapıyı açsana diye kapıyı açtım asansörün önünden geliyor ben bu adama ne yapayım Allah için bana söyleyin hiç bozuntuya vermedim sonra ellimde kullanırım diye bu huyunu ama akıl verin
En iyi oyuncu ödülünu kocan hakediyorKocamın bi kaç kere de kapıyı dinlediğine tanık olmuştum annemle telefonla konuştuklarımızı biliyordu bugün kuzenim geldi oturduk konuşuyoruz o dert anlatıyor ben dert anlatıyorum kapının deliğinden de sitenin sensörü yandı mı belli oluyor ben de her seferinde tedbirliyim bakıyorum o delikten bi baktım kocam kapının önünde bizi dinliyor baya baya baktım dinliyor 5 dk geçti duruyor kapının önünde hareket ettikçe sensörlü olduğundan ışık kapanıyor sonra beni aradı ben asansördeyim kapıyı açsana diye kapıyı açtım asansörün önünden geliyor ben bu adama ne yapayım Allah için bana söyleyin hiç bozuntuya vermedim sonra ellimde kullanırım diye bu huyunu ama akıl verin
Ay anlatış şeklinden kafamda canlandırma sonucu komiğimé gitti kendi kendime güldüm.
Hoş değil eşinle konusabilirsin.
Ne sessiz eşin varmış ahahahahah benimkinin gelişi apartman kapısından belli oluyor pat pat pat merdivenden çıkışı ahahahahha hayatım nasilsin gel duydun nasılsa kapıdan muhabbetimizi sen ne düşünüyorsun bu konuda de bakalım ne diyecek
var böyle tipler.Artık karaktermi aile yetiştirmesimi bilmiyorum.Sebepsiz yalan söyleme gereği saklama halleri.Bazen amaçlı bazen amasız.Mesela annesi ile konuşmasını saklıyor.Sebep?Ne olabilir bilseniz?Ama saklıyor işte kendince size karşı prim yapmaya çalışıyor belkide.İlginç bir tip belliki.Onun durum bellide siz bu bilgi ile ne yapacaksınız onu bilemedim :)
Koca adama bak öbür dünyada kulakları uzayack
benim ruhu işsiz babam da mutfak kapısını dinler hep
daha iki gün önce annem kapıyı açtı, koca adam yere kapaklanıyodu az kalsın
rezil olup olup gene dinler valla çözümü yok seneleeerdir böyle
çay bahçesine gideriz, bak yan masada adamla kadın böle böle dediydi der biz annemle dumur kalırız
ama başka zaman burnundan kıl aldırmaz
geçen gün annemle konuştuğumuz da onun bi arkadaşıydı yani nesini merak ediyosa
rahmetsiz kalasıca anası da öylece kapı dinlerdi. ne yaptıysak çare bulamadık o yüzden takipteyim
ahahah babannem tahtalı köyü boylamış olmasa konuyu annem açtı sanıcam
ayyynı valla ana oğul fısıldaşması gizli kapaklı
Allah kaderinizi anneme benzetmez inşallah
aslında bunu gördükten sonra arkadaşınıza "ben de boşanmayı düşünüyorum ama daha X e söyleyemedim, bir türlü konuyu açamıyorum sence ne yapsam" diyecektin görecekti kapı dinlemeyi
Ben olsam kapiyi catt diye acar gel kiz dedikodu yapiyoruz ayakta kalma derdim :)
Abuk subuk şeyler söyle. Her gün sabun kaynatıp içiyorum içim tertemiz oluyor. Yemeklere kedi maması koyuyorum ama eşim farketmiyor, geçen kek yaptım içine kedi kumu ekledim harika oluyor sen de dene falan de... Bir süre devam ettir sonra pat diye dinlerken yakala :)
En iyi oyuncu ödülünu kocan hakediyor
Ay bu çok.fenaaa ama yaaaa ben bunu okur okur gülerim artık ilahi yaaa nerden aklınıza geliyor böyle seylerAbuk subuk şeyler söyle. Her gün sabun kaynatıp içiyorum içim tertemiz oluyor. Yemeklere kedi maması koyuyorum ama eşim farketmiyor, geçen kek yaptım içine kedi kumu ekledim harika oluyor sen de dene falan de... Bir süre devam ettir sonra pat diye dinlerken yakala :)
Evet ya diyeceğim damacanın içine sabun atıyorum su daha temiz olsun diye dicemAy bu çok.fenaaa ama yaaaa ben bunu okur okur gülerim artık ilahi yaaa nerden aklınıza geliyor böyle seyler
Annesiyle konuşmasını istememek değil bunu saklıyor ya da bi odaya falan kapanıyorlar birlikte bu da dikkat çekiciKarşılıklı bir güvensizlik sezdim. Ne duymak istiyor ya da siz annesiyle konuşmasını niye istemiyorsunuz? İnşallah geçici bir süreçtir. Yoksa kötü bir durum.
Kocasını dinleyen kadın duymuştum sizin sayenizde bunun koca versiyonundanda haberim oldu
Huyu kurusun..
Evlendiğimizden beri evin kapısını dinliyor ama evlenmeden önce bilemem ki hiç aynı evde kalmadıkBu onun huyu mu sonradan mı yapmaya başladı ?
Itici çok Allah sabır versin
Çok itici ya al karşına Konuş nedenini sor en azındanEvlendiğimizden beri evin kapısını dinliyor ama evlenmeden önce bilemem ki hiç aynı evde kalmadık
Yok o ben ne dersem o diyen bi insandırÇok itici ya al karşına Konuş nedenini sor en azından
Ay bu çok.fenaaa ama yaaaa ben bunu okur okur gülerim artık ilahi yaaa nerden aklınıza geliyor böyle seyler
Ahahahahhaha varyaaa harikasın yaaa gerçekten ömrümde düşünsem bunu hayatta bulamam ben kadının gücü işte ahahahahahahkedi mamasından yemek yapıyorum açıyorum konserveyi ısıtıyorum mi gibi oluyor hem uğraş istemiyor hem eşim anlamıyor. içine patates falan doğruyorum patates yemeği sanıyor ahahahahaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?