Eşim, kaybedilenler..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Öncelikle okuyan herkesten rica ediyorum yorum yazın çnkü benim için bir yorum bir yorumdur..

Geçmiş iki konumdanda anladığınız gibi o kadar bunaldım ki..
Özgüvenim düştü evde kalmaktan. Sonuçta kolay değil üç sene çalışıp bebek olunca eve tıkılmak tek yaptığı bebek bakmak olan bir anneyim boğuldum daraldım..

Geçmiş iki konumda da anladığınız gibi eşim son derece anlayışsız.
Kv den beter bik bik herşey e yorum yapan biri en önemlisi de ağzı fena bozuk.
Ailesini çok suçluyorm nitekim sürekli kadınları aşşağılayan erkeklerin rahat rahat küfür ettiği bir ortamdan geliyor ailesi çok uzakta bir başka ildeyiz.

Neden bunları anlatıyorum, bilmiyorum.
Aşırı bunaldım.

Eşim aşırı yogun çalısıyır şöyle söyleyim seçime kadar belki en fazla iki üç gün izin yapabilebek kadar yoğun. Bayram dahil.

En ufak bir olayda küfürler hava da uçuyor, aşşalamalar, vs çok yoruldum.

Konıstum bu işin sonu boşanmaya kadar gider dedim.

Şimid bana msj atmış sana söz veriyorum düzeleceğim diyor.
Hayır kızlar düzelmeyecek bu hep aynı.
Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım ki bu adam bu arsızlığndan vazgeçsin ne yapım ki artık o iğrenç küfürlri etmesin.
Alttan aldım diyelim nereye kadar?

Alışageldiğimiz durumunu iş stresi iyice arttırıyor olabilir mi?
Çocuktan önce de böyle değil miydi?
O zaman çocuğa kötü örnek olacaksın düzelmeden olmaz deseymişsiniz keşke..
Bir de çocuğa bakıyorum eve tıkıldım psikolojisi çok kötü, çocuğunuzu suçlarsınız ister istemez.

Çocuk gökten zembille inmedi sonuçta, durumu biraz kestiriyor olmalıydınız. Çocuk açısından da biraz sıkıntılı bu düşünceler.

Yakın olduğunuz birini 1 hafta kadar size çağırın, biraz kendinize vakit ayırın, imkanınız varsa yardım alın. Bulunduğunuz şehirde anneli çocuklu aktivite grupları oluyorsa onlara katılın.
Çocukla sosyalleşmeyi, hayata karışmayı öğrenin.

Evet çocukla hiç bir yere gitmek istemiyorum çok şımarık yerinde durmuyor eşimle gidiyorum oda evde olursa tabi..
Şimdi iş aramaya karar verdim.
Atanamadım özel de de bulabilirsm artık!!

Sürekli bir eleştiri halinde bik bik susmadan..
Sinirlenince de küfür maalesef
Bazı insanların huyu öyle. Hep memnuniyetsiz. Görmezden gel. Boş ver. Sen de şimdi evdesin iyice batıyor sana anlıyorum seni de. Başka sıkıntılarınız yoksa önemsemeyin bu durumu. Onu değiştiremiyorsan kendini değiştir takma

Evet çocukla hiç bir yere gitmek istemiyorum çok şımarık yerinde durmuyor eşimle gidiyorum oda evde olursa tabi..
Şimdi iş aramaya karar verdim.
Atanamadım özel de de bulabilirsm artık!!

Ne kadarlık çocuğunuz?
Bir yerden kastım ev gezmesi değil.
Çocuklu başka insanlarla piknik, yada çocuk oyun alanı olan restoran/cafeler,
Aktivite merkezleri vs..

esim küfür etmez ama hic birseyi begenmez aynisindan bendede var. arada bi cildiriyorum bi kac gün rahat birakiyor. yada inatlasip hic yapmiyorum.

cocuk durumu bizdede var ayni durumdayim. en fazla 9 ay evde dura bildim simdi cumalari yine is yerine gidiroyum gerisini evden yapiyorum. belki sende evde calisa bilirsin yada günde bi kac saatlik is bula bilirsin.

Eşin de değişicem diyorsa bunu kabul etmişse fırsattan istifade mutlaka evlilik danışmanına gidin. Eşini seviyormuşsun. yuvam yıkılmasın kavga gürültüyle de bir yere varamazsın. Sorunların temeline inmek önemli.
Bazı belediyeler ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyor araştır belki sizin bulunduğunuz yerde de vardır

Benim eşimin de ağzı bozuktu. Maalesef yetiştiği ortamla alakalı. Nişan attım bu yüzden. Sonra söz verdi af diledi barıştık. Evlendiğimizde de özellikle kavga edersek devam etti bu durumu. Her seferinde uyardım. Sonra bir süre aynı küfürlerle karşılık verdim. "ne biçim kadın oldun" diye tepki verdi. "sen küfürle ne kadar adamsan ben de o kadar kadınım" diyerek devam ettim. Sonra düzeldi uzun süre. Ara ara ağzı bozulduğunda "oğlun ileride bu küfürleri kullanacak belki de sana karşı. Ağzını açıp tek kelam edersen ona, seni boşarım. Yaptığın bir şey için çocuğa yapma diyemezsin" dedim. Çok uzun süredir ağzını bozmuyor. Bazen komik bir video ya da maç izlerken refleks halinde küfrediyor. Gözlerimden çıkan alevi fark edip "pardon" diyor.

Size önerim, ya olağanca arsızlığınızla aynı şekilde yanıt vereceksiniz ki ne kadar iğrenç olduğunu fark etsin. Ya da çocuk üzerinden konuşacaksınız. Benim kayınvalidem de bir gün oğlumun yanında olnayacak bir laf etti. Ki asla saygısızlık etmem ona karşı. "bir daha bu çocuğun yanında küfür edilirse onu göremezsiniz" dedim. Tekrarı olmadı. Dik durun, taviz vermeyin. Sürekli bıkmadan uyarın. Vazgeçecektir.

Çocuğunuz biraz büyüsün babasına onun attığı küfürleri saysın bak nasıl vazgeçiyor.

Benim amcamda öyle küfür konusunda.Nerdeyse seni seviyorum derken bile küfürlü söyler.Bizim ailede yoktur ama.Yengem evi terketti olmadı o da onun gibi yaptı olmadı tatlılıkla söyledi yine olmadı adam değişmedi.

Çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama tekrar o ayların geri gelmeyeceğini düşünün.Çocuğunuz hızla büyüyor bu anların tadını çıkarmaya bakın .Güzel tarafından bakmalısınız bu çağları geri gelmeyecek .
Eşiniz içinde yaşadığı iş ortamı onu boğuyor olabilir .Birde siz üstüne gelince iyice geriliyordur .Baktınız tartışmalarınız küfüre doğru gidiyorsa susun siniri geçince tekrar konuşmayı deneyin .Erkeklerin genel sıkıntılarından küfür alışkanlığı ..

Sende ona kufur et asagla.. hesap sorarsada ne hissettigimi anladin mi? Dersin.. ama yuzsuzluge vuracagini saniyorum

Yaptım bende ettim utanma yok ki daha fazla ediyor.
Senin bir evladın var ilerde sendn nefret edecek diyorum o büyünce etmem diyor arsız adam

Bir aile psikologuna gitseniz?

Aşırı karşı. O kadar cahil ki iki konuşunca biz düzeleczmi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…