- Konu Sahibi Dilara55333
-
para cezası uygulayın.
kumbara yapın her küfür de para atacak.
ilk okudugunuzda saçma gelebilir ama ceza olarak düşünebilirsiniz.
çocugu bırakabileceginiz aile çevreniz var mı.
en azından bukadar daralmamış olursunuz.
Eşiniz terapi görse belki bu huyundan vazgeçebilir. Tabi kendi de istiycek yoksa hiçbi anlamı olmaz.
Çocuğunuz da varmış onu da mı umursamıyo? Zaten kadınların değer görmediği bi aileye nasıl gelin gittiniz?
Eşinizin sıkıntısı iş değil bence. Benim eşimde sabah 6 da gidiyor gece 12 de geliyor izin yok bir süre böyle. Evet darlanıyorum ama sizin kadar değil bence sizi başkan sorunlarınız var.
Sizin yani eşinde dahil. Büyük ihtimal o da darlanıyor işi dolayısıyla sizde bebek yüzünden falan oturup sakince konuşun.Sizin derken, yani sadece benim mi eşimle benim mi?
Benim sorunum bebekle daraldım evet.
Bizim sorunumuz ise geçimsizlik
sürekli seni eleştiriyorsa ya seni beğenmiyordur ya kendinde herşeyi bilirim havası vardır lakin küfür varsa eğitimsizdir ilk önce eğitmen lazım senin kesinlikle kavgada hakaret etmemen küfür etmemen lazım. bi bu havayı dağıt. çocuk artık büyümüş kreşe ver işe gir özgüven geri gelsin bir çalışmana gerek yok derse ssk ve maaş insan içine çıkmak istiyorum de sen zaten yoğunsun bende eve katkı sağlıcam de.dışarda bir hayat var ve benim hayatım geçiyor uzakta seyirci kalamam de.
değişicem demiş biraz zaman ver...
Cocuhunuzla baglanamadiginizi dusunuyorum.sevmediginizi demedim.bakin dikkat edin saglanamadigi iz icin cocugunu size yuk geliyor.ayrica simarik cocuk.yoktur.esinizde ileride cocugunuzdan kufur duymak istiyorsa devam.etsin
insanlar ailede ne görüyosa öyle oluyolar. Aile yapısı neyse o. Kadınlar yaş alfıkça anneye erkekler yaş aldıkça babaya dönüşüyolar. Evladınız için değişmeyi kabul eder inşallah..Ailesinden bagımsızdı 10 yıldır memleketten ayrı üni falan okumuş. Ama dedmkki ordan geldiğini asla unutmamış ailesi çevresinde ki kadınlar gbi birini istiyor demekki
Pedagoji ilimi.ile.alakasi var..cocuktan aldiginiz yaralar suanda sizin bogulmabizanizi sagliyor ve cocugunuzla.baglanamiyorsunuz.bir pedagog olarak konustum.tum.anlattiginiz seyler.bunyonde..cocugunuzla.disari cik.ak istemeyerek cok simarik demeniz de bununkanitliyor.simarik.cocuk yoktur cunku baglanamamis.anne cocuk.vardirEvde boğulmam, hassalaşmam la vs bebeğimin ne ilgisi var
Öncelikle okuyan herkesten rica ediyorum yorum yazın çnkü benim için bir yorum bir yorumdur..
Geçmiş iki konumdanda anladığınız gibi o kadar bunaldım ki..
Özgüvenim düştü evde kalmaktan. Sonuçta kolay değil üç sene çalışıp bebek olunca eve tıkılmak tek yaptığı bebek bakmak olan bir anneyim boğuldum daraldım..
Geçmiş iki konumda da anladığınız gibi eşim son derece anlayışsız.
Kv den beter bik bik herşey e yorum yapan biri en önemlisi de ağzı fena bozuk.
Ailesini çok suçluyorm nitekim sürekli kadınları aşşağılayan erkeklerin rahat rahat küfür ettiği bir ortamdan geliyor ailesi çok uzakta bir başka ildeyiz.
Neden bunları anlatıyorum, bilmiyorum.
Aşırı bunaldım.
Eşim aşırı yogun çalısıyır şöyle söyleyim seçime kadar belki en fazla iki üç gün izin yapabilebek kadar yoğun. Bayram dahil.
En ufak bir olayda küfürler hava da uçuyor, aşşalamalar, vs çok yoruldum.
Konıstum bu işin sonu boşanmaya kadar gider dedim.
Şimid bana msj atmış sana söz veriyorum düzeleceğim diyor.
Hayır kızlar düzelmeyecek bu hep aynı.
Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım ki bu adam bu arsızlığndan vazgeçsin ne yapım ki artık o iğrenç küfürlri etmesin.
Alttan aldım diyelim nereye kadar?
Pedagoji ilimi.ile.alakasi var..cocuktan aldiginiz yaralar suanda sizin bogulmabizanizi sagliyor ve cocugunuzla.baglanamiyorsunuz.bir pedagog olarak konustum.tum.anlattiginiz seyler.bunyonde..cocugunuzla.disari cik.ak istemeyerek cok simarik demeniz de bununkanitliyor.simarik.cocuk yoktur cunku baglanamamis.anne cocuk.vardir
Ve tabiki bol bol surekli dua edin. Duayi eksik etmeyin. Hatta geceleri kalkin namaz kılın dua edin Rabbim esine guzel huy vermesi ve vicdanlı olması icin. Evinizde gündüz Bakara suresini internetten açıp dieyin. Bakara suresinin okunduğu eve seytan girmez mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?