Eşim, kaybedilenler..

Cocuhunuzla baglanamadiginizi dusunuyorum.sevmediginizi demedim.bakin dikkat edin saglanamadigi iz icin cocugunu size yuk geliyor.ayrica simarik cocuk.yoktur.esinizde ileride cocugunuzdan kufur duymak istiyorsa devam.etsin

Eşinizin sıkıntısı iş değil bence. Benim eşimde sabah 6 da gidiyor gece 12 de geliyor izin yok bir süre böyle. Evet darlanıyorum ama sizin kadar değil bence sizi başkan sorunlarınız var.

E zaten o kadar eminsinizki adam degisicem demis sizde hayir kizlar degismiycek diyosunuz.
Normalde bosan deriz ama istemiyosun seviyosun ama degismezde diyosun.
Cok celiskili. Bizim esinizi degistirebilecek bi kozumuz yokki.

Ailesinden bagımsızdı 10 yıldır memleketten ayrı üni falan okumuş. Ama dedmkki ordan geldiğini asla unutmamış ailesi çevresinde ki kadınlar gbi birini istiyor demekki

Alttan almayana kadar .
Yani alttan almayı bırakın ki biseyler daha kısa sürede değişsin .

Eşinizin sıkıntısı iş değil bence. Benim eşimde sabah 6 da gidiyor gece 12 de geliyor izin yok bir süre böyle. Evet darlanıyorum ama sizin kadar değil bence sizi başkan sorunlarınız var.

Sizin derken, yani sadece benim mi eşimle benim mi?
Benim sorunum bebekle daraldım evet.
Bizim sorunumuz ise geçimsizlik

Sizin derken, yani sadece benim mi eşimle benim mi?
Benim sorunum bebekle daraldım evet.
Bizim sorunumuz ise geçimsizlik
Sizin yani eşinde dahil. Büyük ihtimal o da darlanıyor işi dolayısıyla sizde bebek yüzünden falan oturup sakince konuşun.

Hemde nasıl eğitimsiz..Okumuş cahillerden kendisi.
Eleştirmek mesela ev dagınık olduğu için eleştirr. Ben fazla temiz değilim genelde eleştirme bundan oluyor

Reactions: Cac
Cocuhunuzla baglanamadiginizi dusunuyorum.sevmediginizi demedim.bakin dikkat edin saglanamadigi iz icin cocugunu size yuk geliyor.ayrica simarik cocuk.yoktur.esinizde ileride cocugunuzdan kufur duymak istiyorsa devam.etsin

Evde boğulmam, hassalaşmam la vs bebeğimin ne ilgisi var

Ailesinden bagımsızdı 10 yıldır memleketten ayrı üni falan okumuş. Ama dedmkki ordan geldiğini asla unutmamış ailesi çevresinde ki kadınlar gbi birini istiyor demekki
insanlar ailede ne görüyosa öyle oluyolar. Aile yapısı neyse o. Kadınlar yaş alfıkça anneye erkekler yaş aldıkça babaya dönüşüyolar. Evladınız için değişmeyi kabul eder inşallah..

Evde boğulmam, hassalaşmam la vs bebeğimin ne ilgisi var
Pedagoji ilimi.ile.alakasi var..cocuktan aldiginiz yaralar suanda sizin bogulmabizanizi sagliyor ve cocugunuzla.baglanamiyorsunuz.bir pedagog olarak konustum.tum.anlattiginiz seyler.bunyonde..cocugunuzla.disari cik.ak istemeyerek cok simarik demeniz de bununkanitliyor.simarik.cocuk yoktur cunku baglanamamis.anne cocuk.vardir

Arkadaşım Allah yardimcin olsun. Allah sana sabır versin. Zor bir durum. Sizinde anlattığınız gibi esiniz ailesinden öyle görmüş ve üstelik cok stresli bir iste çalışıyor ve malesef disardaki yasamis oldugu stresi sizin üstünüze kusuyor Allah ıslah etsin. Bence simdilik biraz susmayi cevap vermemeyi deneyin bir süre. Ona da söyleyin simdilik susuyorum ama boyle devam edersen bende kendi yoluma bakacağım deyin. Sizde hep evde olmaktan bunalmışsınız. Kendinize farklı ugraslar bulma imkanınız yok mu. Enerjinizi farkli yönlere çekmeniz sizi icinde bulundugunuz ruh halinden ceker alır biraz. Zaten hayatta şöyle bir sey var neye odaklanirsak beynimiz hep o yönde çalışıyor. Evde iseniz ne bileyim kutaplar alin filmler izleyin ozellikle komedi tarzina yonelin. Sizi biraz gerginlikten çıkartır pozitiflige yonlendirir.

Ve tabiki bol bol surekli dua edin. Duayi eksik etmeyin. Hatta geceleri kalkin namaz kılın dua edin Rabbim esine guzel huy vermesi ve vicdanlı olması icin. Evinizde gündüz Bakara suresini internetten açıp dieyin. Bakara suresinin okunduğu eve seytan girmez mis

Olablr haklısınız belki de.
Bebeğim yürüyor beş dk durmuyor bir yere gitsem ne oturmam dan keyif alıyorum ne yedipmdem ne içtiğimden çnkü durmuyor ki.
Dolayısıyla ya babasına bırakıp gidiyorum yada babasıyla gidiyorum

İnşallah düzelir Allah kalbine vicdan merhamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…