Eşim, kaybedilenler..

Aşşağ yukarı bir buçuk yaşında iş arıyorum

Çok isterim evde ne iş yapılır ki?
Ne iş yapıyorsınz

Aşırı karşı. O kadar cahil ki iki konuşunca biz düzeleczmi diyor
İkna etmenin bir yolunu bul. Eşini en iyi sen tanıyorsun.
Biz eşimle kavga ettik. Biraz da birikim olmuştu .Evden gittim. Sonra danışmana gitmemiz gerektiğine karar verdim. Eve de danışmana gitme şartıyla geri döndüm. Eğer eşinin sözüne güvenmesen sonradam cayacağını düşünsen danışmana gitmeden dönmezdim. Ama o da sözünde durdu gidiyoruz şimdi.

Anlıyorum.
Benim ki bu konuda çok kararlı beş yıldır ikna edemedim

Çok yoğun çalışması size küfür etmesini gerektirmez. Seviyormussunuz da o kadar dır dır a küfüre rağmen . Allah yardımcınız olsun ömür törpüsü gibi .

Sizde umursamayacaksıniz o halde onsuz aktivite yapın kendinizı mutlu edecek şeyler yapın . İş iyi gelir belki imkanınız var mı .

İş başvuruları yaptım bakalım beklemedeym.
Onsuz aktivite ye bebeğim i götürmüyorum dolayısıyla onun evde olması gerek

İş başvuruları yaptım bakalım beklemedeym.
Onsuz aktivite ye bebeğim i götürmüyorum dolayısıyla onun evde olması gerek

İnşallah olur o zaman . Gerçekten zor bir durum umarım eşiniz değişir arkadaşların dediği gibi belki terapiste ikna edebilirsiniz . Gerçekten zor bir durum .

Nerden duydum hatırlamıyorum ama birisinin eşide aynen sizinki gibiymiş. Kadın hergün eşinin yanında bu konuyla alakalı sohbetler dinlemiş ve eşine çok dua etmiş. Zamanla gerçektende eşi değişmiş. Eğer dini yönden zayıf değilse deneyebilirsiniz.

O size küfür ediyorsa sizde ona küfür edin. Küfürün kadini erkegi yok ne de olsa. Benim esimde bazen herseye yorum yapip böyle terbiyesizce ses tonunu yükseltir. Yani ustune vazife olmayan seylere karisir ben altta kalmayinca da hemen küfür kavga esnasinda kufur eder valla bende ediyorum. Banane ben uzulecegime ben kendimi yiyeceğime biraz da o sindirsin bu küfürleri. Sizi sindirmesine izin vermeyin bagirin cagirin sizde disli olun.

Yapıyorm yapıyorum susmam ama o kadar arsız ki daha çok bağırıp dha çok ediyor edepsiz

Bana hocalık yapma önce kapan der böyle manasız bir insandır kendisi

Laftan sözden anlamiyorsa, kirildiginzda sessiz kalacaksiniz. Tamamen tepkisiz, o hic yokmus gibi. Onu görmeden, tek kelime etmeden, ona cevap vermeden.. Kavga etmek erkegi arsizlastiriyor ancak kadinin sessizligi erkegi korkutuyor.

Laftan sözden anlamiyorsa, kirildiginzda sessiz kalacaksiniz. Tamamen tepkisiz, o hic yokmus gibi. Onu görmeden, tek kelime etmeden, ona cevap vermeden.. Kavga etmek erkegi arsizlastiriyor ancak kadinin sessizligi erkegi korkutuyor.

Evet haklısınız sanırım.
Ama işte zaten evde olduğu zaman çok kısıtlı onu çok yaptım ama bende sürekli bağırıp çağırcam umarım ters tepmz

eşinizin bariz öfke kontrolü tedavisi görmesi lazım. Öfkesini küfür ederek dışa vuruyor. Bunun için mutlaka öncelikli olarak bir psikoloğa görünmesi lazım, evliliğinizin kurtulması içinde ayriyeten bi evlilik danışmanına birlikte gitmelisiniz. Önemsemeyin, sabredin gibi söylemlere kulak tıkayın çünkü küfür küçük bi huzursuzluk olarak görülebilir fakat önlem alınmazsa ileride ciddi sorunların olmasına yol açar, her şeyden önce evde küçük bi çocuğun olması bile durumu vahim hale getiriyor.
Eşinizi tehditvari olmadan tatlı bi dille uyarın, bu durumun evlilik hayatınızda doğuracağı olumsuz sonuçları ona yine güzel bi şekilde anlatın. Eğer bundan vazgeçemedeğini, bırakmak istediğini fakat yapamadığını söylerse ki küfür de bir bağımlılıktır, bu alışkanlığı bırakması için psikologa gitmeyi önerin.

tabi eşinizi az çok tanıyorsanız bu duruma nasıl tepki vereceğinide bilirsiniz, kimi insanlar içinde psikolog geçen konuşmalardan hoşlanmazlar, maazallah kötü sonuçlar doğurmasın. Allah yardımcınız olsun.

Eşinizle tek sorununuz küfür konusu değil.
Açtığınız konulara göre ciddi geçimsizlik probleminiz var.
Bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.
Yani bir gün iş arkadaşı yüzünden gereksiz triplere giriyorsunuz çocukça evi terkediyorsunuz , başka zaman ailenize şikayet ediliyorsunuz eşiniz tarafından, eşinizin ailesiyle sorunlarınız var.
Bence silkelenip kendinize gelmelisiniz ikinizde.
İki ergen sevgili ilişkisi gibi bir ilişkiniz var üzgünüm verdiğiniz izlenim bu.
Hakaret konusundan önceki konularınızda da şikayetçiydiniz etkili bi göz dağı vermediğiniz sürece bu adam da bu huyundan vazgeçecek gibi görünmüyor.
Yani aşağılanmak ne demek benim için terketme sebebidir bu.
Artık kaldıramıyorsanız evden ayrılın bence yani amaç gözünü korkutmak.
Yüz vermeyin ama, iletişimde bulunmayın, kendi kabuğunuza çekilmiş izlenimi verin.
O da sizi seviyorsa kaybetmek istemiyorsa dersini alır hatasını anlar umarım.
Ama hatasını anlamasını gerçekten sağlayın, bi nevi süründürün.

Devamlı eleştiren ve küfür eden bir insanı nasıl seviyorsun? Ben çoktan sogurdum da....

Dediğiniz i yaptım konumu takip ettiyseniz eve gelince uzun süre konuşamadım sonra konusunca duurmu anlatıp kızı engelledi onu güncellemştim diğer konuda..
Bende onu süründürmek istiyorum.
Dedim ya bugun msjlar attı beni anla çok kötüyüm bilmem ne düzelecekmş ama ben inanmıyorum.
İnanmıyorsan ayrıl diyebilrsn ama işte son olayda da gördüm ayrılmak öyle kolay değilmiş..

Kesinlikle çok haklısınuz öfke kontrol sorunu var ama asla psikoloğa gitmez öyle biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…