- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sende ona kufur et asagla.. hesap sorarsada ne hissettigimi anladin mi? Dersin.. ama yuzsuzluge vuracagini saniyorum
Çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama tekrar o ayların geri gelmeyeceğini düşünün.Çocuğunuz hızla büyüyor bu anların tadını çıkarmaya bakın .Güzel tarafından bakmalısınız bu çağları geri gelmeyecek .
Eşiniz içinde yaşadığı iş ortamı onu boğuyor olabilir .Birde siz üstüne gelince iyice geriliyordur .Baktınız tartışmalarınız küfüre doğru gidiyorsa susun siniri geçince tekrar konuşmayı deneyin .Erkeklerin genel sıkıntılarından küfür alışkanlığı ..
esim küfür etmez ama hic birseyi begenmez aynisindan bendede var. arada bi cildiriyorum bi kac gün rahat birakiyor. yada inatlasip hic yapmiyorum.
cocuk durumu bizdede var ayni durumdayim. en fazla 9 ay evde dura bildim simdi cumalari yine is yerine gidiroyum gerisini evden yapiyorum. belki sende evde calisa bilirsin yada günde bi kac saatlik is bula bilirsin.
İkna etmenin bir yolunu bul. Eşini en iyi sen tanıyorsun.Aşırı karşı. O kadar cahil ki iki konuşunca biz düzeleczmi diyor
Yoldan geçen biriyle konuşmuyoruz. Senelerce bunu eğitimi almış alanında uzman biriyle konuşuyoruz deAşırı karşı. O kadar cahil ki iki konuşunca biz düzeleczmi diyor
İkna etmenin bir yolunu bul. Eşini en iyi sen tanıyorsun.
Biz eşimle kavga ettik. Biraz da birikim olmuştu .Evden gittim. Sonra danışmana gitmemiz gerektiğine karar verdim. Eve de danışmana gitme şartıyla geri döndüm. Eğer eşinin sözüne güvenmesen sonradam cayacağını düşünsen danışmana gitmeden dönmezdim. Ama o da sözünde durdu gidiyoruz şimdi.
Çok yoğun çalışması size küfür etmesini gerektirmez. Seviyormussunuz da o kadar dır dır a küfüre rağmen . Allah yardımcınız olsun ömür törpüsü gibi .
Sizde umursamayacaksıniz o halde onsuz aktivite yapın kendinizı mutlu edecek şeyler yapın . İş iyi gelir belki imkanınız var mı .
İş başvuruları yaptım bakalım beklemedeym.
Onsuz aktivite ye bebeğim i götürmüyorum dolayısıyla onun evde olması gerek
O size küfür ediyorsa sizde ona küfür edin. Küfürün kadini erkegi yok ne de olsa. Benim esimde bazen herseye yorum yapip böyle terbiyesizce ses tonunu yükseltir. Yani ustune vazife olmayan seylere karisir ben altta kalmayinca da hemen küfür kavga esnasinda kufur eder valla bende ediyorum. Banane ben uzulecegime ben kendimi yiyeceğime biraz da o sindirsin bu küfürleri. Sizi sindirmesine izin vermeyin bagirin cagirin sizde disli olun.
Nerden duydum hatırlamıyorum ama birisinin eşide aynen sizinki gibiymiş. Kadın hergün eşinin yanında bu konuyla alakalı sohbetler dinlemiş ve eşine çok dua etmiş. Zamanla gerçektende eşi değişmiş. Eğer dini yönden zayıf değilse deneyebilirsiniz.
Laftan sözden anlamiyorsa, kirildiginzda sessiz kalacaksiniz. Tamamen tepkisiz, o hic yokmus gibi. Onu görmeden, tek kelime etmeden, ona cevap vermeden.. Kavga etmek erkegi arsizlastiriyor ancak kadinin sessizligi erkegi korkutuyor.Öncelikle okuyan herkesten rica ediyorum yorum yazın çnkü benim için bir yorum bir yorumdur..
Geçmiş iki konumdanda anladığınız gibi o kadar bunaldım ki..
Özgüvenim düştü evde kalmaktan. Sonuçta kolay değil üç sene çalışıp bebek olunca eve tıkılmak tek yaptığı bebek bakmak olan bir anneyim boğuldum daraldım..
Geçmiş iki konumda da anladığınız gibi eşim son derece anlayışsız.
Kv den beter bik bik herşey e yorum yapan biri en önemlisi de ağzı fena bozuk.
Ailesini çok suçluyorm nitekim sürekli kadınları aşşağılayan erkeklerin rahat rahat küfür ettiği bir ortamdan geliyor ailesi çok uzakta bir başka ildeyiz.
Neden bunları anlatıyorum, bilmiyorum.
Aşırı bunaldım.
Eşim aşırı yogun çalısıyır şöyle söyleyim seçime kadar belki en fazla iki üç gün izin yapabilebek kadar yoğun. Bayram dahil.
En ufak bir olayda küfürler hava da uçuyor, aşşalamalar, vs çok yoruldum.
Konıstum bu işin sonu boşanmaya kadar gider dedim.
Şimid bana msj atmış sana söz veriyorum düzeleceğim diyor.
Hayır kızlar düzelmeyecek bu hep aynı.
Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım ki bu adam bu arsızlığndan vazgeçsin ne yapım ki artık o iğrenç küfürlri etmesin.
Alttan aldım diyelim nereye kadar?
Laftan sözden anlamiyorsa, kirildiginzda sessiz kalacaksiniz. Tamamen tepkisiz, o hic yokmus gibi. Onu görmeden, tek kelime etmeden, ona cevap vermeden.. Kavga etmek erkegi arsizlastiriyor ancak kadinin sessizligi erkegi korkutuyor.
Eşinizle tek sorununuz küfür konusu değil.
Açtığınız konulara göre ciddi geçimsizlik probleminiz var.
Bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.
Yani bir gün iş arkadaşı yüzünden gereksiz triplere giriyorsunuz çocukça evi terkediyorsunuz , başka zaman ailenize şikayet ediliyorsunuz eşiniz tarafından, eşinizin ailesiyle sorunlarınız var.
Bence silkelenip kendinize gelmelisiniz ikinizde.
İki ergen sevgili ilişkisi gibi bir ilişkiniz var üzgünüm verdiğiniz izlenim bu.
Hakaret konusundan önceki konularınızda da şikayetçiydiniz etkili bi göz dağı vermediğiniz sürece bu adam da bu huyundan vazgeçecek gibi görünmüyor.
Yani aşağılanmak ne demek benim için terketme sebebidir bu.
Artık kaldıramıyorsanız evden ayrılın bence yani amaç gözünü korkutmak.
Yüz vermeyin ama, iletişimde bulunmayın, kendi kabuğunuza çekilmiş izlenimi verin.
O da sizi seviyorsa kaybetmek istemiyorsa dersini alır hatasını anlar umarım.
Ama hatasını anlamasını gerçekten sağlayın, bi nevi süründürün.
eşinizin bariz öfke kontrolü tedavisi görmesi lazım. Öfkesini küfür ederek dışa vuruyor. Bunun için mutlaka öncelikli olarak bir psikoloğa görünmesi lazım, evliliğinizin kurtulması içinde ayriyeten bi evlilik danışmanına birlikte gitmelisiniz. Önemsemeyin, sabredin gibi söylemlere kulak tıkayın çünkü küfür küçük bi huzursuzluk olarak görülebilir fakat önlem alınmazsa ileride ciddi sorunların olmasına yol açar, her şeyden önce evde küçük bi çocuğun olması bile durumu vahim hale getiriyor.
Eşinizi tehditvari olmadan tatlı bi dille uyarın, bu durumun evlilik hayatınızda doğuracağı olumsuz sonuçları ona yine güzel bi şekilde anlatın. Eğer bundan vazgeçemedeğini, bırakmak istediğini fakat yapamadığını söylerse ki küfür de bir bağımlılıktır, bu alışkanlığı bırakması için psikologa gitmeyi önerin.
tabi eşinizi az çok tanıyorsanız bu duruma nasıl tepki vereceğinide bilirsiniz, kimi insanlar içinde psikolog geçen konuşmalardan hoşlanmazlar, maazallah kötü sonuçlar doğurmasın. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?