Eşim, Kaynanamın üzülmesine kıyamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kibele80

Ziyaretçi
anneler gününde beni annesinin sinirleri bozulur diye götürmüyor çocuğu alıp gideceklermiş.kardeşim evleniyor ben gelmem çocuğuda göndermem sen kendin git diyor ve kardeşim anneler gününde nikah yapıyor eşim gitmiyor yetmezmiş gibi çocuğumuda götüremezsin diyor.sonrada karşıma geçip seni seviyorum diyor.annesine ne hediye aldığını söylemedi,benim annemi aramaz bile ne bayramlarda ne ölümlerde.ama isterki annesine kul köle olayım.kendisine para sormayayım işten gelsin yatsın ben her bakımdan hizmet edeyim hiç sesim çıkmasın.işine gelmeyince kötü bir annesin der çocuğa terbiye veremiyosun iyi bakmıyosun der.hoşuna gitmeyen bir konuşma olunca bana köpek gibisin ancak hırlıyorsun der.kadınlıkmı yapıyorsun sen der.ama kendisi sağolsun hiç aynaya bakmaz kendini sorgulamaz.çocukla ilgilenmez ancak hediye alıp bak ne aldım der.hastalanır bana masaj yap şunu yap şunu getir.ben hastalanırım bişey yok geçer der.yterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaaaa

offfffffff yaaaaaaaaaaaa valla çok sinirlendim ukala şey pişmiş tavuk senle niye evelenmiş valla merak ettim
bi kadın alıp nikah yapacağına temizlik şirketini arayıp bi yardımcı isteseymiş Çok üzgünüm çoook:mymeka:

kuzum annesıyle aranda sorun mu var...neden senı gorunce kaynanın sınırlerı bozulacak onu anlamadım..kardesının nıkahını nıye gelmek ıstemıyor..anneler gunu oldugu ıcınmı?allahh esinin senın ailene karsı takıntıları var galıba :1shok:

direk boşa bacım sen bu adamı..benneyaptımki
heba etme kendini..

bu nasıl bır konusma böyle yazıklar olsun böyle ınsanlara dıyecek cok seyım var ama.....

o götürmüyorsa sende hiç teklifci olma evet bencede gelmeyeyim oh bende rahat kafayla kardeşime giderimm de sinirni çaktırmaaa... ama ben olsam heralde katil olurum... anlayışssızz seni ailene karşı mahçup ediyorr sinirrrr

Ağzım acık kaldı dıyebılırım... Resmen boşa yasıyosun sen bu evlılığı.. :1shok:

Onun annenle aranızı düzeltmesı gerekırken,aldıgı hedıyeyı bıle sırf aranız ıyı olsun dıye esım aldı demesı gerekırken yaptıgına bak.Kardesının nıkahında bulunmaz ozrunda,sana cocugunu vermek zorunda.Tek basına mı yapmış cocuguda vermıyor sana klava:

Yok hırlama,yok köpek,yok kadın degılsın... Canım sen nasıl kaldırıyosun bukadar hakaretı,cevabını vermıyomusun? bağırıp cagırmıyomusun,cıngar cıkartıp küsmüyomusun bu adama? pasif kalma bukadar,sen boyle oldugun ıcın bu hakkı kendısınde bulmuş,bana şakayla karısık slak dese bıle cevabını yapıştırırım.

Acılen bişeyler yap,olmaz böyle.Çok edepsizmiş kocan kusura bakmakötükedihüso

yerinde olsam çocuğumuda alır kardeşimin nikahına giderim. bence tırnaklarını çıkarmanın zamanı gelmiş . kocanın havasını biraz inidrmeye başla artık.

Bunlar bi de erkeğim adamım diye gezinirler ya ortada..Ahhh ahh dertliyim bende arkadaşım..Basma yarama : (

eşiniz iyimi.:1shok:
doktoru bu durumuna ne diyor
. bu semptomlardan çıkardığı sonuç nedir.
teşhis olarak söylediği ,hastalık ,oldukça kötü olmalı....

Ben bi evlilik ne yazıkki göremiyorum ortada.
Sen benim annemin yanına gelme bende senin annenin yanına.
Evlilik bu mu? yoksa zaman onuda mı değiştirdi.

Söylediği lafların iğrencliğine bak.:mymeka::mymeka:
Böyle insana söylencek söz bulamıyorum. Kelime darcıgım yetmiyor ne yazıkkikaydirigubbakcemile

sende al çocuğunu kardeşinin nikahına git
kocanda annesine gitsin
bundan sonrada bu söylediği sözlerdeki kadın özelliklerini taşıda
görsün bakalım nasılmış iyi bi kadın iyi bi anne

Bence sen şuan çok sinirlisin ve bütün kötü yanlarını yazdın buraya ilişkinin eğer iyi yanları olmada zaten çoktan bitirmiştin bence...
Kayınvalideni sevmesi kadar doğal birşey olamaz ailene saygısı yoksa ve görüşmüyorsa sende onun ailesi ile görüşme...
Evlilikler bu sebeplerden bitmez her kadın yaşadıklarının bazılarını yaşar daha beterlerini hergün okuyoruz burada sana sözüm şu ki yavrun var sorunlarınız hallolmayacak sorunlar gibide görünmüyor gidebilirseniz bir danışmana gidin herşey çözüm bulacaktır.
Olumsuz yorumlar seni sadece hırslandırır çözüm üretmek boşan demek olsaydı o zaman evlilik diye bir kurum kalmazdı...

bende bu soruyu çok soruyorum hem kendime hem ona ama cevap ne yazık ki yok

kaynanam evliliğimi bitirmek ve çocuğumu almak istiyor.ben mücadele etmek zorundayım herzaman.yavrum çok düşkün babaya ne kadar ilgisizde olsa seviyor.evliliğim çoktan biterdi ben uğraşıyorum bitmesin diye ne yazık ki.eşim kendine aşıkmış annesininden lafından dışarı çıkamıyormuş geç anladım çok geç

sende al çocuğunu kardeşinin nikahına git
kocanda annesine gitsin
bundan sonrada bu söylediği sözlerdeki kadın özelliklerini taşıda
görsün bakalım nasılmış iyi bi kadın iyi bi anne

inan çok yorgunum ardaşım savaşmaktan yoruldum

evet zaman değiştirdi demek işime geliyor ya değilse ne kadar körmüşüm diyorum sinirlerim yıpranıyor

çalışıp kendi paranı kazanıyorsun evladın da var eee niye bu adamla hayatını zora sokuyorsun bu soruyu sormalısın kendine bence geç olmadan
sen senlikten çıkmadan ne yapacğına ne isteyip istemediğine karar ver bence abla tavsiyesi

zor olsa da yapacak bişey yoksa ayrılmak en güzeli geciktirip kendini sinir hastası etmeden önce ve de yeni bir hayata başlayacak enerjin varken yap bunu
ben yaptım çok iyi yaptım hiç pişmanlık duymuyorum şimdi, ellerde ne iyiler varmış gençliğim heba olmuş diyorum şimdi hayatımın ikinci baharını yaşıyorum şimdi

arkadaşlar saygı nerde kaldı yaa bu ne terbiyesizce konuşma tarzı böyle,madem beğenmiyo seni nie çocuk yapmış bırakıp gidemeyesin,ona mecbur olduğunu düşünesin diyemi yazık yaaa

annesi beni küçümsüyor ne yazık ki.oğluna layık görmüyor.en son kendisine tlf ses tonumu yükseltmişim!!!!!!!ortalığı ayaga kaldırdı.terbiyesiz oldum gözüne görünmeyecekmişim benim yüzümden hasta oluyormuş sinirleri ayağa kalkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…