Eşim, Kaynanamın üzülmesine kıyamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okurken yoruldum canım yaaaaa..annene saygı duymaması çok büyük ayıp..herşey karşılıklıdır..o senin ailene saygı duyucak..sende onun ailesine saygı duyucaksın..hiç birşey tek taraflı olamaz..ben mesela bişey mi alıcak annesine direk benim anneme ne alıcaksın derim..bunu düşündün mü? derim..kolaysa hayır düşünmedim desin..valla baştan tavrını koyucaksın..senin eşde çok sorunlu be güzelim pek konuşmaktan anlıcak tipe benzemiyo..anlattığın kadarıyla..Allah yardımcın olsun tatlım..dicek başka söz yok

canım sıkılıyor bişeyler yazmak istiyorum sonra yazacaklarımı toparlayamıyorum.ne kadar garip bir sistemin içinde yuvarlanıp gidiyoruz.ev,iş,çocuk,eş,kaynana,anne,baba,görümce vs vs vs.......hani biz nerdeyiz neyiz ne hale geldik bazen keşkeler ne kadar çok acıtıyor insanı.oturup bir kahve içecek biraz sohbet edecek tek bir arkadaşım yok.kendi kendimle konuşuyorum sorularıma yine kendim cevap veriyorum.canım sıkılınca annemi arayamıyorum sesimden anlıyor kötü olduğumu sonra oda üzülüyor üzmek istemiyorum...yapmak istediğim o kadar çok şey vardı,gezecektim ben evlenince eşimle,çocuğumla çok güzel şeyler yapacaktım.mesela pikniğie gidecektik oyun oynayacaktım kızımla kırlarda,nerde herşey kaldı içimde.bakıyorum kızım büyüyor bir daha bu yaşlarda olmayacak bizler bidaha bu gençlikte olmayacağız evet ömür gidiyor biz hala aynı yerde aynı hüzün ve üzntü ve kırgınlık ve beklenti ve umut ve ve ve ve..................................................

Adam varsada yok gibi duruyorsa, sana faydası olacağına zararı oluyorsa, olmasın daha iyi be canım.

canım sabırla bişeylerin düzelmesini bekliyorum.İnşallah biran önce kafasına dank eder temennim bu.

Amin cümlemize inşallah.canım sadece ah ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canım bebeklerim olmasa dünyayı geçirmiştim onların başına bilmiyorum benimde kafam çok karışık boşanıcam sanırım nasıl olucak napıcam bilmioyrum ama böyle hayat sürmez onu biliyorum akşam az kalsın düşürüyordum bebeklerimi ev ayağa kalktı yine annesi yine annesiiiiii

arkadaşım herhangi bir sorun yaşamamışsındır umarım.msj larla ilgili tam bir bilgim yok açıkçası nasıl kullanılıyor bilemedim özür dilerim.kendine dikkat et.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…