Adam varsada yok gibi duruyorsa, sana faydası olacağına zararı oluyorsa, olmasın daha iyi be canım.
okurken yoruldum canım yaaaaa..annene saygı duymaması çok büyük ayıp..herşey karşılıklıdır..o senin ailene saygı duyucak..sende onun ailesine saygı duyucaksın..hiç birşey tek taraflı olamaz..ben mesela bişey mi alıcak annesine direk benim anneme ne alıcaksın derim..bunu düşündün mü? derim..kolaysa hayır düşünmedim desin..valla baştan tavrını koyucaksın..senin eşde çok sorunlu be güzelim pek konuşmaktan anlıcak tipe benzemiyo..anlattığın kadarıyla..Allah yardımcın olsun tatlım..dicek başka söz yok
sanada Allah kolaylık versin canım inan seni çok iyi anlıyorum.sen doğum yapacaksın kaynanan 2 ay sende kalacak sen kendinlemi uğraşacaksın miniklerinemi bakacaksın yoksa kaynananımı avutacaksın.yok inan bu erkek milletinde anlayış namına bişey yok.Allahtan benim kaynana ben çok hassasım yeni doğmuş bebekle aynı evde kalamam hastalık kaparım dedide 40 kımız çıkana kadar görüşmedik.canım Allahım sana yardım etsin inşallah sağlıklı bir doğum olur ve miniklerini sağlıcakla kucaklarsın.çocuklarımız bizlerin bu dünyada sahip olabileceği en değerli hediyeler.sevgiler
evet canım bebeklerim olmasa dünyayı geçirmiştim onların başına bilmiyorum benimde kafam çok karışık boşanıcam sanırım nasıl olucak napıcam bilmioyrum ama böyle hayat sürmez onu biliyorum akşam az kalsın düşürüyordum bebeklerimi ev ayağa kalktı yine annesi yine annesiiiiii
allah yardımcın olsun çok zor çook allah hakkında hayırlısını versin.
Allah yardım etsinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?