K
kibele80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kibele80
-
direk boşa bacım sen bu adamı..benneyaptımki
heba etme kendini..
kaynanam evliliğimi bitirmek ve çocuğumu almak istiyor.ben mücadele etmek zorundayım herzaman.yavrum çok düşkün babaya ne kadar ilgisizde olsa seviyor.evliliğim çoktan biterdi ben uğraşıyorum bitmesin diye ne yazık ki.eşim kendine aşıkmış annesininden lafından dışarı çıkamıyormuş geç anladım çok geç
anneler gününde beni annesinin sinirleri bozulur diye götürmüyor çocuğu alıp gideceklermiş.kardeşim evleniyor ben gelmem çocuğuda göndermem sen kendin git diyor ve kardeşim anneler gününde nikah yapıyor eşim gitmiyor yetmezmiş gibi çocuğumuda götüremezsin diyor.sonrada karşıma geçip seni seviyorum diyor.annesine ne hediye aldığını söylemedi,benim annemi aramaz bile ne bayramlarda ne ölümlerde.ama isterki annesine kul köle olayım.kendisine para sormayayım işten gelsin yatsın ben her bakımdan hizmet edeyim hiç sesim çıkmasın.işine gelmeyince kötü bir annesin der çocuğa terbiye veremiyosun iyi bakmıyosun der.hoşuna gitmeyen bir konuşma olunca bana köpek gibisin ancak hırlıyorsun der.kadınlıkmı yapıyorsun sen der.ama kendisi sağolsun hiç aynaya bakmaz kendini sorgulamaz.çocukla ilgilenmez ancak hediye alıp bak ne aldım der.hastalanır bana masaj yap şunu yap şunu getir.ben hastalanırım bişey yok geçer der.yterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaaaa
Çok çok üzüldüm..
Ama sorun kayınvalidenizden çok eşinizde bence..
Kabul ediyorum,kayınvalideniz sizi istemiyormuş,eşinize layık görmüyormuş... Bunlar çok yanlış.
Ancak eşinizin size hakaretvari konuşmaları çok acı..
seni çok iyi anlıyorum canım sorunumuz aynı desem yeri var ya şu erkekleri anlayamıyorum madem anneniz bu kadar kıymetli eşinizi çocuğunuzu önemsemeyeceksiniz neden evleniyosun baştan güzel geliyo annelerinden ayrı kaldıkları hergün evlendiklerine pişman oluyorlar varmı böyle bişey ya bizmi çok şanssızız seçimlerimizmi çok yanlış bilmiyorum evlenince annelik duyguları kabarıyorlar bizde anne yada anne adayıyız bizdemi böyle yapıcaz çocuklarımıza yahu ben çatlıyorum ağlarken bana delisin sen diyor annesi acık ağlasın onun bile suçlusu ben oluyorum allah yardsımcımız olsun arkadaşım ben daha bi çözüm bulamadım aklına güzel bi fikir gelirse banada söyle nolur kafam basmıyo artık bu kadar sevgiyi anlayamıyorum
kibele80 eşinle evlenmeden önce flört etmemişmiydiniz
eşini tanıma fırsatın olmamışmıydı
Anne sevgisi elbette olacak,ama yetiştiriliş tarzından dolayı bazı kadınlar,özellikle toplumda ancak anne olduklarında bir statü kazanıp falancanın annesi oldukları için, oğullarını evlendirdiklerinde sınıf düşme kaygısı içinde önce oğluna,oğlu izin verdiği müddetçe de gelinlerine saldırıyorlarÇok üzgünüm çoook.Bariz yerini korumaya çalışırken çirkefleşen siyasetçiler diyorum ben bu kayınvalidelere
E tabi en başından beri duygusal,işitsel ve görsel açıdan annenin bu baskıcı ve sahiplenici yetiştirme tarzıyla büyüyen errrrkekler de evlendiklerinde duygu ve otorite karmaşası yaşıyorlar.Annelerine yapamadıkları çıkışları eşlerine yaparak erkekliklernin farkına varıyorlar.Offf bir de bu güç gösterisi annesinin yanında yapılmaya görsün,işte o anda savaş kılıcını kuşanan kayınvalide de dannnn diye arkadan geçirip kılıcı yarıyor o tahtını ele geçirmiş ukala dümbeleği gelin kraliçeyikaydirigubbakcemile
Eğer kişilikler güçlüyse,baskıcı anne bir yere kadar uğraşıp,başka zayıf avların peşine düşmek zorunda kalıyor,başka çocukları varsa bu konuda şansı epey yüksek oluyor.Eeee ne de olsa o ormanların hakimi ama aç da yaşanmıyor,beslenmeli öfkeyle,kinlenmeli ki karnı açlıktan yapışmasın.
Bu böyle yaşamsal bir döngüdür,karın hep açtır,her kuşun eti yenmese de yenecek çoook kuş,kendini korumaktan aciz,avlanacak çok ceylan vardır maalesef
canım karamanda oturuyorsun galiba,bende iki aya kadar oraya taşınacam hiç bilmediğim bir memleket psikolog bile bulmakta zorlandığına göre pek içaçıcı bir yer değil sanırım,benim eşimde annesine düşkündür saygılı olmamı ister hep,erkeklerde bu takıntı var işte ama sen yinede seni bu kadar ezmesine izin verme seni kaybetme ve çocuğunun zor şartlarda büyüme ihtimalini düşünmesini sağla,o anneyse sende annesin
valla söyleyecek bişey bulamıyorum.nebiçim insanlar bunlar.....[/QUO
aynen tüm kalbimle katılıyorum ama elden gelen bişey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?