Eşim, Kaynanamın üzülmesine kıyamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi adam kendine aşık değil ki arkadaşım dünyanın en iyisi olsada var bir sıkıntı boşanmayı kafana koymadıysan çözümler üretelim yapabileceklerini konuşalım boşanacağım diyorsan Allah yardım etsin sana inşallah güzel olur dherşey derim ama bebeğin bu kadar düşkünse babaya o zaman çözümler üzerine yoğunlaşmak lazım.

Çok çok üzüldüm..
Ama sorun kayınvalidenizden çok eşinizde bence..
Kabul ediyorum,kayınvalideniz sizi istemiyormuş,eşinize layık görmüyormuş... Bunlar çok yanlış.
Ancak eşinizin size hakaretvari konuşmaları çok acı..

seni çok iyi anlıyorum canım sorunumuz aynı desem yeri var ya şu erkekleri anlayamıyorum madem anneniz bu kadar kıymetli eşinizi çocuğunuzu önemsemeyeceksiniz neden evleniyosun baştan güzel geliyo annelerinden ayrı kaldıkları hergün evlendiklerine pişman oluyorlar varmı böyle bişey ya bizmi çok şanssızız seçimlerimizmi çok yanlış bilmiyorum evlenince annelik duyguları kabarıyorlar bizde anne yada anne adayıyız bizdemi böyle yapıcaz çocuklarımıza yahu ben çatlıyorum ağlarken bana delisin sen diyor annesi acık ağlasın onun bile suçlusu ben oluyorum allah yardsımcımız olsun arkadaşım ben daha bi çözüm bulamadım aklına güzel bi fikir gelirse banada söyle nolur kafam basmıyo artık bu kadar sevgiyi anlayamıyorum

en büyük sorun eşim zaten.eşim adam gibi adam olsa böyle sorunlarımız olmazdı zaten.o kadar daralıyorum ki bilemezsiniz.eşim bana sen kafayı yemişsin bir an önce bir psikologa git diyor.sırf içimi boşaltmak için giderdim ama yok doğru dürüst burda bide zamanım yok yetişemiyorum biçok şeye

vah arkadaşım vah sende benim gibi erkenden yaşlanacaksın inan ne kadar veririsen daha fazlasını istiyorlar.evet ağlasın başı ağrısın yahu kafasına kuş pislese suçlusu ben oluyorum.benim eşim az değil ikili oynamaya çalışıyor beceremiyor idare edemiyor annesine ayrı bir düşkünlüğü var.benimde abim ablam evli ama böyle değiller bizdeki şans böyleymiş bilmiyorum ki ne yapmalı

Sana sinirlenip hasta olmalar hey allahım ya:mymeka::mymeka:
Eşin olucak şahsiyet snei boşasın annesine nikah kıysın o zaman tövbe yarabbim tövbe:1closedeyes:

Anne sevgisi elbette olacak,ama yetiştiriliş tarzından dolayı bazı kadınlar,özellikle toplumda ancak anne olduklarında bir statü kazanıp falancanın annesi oldukları için, oğullarını evlendirdiklerinde sınıf düşme kaygısı içinde önce oğluna,oğlu izin verdiği müddetçe de gelinlerine saldırıyorlarÇok üzgünüm çoook.Bariz yerini korumaya çalışırken çirkefleşen siyasetçiler diyorum ben bu kayınvalidelere
E tabi en başından beri duygusal,işitsel ve görsel açıdan annenin bu baskıcı ve sahiplenici yetiştirme tarzıyla büyüyen errrrkekler de evlendiklerinde duygu ve otorite karmaşası yaşıyorlar.Annelerine yapamadıkları çıkışları eşlerine yaparak erkekliklernin farkına varıyorlar.Offf bir de bu güç gösterisi annesinin yanında yapılmaya görsün,işte o anda savaş kılıcını kuşanan kayınvalide de dannnn diye arkadan geçirip kılıcı yarıyor o tahtını ele geçirmiş ukala dümbeleği gelin kraliçeyikaydirigubbakcemile
Eğer kişilikler güçlüyse,baskıcı anne bir yere kadar uğraşıp,başka zayıf avların peşine düşmek zorunda kalıyor,başka çocukları varsa bu konuda şansı epey yüksek oluyor.Eeee ne de olsa o ormanların hakimi ama aç da yaşanmıyor,beslenmeli öfkeyle,kinlenmeli ki karnı açlıktan yapışmasın.
Bu böyle yaşamsal bir döngüdür,karın hep açtır,her kuşun eti yenmese de yenecek çoook kuş,kendini korumaktan aciz,avlanacak çok ceylan vardır maalesef

kibele80 eşinle evlenmeden önce flört etmemişmiydiniz
eşini tanıma fırsatın olmamışmıydı

kibele80 eşinle evlenmeden önce flört etmemişmiydiniz
eşini tanıma fırsatın olmamışmıydı

flört ettik işte onun için diyorum ya zamanla değişti diye ya değilse kendimi lime lime edecek gibi oluyorum.böyle değildi ailem bile farkında değişikliğin neden ve niçin bilmiyorum keşke bilsem.aklıma tek gelen annesiyle iyiyken melek gibi kötüyken kötü bende bundan hoşlanmıyorum.kendimi köle gibi hissediyorum resmen kullanılıyorum

arkadaşım yorumuna bayıldım harika olmuş

canım karamanda oturuyorsun galiba,bende iki aya kadar oraya taşınacam hiç bilmediğim bir memleket psikolog bile bulmakta zorlandığına göre pek içaçıcı bir yer değil sanırım,benim eşimde annesine düşkündür saygılı olmamı ister hep,erkeklerde bu takıntı var işte ama sen yinede seni bu kadar ezmesine izin verme seni kaybetme ve çocuğunun zor şartlarda büyüme ihtimalini düşünmesini sağla,o anneyse sende annesin

tayinlemi geliyorsunuz.evet ne yazık ki öyle aman aman bir yer değil en fazla 1 ayda tüm yerleri ezberlersin.saygıda şimdiye kadar kusur etmedim etmemde zaten başıma ne geldiyse ondan geldi bazen biraz çirkef olmak gerekiyormuş ne yazık ki

valla söyleyecek bişey bulamıyorum.nebiçim insanlar bunlar.....

nereye alıyormuş kaynanan çocuğunu kaç yaşında bilmiyorum ama biraz zor verirler babaya çocuğu sen boşansan da anneye muhtaç kabul ediliyor tatlım çocuk
eşinle bir evlilik danışmanına gitseniz karaman da yoksa bile belki konya da felan vardır gitmem derse gitmezsen biter bu iş gibilerden tehdit etsen
ya da karaman dan başka bir yere taşınabilme imkanınız varsa onu denesen anasından biraz uzaklaşsa aklı başına gelir belki

kapının önüne koy gitsin nedemek köpek gibi hırlıyorsun yuh beee..

offfffffff arkadaşım bende kayınvaldemle görüşmüyorum yarında gitmicem ama benim şansım eşim oğullarıyla tartıştılar ben hiç bir şey demedim ve benle hiç alakası yok ama trip yapıyorlar bizi bırak torunlarını bile görmeye gelmiyorlar hemde bir sakak altımda oturuyorlar eşim kendi gitmiyo çocuğuda götürmüyor benim ısrarımla bir kaç defa gitti ama ben artık takmıyorum tabi bu çok büyük bir sorun olursa eşimle aramda hemen boşanırım şimdi canım sen niye çekiyorsun bu adamı bende ortada bir evlilik göremiyorum ve lütfen çocuğu bahane etmeyin o çocuk böyle bir ortamda dahamı sağlıklı büyücek zannediyorsun birde sizin kocanız koca değil kusura bakmayın belki biraz ağır oldu ama niye kendini heba ediyorsunki?:1no2::1no2:

bosa vakıt kaybetmeyın.baslarım bole ıse der cekıp gıderdım herhalde ...kendımı ezdırmezdım.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…