Eşim, Kaynanamın üzülmesine kıyamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen dua etki eşin yine beceremesede çaba sarf ediyormuş arkadaşım benimkisi bırak çabayı annesi tek bişey söylesin dünyayı başıma yıkıyor günlerce anamadan emdiğim sütü burnumdan getiriyor boşan demesi çok kolay en kısa ve net çözüm bebeklerimiz nolucak yarın bi gün sormucaklarmı babalarını ayrı yaşamaları nasıl bi psikolojik bozukluk yaratacak onlar üzerinde herşey çocuklarımız için canım sende fazla yüz verme eşine her dediğini yapma artık ben öyle yapıyorum işine gelmezse annesi orda gitsin o yapsın buzamana kadar yaptıkta ne olduki kıymetmi bildiler

zaten kızıma bakıp kalıyorum.kendi kızgınlıklarım kırgınlıklarım için onu heder etmeye hakkım yok diye düşünüyorum.boşanmak çok geçiyor aklımdan ama işte amalarımız çok nedense bi yanımız hep ağır basıyor.bizler ne umutlarla temennilerle evleniyoruz ailelerimizden ayrılıyoruz karşımızdaki insan bunu anlamakta zorlanıyor ne hikmetse onların ki anne babada bizimki ne acaba

arkadaşım sabır sabır sabır inan sabah kalkıyurm sabır akşam yatıyorum sabır diyorum.keşke boşanınca bitecek olsa ama bitmez biliyorum.kızıma kıyamıyorum çok arada kalıyorum çaresiz kalmak insanı perişan ediyor.

gülüm sen niye katlanıyorsun bu adama ya çekilcek dert değil ya

buna yanıt kendim ettim kendim buldum.ailem olmaz dedi ben olacak dedim.ailesi sana rahat vermez annesine çok düşkün dediler ben yok öyle bişey dedim.herkesin gördüğünü ben göremedim yani

çocuğu küçük ama eşi çocuğundan daha küçük sanırım, dilerim biraz büyür ve değerinizi anlar eşiniz.

ayy kaynanam bana söyler bu lafı büyüyememişsin sen diye.ahh oğlu için söylendiğini bilse bu lafın inanın siteyi felan yok etmeye çalışır

bencede evlenmemeli arkadaşım kesinlikle doğru söylüyorsun ama bu adam birhayli değişti yada ben farkına varamadım.alırız yüzünü bile göstermeyiz dediler sağolsunlar.bide üstüne zaten ilgisizsin çocuğa bakamıyorsun dediler buda üstüne tuzu biberi oluyor

dua ediyorum tayinimiz çıksın gidelim diye bunlar yazlığa gidince biz rahat oluyoruz.adam anası yanındayken bir garip oluyor.veya ben takıntı haline getirdim bilmiyorum ki.kendini güvende mi hissediyor nedir onlar burdayken acayip rahat yokken herşey sensin hanım oluyor.bide bizim ki yatak odası hastası tam bir keşmekeş benim durumum.bırak git değil mi ama yok hayır zaten bırakıp gideyim diye uğraşıyorlar güya kızımıda alacaklar onları mutlu etmemeye niyetliyim

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun, çocuğu elinden alıpta yuvanı dağıtmak...Yok o sıkar biraz, tayinciymişiniz bu konuda şanslısın, sabret yuvanı yıkma en güzeli bu, doğru düşünüyorsun yani seni kutlarım, bütün erkekler ailesini görünce şımarır sadece seninki öyle diye düşünme, yuvana sahip çık bu günler geçici..

böyle adamlar annesiyle yaşasın nie evleniyorlarki

allah yardımcın olsun canım.tayin işiniz varmış
umarım ailesinden çok uzağa gidersinizde evliliğinizi rayına oturtursunuz
ama işin çok zor sana allahtan sabır diliyorum
boşan çekme diyemiyorum arada çocuk olunca herşey göründüğü kadar kolay olmuyo işte
ben evlilikte aldatma dayak içki kumar yoksa diğer sorunların çözülebileceği kanısındayım yada çocuklarımız için bazı şeylere dayanmamız gerek diye düşünüyorum.kimsenin evliliği dört dörtlük değil sonuçta:1no2:

Allah hepimize sabır versin arkadaşım.yok zaten hiç bir zaman hiç birşey dört dörtlük olmaz nazarlık bişey mutlaka olur.Allah herkesin gönlünden geçeni versina.s

Böyle adamlar evlenmesinler bence bir ömür otursunlar analarıyla...benim eşim de çok düşkündür, oraya gidince beni yok sayardı nerdeyse...ama biz uzakız Allahtan...şimdilerde ben hiç gitmiyorum o yüzden rahatım 2 gün kalıp gelio ne yaparsa yapsın...annen mi bakacak sana yaşlanınca diyorum bazen...asıl benim kıymetimi bilmelisin diyorum...söyleye söyleye biraz dank etti ama benim ki de benden gitti ne yazık ki...kendini ezdirme arkadaşım...olan sana oluyo kimsenin umrunda değil...(

arkadaşım gitsin kalsın hatta bıkana kadar beraber olsunlar gözüm varsa gözüm çıksın.yok benim ki illa benide sürükleyecek derdi neyse.neymiş mutlu aile resmi çizeceğiz tek derdimiz o kalmıştı.beni bırak kendi halime sen git diyorum adam gidiyor geliyor surat 10 karış olmuş konuşup duruyor kadın konuşmayı karışmayı çok seviyor.

onu yalnız gönderdiğin zaman annesi başının etini yiyordur oda gelince sana surat yapıyordur. benim eşimde aynıydı annesi yalanla dolanla kandırmaya bizi ayırmaya çalışıyormuş meğer. neymiş ben onlara gitmezsem oda benim ailemin evine girmeyecekmiş girerse hakkını helal etmezmiş miş. eşimde kaç ay girmedi ailemin evine annesi istiyor diye. sonra barıştık neyse birkaç ay sonra yine kavga çıkardı kayanana cadısı ama hep benim üzerime attı neymiş ben onu demiycekmişim ben çıkartmışım kavgaları. neyse dedim eşime ben kavgacı olayım dedim sonra tekrar barışmak istediler barıştık eşimin hatırına oda çok yalvardı çünkü kıyamadım. geçenlerde ben bişey demeden etmeden yine kavga etmişler eşimle. bu kez kim suçlu dedim eşime. bu güne kadar hep beni suçladı şimdi kimi suçlayacak dedim. kadın yine beni suçladı ya. yani bunları ömür boyu çekecez kaçışı yok. bizim yapmamız gereken eşlerimizle iyi olmamız onlar yüzünden tartışmamamız. biz mutlu oldukça onlar çatlarlar...

bazı gelin kaynanalar var inan onlara imrenerek bakıyorum arkadaşım.acaba bizmi çok kötüyüz ama bu kadar gelin aynı anda kabahatli bu kadar kaynanada mağdur olamaz değil miCADIARZUCADIARZUCADIARZU

bizimkiler ne biliyomusun canım geçen gün eşime dedimki doğum yaptığımda annesi 2 ay burda kalıcakmış yandık o konuda e benim annemler nezaman gelip gitçek sen annen varken kimseyi istemiyosun dedim ne dese beğenirsin : onlarda gitsin erkek kardeşin evlendiğinde onun çocuğunu sevsin demezmi ayyyyy şok oldum yani kadın erkek güya eşit oldu güya her alanda eşit şartlarla yaşıyor ve çalışıyoruz ama malesef kör cahil bencil beyinlerimiz hala değişmemiş heryerde erkek egolarımız çıkabiliyor sen kızına bak canım onunla mutlu et kendini ben de bebeklerimin tekmeleriyle avutuyorum kendimi şimdilik allah kolaylık versin canım

Yazık ya böyle insalara insan eşini kendisine bir evlat verip baba yapış kadıınına böylemi davranır
Sana boşan demek geliyor içimden ama canım hayat senin eş senin yaşadıkların sana ait ve karar da senin ama en azından kendi sözünü geçirmeye çalış..
Annelerde bitiyor iş bence.. Erkek evlat yetiştirirken ilerde böyle bireyler olmamaları için eğitmeleri gerekiyor....

sanada Allah kolaylık versin canım inan seni çok iyi anlıyorum.sen doğum yapacaksın kaynanan 2 ay sende kalacak sen kendinlemi uğraşacaksın miniklerinemi bakacaksın yoksa kaynananımı avutacaksın.yok inan bu erkek milletinde anlayış namına bişey yok.Allahtan benim kaynana ben çok hassasım yeni doğmuş bebekle aynı evde kalamam hastalık kaparım dedide 40 kımız çıkana kadar görüşmedik.canım Allahım sana yardım etsin inşallah sağlıklı bir doğum olur ve miniklerini sağlıcakla kucaklarsın.çocuklarımız bizlerin bu dünyada sahip olabileceği en değerli hediyeler.sevgiler

canım boşanmak çözüm değil ki.nice boşanan insan var bir kısmı gerçekten mutlu oluyor,bir kısmıda sudan çıkmış balığa dönüyor.çocuklarıyla perişan oluyorlar.şiddet,aldatılma gibi şeyler olsa tamam bir dakika bile durulmaz ama imkanların varsa yoksa mecbur sineye çekiyorsun birçok şeyi.Anneler neden bunu yapar bilmiyorum madem paylaşamıyorsun evlendirme yanında tut.kaynanam garip bişey aslında çokta düşkün felan değil maksat huzur bozulsun keyif alıyor bundan ben artık öyle düşünüyorum.

Adam varsada yok gibi duruyorsa, sana faydası olacağına zararı oluyorsa, olmasın daha iyi be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…