vah arkadaşım vah sende benim gibi erkenden yaşlanacaksın inan ne kadar veririsen daha fazlasını istiyorlar.evet ağlasın başı ağrısın yahu kafasına kuş pislese suçlusu ben oluyorum.benim eşim az değil ikili oynamaya çalışıyor beceremiyor idare edemiyor annesine ayrı bir düşkünlüğü var.benimde abim ablam evli ama böyle değiller bizdeki şans böyleymiş bilmiyorum ki ne yapmalı
sen dua etki eşin yine beceremesede çaba sarf ediyormuş arkadaşım benimkisi bırak çabayı annesi tek bişey söylesin dünyayı başıma yıkıyor günlerce anamadan emdiğim sütü burnumdan getiriyor boşan demesi çok kolay en kısa ve net çözüm bebeklerimiz nolucak yarın bi gün sormucaklarmı babalarını ayrı yaşamaları nasıl bi psikolojik bozukluk yaratacak onlar üzerinde herşey çocuklarımız için canım sende fazla yüz verme eşine her dediğini yapma artık ben öyle yapıyorum işine gelmezse annesi orda gitsin o yapsın buzamana kadar yaptıkta ne olduki kıymetmi bildiler
HA birde asla ayrılma onlara bu zevki tattırma bak biz bayanlar kafaya çok taktığımızdan üzülüyoruz takmasan hiç canın bile sıkılmaz dediğim gibi bu insandan ayrılırsan hiç umurunda olmazsın ne eşinin ne ailesinin ve ne olursa olsun çocuğunun yanından ayrılma çünkü ne annesiz nede babasız bırak.Yaşı ufak olunca çok etkilenir senin ve babasının hayatına başkası girer ne sen nede babası asla ilgilenemez,mutsuzluğundanu unut mutlu olmaya bak çocuğuna verdiğin sevgi ve çocuğunun sana vereceği sevgi seni mutlu etmeli eşini geç bu konuda, çocuğun için sabret ve dediğim gibi intikam soğuk içilen zehirdir.kötükedihüso
gülüm sen niye katlanıyorsun bu adama ya çekilcek dert değil ya
çocuğu küçük ama eşi çocuğundan daha küçük sanırım, dilerim biraz büyür ve değerinizi anlar eşiniz.
böyle erkekler kesinlikle evlenmemeli
bir ömür annesinin dizi dibinde mutlu mesut yaşamalı, bir kadının da hayatını karartmamalı
anladığım kadarıyla çocuğunuz küçük
öyle çocuğu alırım göstermem bunlar cahilce konuşmalar
sıkar biraz çocuğu alması, göstermemeyi bırak alamaz bile
Bir insan sana bir defa kötülük ederse hatalidir...yine ederse hata sendedir..diye bir söz vardir...
Ne kaynanani degistirebilirsin nede esini..böyle gelmis böyle gider onlar...degistirebilecegin tek sey kendi kafa yapin arkadasim...
Ya cekersin bir ömür...yada biran evvel bu sorunlu adamdan bosanir kendine yeni bir yol cizersin...
Ha basinda kocasi olmayan bir kadin, ama daha mutlu bir kadin olursun kanimca
allah yardımcın olsun canım.tayin işiniz varmış
umarım ailesinden çok uzağa gidersinizde evliliğinizi rayına oturtursunuz
ama işin çok zor sana allahtan sabır diliyorum
boşan çekme diyemiyorum arada çocuk olunca herşey göründüğü kadar kolay olmuyo işte
ben evlilikte aldatma dayak içki kumar yoksa diğer sorunların çözülebileceği kanısındayım yada çocuklarımız için bazı şeylere dayanmamız gerek diye düşünüyorum.kimsenin evliliği dört dörtlük değil sonuçta:1no2:
Böyle adamlar evlenmesinler bence bir ömür otursunlar analarıyla...benim eşim de çok düşkündür, oraya gidince beni yok sayardı nerdeyse...ama biz uzakız Allahtan...şimdilerde ben hiç gitmiyorum o yüzden rahatım 2 gün kalıp gelio ne yaparsa yapsın...annen mi bakacak sana yaşlanınca diyorum bazen...asıl benim kıymetimi bilmelisin diyorum...söyleye söyleye biraz dank etti ama benim ki de benden gitti ne yazık ki...kendini ezdirme arkadaşım...olan sana oluyo kimsenin umrunda değil...(
onu yalnız gönderdiğin zaman annesi başının etini yiyordur oda gelince sana surat yapıyordur. benim eşimde aynıydı annesi yalanla dolanla kandırmaya bizi ayırmaya çalışıyormuş meğer. neymiş ben onlara gitmezsem oda benim ailemin evine girmeyecekmiş girerse hakkını helal etmezmiş miş. eşimde kaç ay girmedi ailemin evine annesi istiyor diye. sonra barıştık neyse birkaç ay sonra yine kavga çıkardı kayanana cadısı ama hep benim üzerime attı neymiş ben onu demiycekmişim ben çıkartmışım kavgaları. neyse dedim eşime ben kavgacı olayım dedim sonra tekrar barışmak istediler barıştık eşimin hatırına oda çok yalvardı çünkü kıyamadım. geçenlerde ben bişey demeden etmeden yine kavga etmişler eşimle. bu kez kim suçlu dedim eşime. bu güne kadar hep beni suçladı şimdi kimi suçlayacak dedim. kadın yine beni suçladı ya. yani bunları ömür boyu çekecez kaçışı yok. bizim yapmamız gereken eşlerimizle iyi olmamız onlar yüzünden tartışmamamız. biz mutlu oldukça onlar çatlarlar...
zaten kızıma bakıp kalıyorum.kendi kızgınlıklarım kırgınlıklarım için onu heder etmeye hakkım yok diye düşünüyorum.boşanmak çok geçiyor aklımdan ama işte amalarımız çok nedense bi yanımız hep ağır basıyor.bizler ne umutlarla temennilerle evleniyoruz ailelerimizden ayrılıyoruz karşımızdaki insan bunu anlamakta zorlanıyor ne hikmetse onların ki anne babada bizimki ne acaba
bizimkiler ne biliyomusun canım geçen gün eşime dedimki doğum yaptığımda annesi 2 ay burda kalıcakmış yandık o konuda e benim annemler nezaman gelip gitçek sen annen varken kimseyi istemiyosun dedim ne dese beğenirsin : onlarda gitsin erkek kardeşin evlendiğinde onun çocuğunu sevsin demezmi ayyyyy şok oldum yani kadın erkek güya eşit oldu güya her alanda eşit şartlarla yaşıyor ve çalışıyoruz ama malesef kör cahil bencil beyinlerimiz hala değişmemiş heryerde erkek egolarımız çıkabiliyor sen kızına bak canım onunla mutlu et kendini ben de bebeklerimin tekmeleriyle avutuyorum kendimi şimdilik allah kolaylık versin canım
Yazık ya böyle insalara insan eşini kendisine bir evlat verip baba yapış kadıınına böylemi davranır
Sana boşan demek geliyor içimden ama canım hayat senin eş senin yaşadıkların sana ait ve karar da senin ama en azından kendi sözünü geçirmeye çalış..
Annelerde bitiyor iş bence.. Erkek evlat yetiştirirken ilerde böyle bireyler olmamaları için eğitmeleri gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?