Eşim, Kaynanamın üzülmesine kıyamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kım ne derse desınnnn saygı ve guler yuz yapmıycaksın . he tabıkıde saygını korıycaksın yerı gelınce guluceksın ama ben bole yaptım basından berı yoksa elımı verseydım kolumu kaptırırdım . mesela bız 2 haftada 1 gıderıs hep arar nıye gelmıosunuz felan derdı ılk baslarda sımdı alıstı artık aramıor . ılk evlendıgımızde pazar sabahları arardı cumartesı gecelerı telı kapadım . onlar geldıgınde cok hurmet yapmam bıraz asık suratlıyımdır bana bısey dedıgı an cırkefde olabılırım ıı gelınde. bole yaparsan kazanırsın

eşim uzaklaşmak istemiyor ki.danışmana gidelim diye ima ettim ortalığı yıktı senin derdin ne diye ne yapmaya çalışıyorsun sen diyor

benim eşim böyle konularda benim yanımda değil ne yazık ki.gelecez dediklerinde tamam herşey son bulur hemen alışveriş yapılır biryere gitmeyi planlamış olsak bile iptal edilir.kapıda karşılanılır eller öpülür.hizmet başlasın zili çalınır hizmet edilir ve birtürlü memnun edemeyiz kendilerini tam giderken lafı sokar bide güler eve bomba bırakır çıkar

ne yazık ki kendime güvensizlik çocuğumu heder etme korkusu ya benden alırlarsa.eşim sabit gelirli memur ben özelde çalışıyorum onun maaşı benden iyi haliyle ailesininde durumu iyi benim elde yok avuçta yok nasıl yaparım diye korkuyorum.eşşekliğime doymayayım ne diyeyim şimdi ders çalışıyorum sınav için umarım olur tek kurtuluşum o gibi geliyor ne bileyim işte öyle

benneyaptımki canım neden kendine hiç güvenmiyorsun ailenle hiç konuştunmu seni desteklemiyorlarmı ayrıca fazla bir bilgim yok ama çocuğunu alamazlar zannetmiyorum tabi kimse boşanmak için evlenmiyor çocuk olunca tabi insan her şeyi iki defa düşünmek zorunda ama bu hayatta böyle çekilmez diye düşünüyorum çünkü senin eşin adam değil kusura bakma ama ve değişme ihtimalide yok gibi o yüzden eğer gerçekten mutsuzsan bence iyi düşün ve kararını ver derim benbenneyaptımki

Dua et canim Allah'a esinin kotu huylarini duzeltmesi ve sana daha fazla deger vermesi icin..Unutma yer gok dua ile...

aynen...klava:

sok oldum resmen ne bicim insan müsvetteleri var hey Allahim ya
hepimiz anne babalarimiza düskünüz ama evlilikte bunun bu dengesi olmasi gerek,bunu hep söylüyorum,asiri ana kuzusu erkeklerden maalesef hayir gelmiyor..onlari adam edene kadar bi bakiyoruz ömür bitmis,yaslanmisiz,en güzel yillarimiz sucumuz yokken,saygida kusur etmedigimiz kaynatörlerin yuvamizdan uzak durmasi ve kocamizi bi nebze adam etmekle gecip gidiyorklava:
arkadasim hakkaten dislerini göstermenin zamani gelmis bence de...
al cocugunu git kardesinin nikahina derim,isine gelirse adaminda..klava:

pardon ama,siz eşimisiniz kölesimi ?

yada yaşamanız için başka çareniz yok mu ?

bu nasıl bir anlayış,bu nasıl bir eş ?

gülüm sen niye katlanıyorsun bu adama ya çekilcek dert değil ya

a bayılacaaaamm ömür törpüsü sen edebiyatçı kimliğini biraz daha ön plana alıp bi kitap yazar mısın pleace ?sengözlerimebaksanab
bu ülkenin sana ihtiyacı var :1closedeyes:

:1shok: ınanamıyorum
allah sabır versın bosamayaksınızda anladıgım kadarı ıle
sabır dılıyorum sızebenneyaptımki

böyle erkekler kesinlikle evlenmemeli
bir ömür annesinin dizi dibinde mutlu mesut yaşamalı, bir kadının da hayatını karartmamalı
anladığım kadarıyla çocuğunuz küçük
öyle çocuğu alırım göstermem bunlar cahilce konuşmalar
sıkar biraz çocuğu alması, göstermemeyi bırak alamaz bile

çocuğu küçük ama eşi çocuğundan daha küçük sanırım, dilerim biraz büyür ve değerinizi anlar eşiniz.

Bir insan sana bir defa kötülük ederse hatalidir...yine ederse hata sendedir..diye bir söz vardir...

Ne kaynanani degistirebilirsin nede esini..böyle gelmis böyle gider onlar...degistirebilecegin tek sey kendi kafa yapin arkadasim...

Ya cekersin bir ömür...yada biran evvel bu sorunlu adamdan bosanir kendine yeni bir yol cizersin...

Ha basinda kocasi olmayan bir kadin, ama daha mutlu bir kadin olursun kanimca

allah yardımcın olsun canım böyle biriyle ömur geçirmek sabır ister hiç canını sıkma bence içinden gelenı yap

canım slm,her şeyi kafana takma bende takardım ama artık boşverdim sende öyle yap.Eşinin ailesi gün gelir bir bakmışsın yoklar sen eşin ve çocukların kalırsınız.İşte o zaman gün senin günün olur.O zaman burnundan fitil fitil getir çocukların iş güç sahibi olunca terk edersin ama asla bunları unutup yumuşama çünkü gün gelecek artık eşin kurtken kuzu olacak sana muhtaç olacak.İntikam soğuk içilen bir zehirdir anlayan anlamıştır umarım.kötükedihüso

HA birde asla ayrılma onlara bu zevki tattırma bak biz bayanlar kafaya çok taktığımızdan üzülüyoruz takmasan hiç canın bile sıkılmaz dediğim gibi bu insandan ayrılırsan hiç umurunda olmazsın ne eşinin ne ailesinin ve ne olursa olsun çocuğunun yanından ayrılma çünkü ne annesiz nede babasız bırak.Yaşı ufak olunca çok etkilenir senin ve babasının hayatına başkası girer ne sen nede babası asla ilgilenemez,mutsuzluğundanu unut mutlu olmaya bak çocuğuna verdiğin sevgi ve çocuğunun sana vereceği sevgi seni mutlu etmeli eşini geç bu konuda, çocuğun için sabret ve dediğim gibi intikam soğuk içilen zehirdir.kötükedihüso

canım benim çocuğun 9-10 yaşına gelene kadar anneye muhtaç sayılır o nedenle istisnasız anneye verilir çocuk

ancak anne alkolik uyuşturucu bağımlısı veya kötü yolda ise vermezler Yargıtay kararları çok yerleşmiştir bu konuda istisna yapmazlar o yaştan sonra da eşin isteyip velayet davası açsa bile senden alma ihtimali çok düşüktür

ikinizin maaşı farklı bile olsa babadan nafaka alır sana verirler hiç dert etme sen bu hususları eğer karar verdiysen ha tabi babanın görme hakkı olacak ama çocuğu sana verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…