- Konu Sahibi kibele80
-
tayinlemi geliyorsunuz.evet ne yazık ki öyle aman aman bir yer değil en fazla 1 ayda tüm yerleri ezberlersin.saygıda şimdiye kadar kusur etmedim etmemde zaten başıma ne geldiyse ondan geldi bazen biraz çirkef olmak gerekiyormuş ne yazık ki
nereye alıyormuş kaynanan çocuğunu kaç yaşında bilmiyorum ama biraz zor verirler babaya çocuğu sen boşansan da anneye muhtaç kabul ediliyor tatlım çocuk
eşinle bir evlilik danışmanına gitseniz karaman da yoksa bile belki konya da felan vardır gitmem derse gitmezsen biter bu iş gibilerden tehdit etsen
ya da karaman dan başka bir yere taşınabilme imkanınız varsa onu denesen anasından biraz uzaklaşsa aklı başına gelir belki
kım ne derse desınnnn saygı ve guler yuz yapmıycaksın . he tabıkıde saygını korıycaksın yerı gelınce guluceksın ama ben bole yaptım basından berı yoksa elımı verseydım kolumu kaptırırdım . mesela bız 2 haftada 1 gıderıs hep arar nıye gelmıosunuz felan derdı ılk baslarda sımdı alıstı artık aramıor . ılk evlendıgımızde pazar sabahları arardı cumartesı gecelerı telı kapadım . onlar geldıgınde cok hurmet yapmam bıraz asık suratlıyımdır bana bısey dedıgı an cırkefde olabılırım ıı gelınde. bole yaparsan kazanırsın
offfffffff arkadaşım bende kayınvaldemle görüşmüyorum yarında gitmicem ama benim şansım eşim oğullarıyla tartıştılar ben hiç bir şey demedim ve benle hiç alakası yok ama trip yapıyorlar bizi bırak torunlarını bile görmeye gelmiyorlar hemde bir sakak altımda oturuyorlar eşim kendi gitmiyo çocuğuda götürmüyor benim ısrarımla bir kaç defa gitti ama ben artık takmıyorum tabi bu çok büyük bir sorun olursa eşimle aramda hemen boşanırım şimdi canım sen niye çekiyorsun bu adamı bende ortada bir evlilik göremiyorum ve lütfen çocuğu bahane etmeyin o çocuk böyle bir ortamda dahamı sağlıklı büyücek zannediyorsun birde sizin kocanız koca değil kusura bakmayın belki biraz ağır oldu ama niye kendini heba ediyorsunki?:1no2::1no2:
benneyaptımki canım neden kendine hiç güvenmiyorsun ailenle hiç konuştunmu seni desteklemiyorlarmı ayrıca fazla bir bilgim yok ama çocuğunu alamazlar zannetmiyorum tabi kimse boşanmak için evlenmiyor çocuk olunca tabi insan her şeyi iki defa düşünmek zorunda ama bu hayatta böyle çekilmez diye düşünüyorum çünkü senin eşin adam değil kusura bakma ama ve değişme ihtimalide yok gibi o yüzden eğer gerçekten mutsuzsan bence iyi düşün ve kararını ver derim benbenneyaptımkine yazık ki kendime güvensizlik çocuğumu heder etme korkusu ya benden alırlarsa.eşim sabit gelirli memur ben özelde çalışıyorum onun maaşı benden iyi haliyle ailesininde durumu iyi benim elde yok avuçta yok nasıl yaparım diye korkuyorum.eşşekliğime doymayayım ne diyeyim şimdi ders çalışıyorum sınav için umarım olur tek kurtuluşum o gibi geliyor ne bileyim işte öyle
offfffffff yaaaaaaaaaaaa valla çok sinirlendim ukala şey pişmiş tavuk senle niye evelenmiş valla merak ettim
bi kadın alıp nikah yapacağına temizlik şirketini arayıp bi yardımcı isteseymiş Çok üzgünüm çoook:mymeka:
kaynanam evliliğimi bitirmek ve çocuğumu almak istiyor.ben mücadele etmek zorundayım herzaman.yavrum çok düşkün babaya ne kadar ilgisizde olsa seviyor.evliliğim çoktan biterdi ben uğraşıyorum bitmesin diye ne yazık ki.eşim kendine aşıkmış annesininden lafından dışarı çıkamıyormuş geç anladım çok geç
Anne sevgisi elbette olacak,ama yetiştiriliş tarzından dolayı bazı kadınlar,özellikle toplumda ancak anne olduklarında bir statü kazanıp falancanın annesi oldukları için, oğullarını evlendirdiklerinde sınıf düşme kaygısı içinde önce oğluna,oğlu izin verdiği müddetçe de gelinlerine saldırıyorlarÇok üzgünüm çoook.Bariz yerini korumaya çalışırken çirkefleşen siyasetçiler diyorum ben bu kayınvalidelere
E tabi en başından beri duygusal,işitsel ve görsel açıdan annenin bu baskıcı ve sahiplenici yetiştirme tarzıyla büyüyen errrrkekler de evlendiklerinde duygu ve otorite karmaşası yaşıyorlar.Annelerine yapamadıkları çıkışları eşlerine yaparak erkekliklernin farkına varıyorlar.Offf bir de bu güç gösterisi annesinin yanında yapılmaya görsün,işte o anda savaş kılıcını kuşanan kayınvalide de dannnn diye arkadan geçirip kılıcı yarıyor o tahtını ele geçirmiş ukala dümbeleği gelin kraliçeyikaydirigubbakcemile
Eğer kişilikler güçlüyse,baskıcı anne bir yere kadar uğraşıp,başka zayıf avların peşine düşmek zorunda kalıyor,başka çocukları varsa bu konuda şansı epey yüksek oluyor.Eeee ne de olsa o ormanların hakimi ama aç da yaşanmıyor,beslenmeli öfkeyle,kinlenmeli ki karnı açlıktan yapışmasın.
Bu böyle yaşamsal bir döngüdür,karın hep açtır,her kuşun eti yenmese de yenecek çoook kuş,kendini korumaktan aciz,avlanacak çok ceylan vardır maalesef
böyle erkekler kesinlikle evlenmemeli
bir ömür annesinin dizi dibinde mutlu mesut yaşamalı, bir kadının da hayatını karartmamalı
anladığım kadarıyla çocuğunuz küçük
öyle çocuğu alırım göstermem bunlar cahilce konuşmalar
sıkar biraz çocuğu alması, göstermemeyi bırak alamaz bile
benim eşim böyle konularda benim yanımda değil ne yazık ki.gelecez dediklerinde tamam herşey son bulur hemen alışveriş yapılır biryere gitmeyi planlamış olsak bile iptal edilir.kapıda karşılanılır eller öpülür.hizmet başlasın zili çalınır hizmet edilir ve birtürlü memnun edemeyiz kendilerini tam giderken lafı sokar bide güler eve bomba bırakır çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?