- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Boşanma sebebisiniz cidden.Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Hayir hakli degil ama kedi hakli. Kedi haklari diye de bir gercek var; yoksa da bundan sonra olmaliBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Kedinin korkması icin siddet görmesi gerekmez. En ufak onları etkileyecek bi ses bile travmalarına sebep olabilir. Gecenlerde halılar yıkamadan geldi ama sermedik hemen hol girisine koyduk sonra sereriz diye. Halılardan biri benim oglanın yanında düsüyor ve korkudan oldugu yerde kalıyor tüyler allahu ekber daglarına kadar cıkıyor. Hatta korkudan yerinden bile hareket edemiyo. Simdi o gün bugündür halı görse yaklasamaz yanından gecemez halıya bile dokunurken 627383939 dakika geciyor. Tuhaf varlıklar.Eşle uyumamak ne yahu, aklınızı mı kaybettiniz? Kedi neden korksun ayrıca, şiddet görmüş bir hayvan mı? Sekiz ayda hayvan güvende olduğunu algılamıştır, neden kediyle uyuyorsunuz? Ya da neden siz, eşiniz ve kedi uyumuyorsunuz?
Şimdi kedinizle mi uyuyorsunuzKedinin korkması icin siddet görmesi gerekmez. En ufak onları etkileyecek bi ses bile travmalarına sebep olabilir. Gecenlerde halılar yıkamadan geldi ama sermedik hemen hol girisine koyduk sonra sereriz diye. Halılardan biri benim oglanın yanında düsüyor ve korkudan oldugu yerde kalıyor tüyler allahu ekber daglarına kadar cıkıyor. Hatta korkudan yerinden bile hareket edemiyo. Simdi o gün bugündür halı görse yaklasamaz yanından gecemez halıya bile dokunurken 627383939 dakika geciyor. Tuhaf varlıklar.
Böyle sapıklıklar var istebunlar olsa şaşırmayacağız birileri de çıkıp herkesin hayatı özgürlük sözüne duy3nler bike olabilir
Eki Görüntüle 3174370 Eki Görüntüle 3174371
Tabiki eziyet işkence buna zin verene kadar o evlilik gibi iğrenç sapıkça düşünceye varana kadar o dort duvarda neler oluyor kimbilirİstismar bu, izin verenlerde kabahat, böyle özgürlük mü olur yazık bu canlara ya
Tabiki eziyet işkence buna zin verene kadar o evlilik gibi iğrenç sapıkça düşünceye varana kadar o dort duvarda neler oluyor kimbilir
Bu tıktok reese videolarında bile hayvanlara neler yaptırıyorlar herşey aşikar şimdi
Adi hayvansever oluyor
Ama bu pisliği yaparken yakalanan sapık oluyor hayvana zulüm oluyor
Büyük büyük çelişkiler
Iğrenç bir dünya da yaşıyoruz böyle bakarsak
Ehhh biraz haklılık payı varBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?