Esim kedimi kıskanıyor ?

Dışardan gelen sese korkan bir erkek ve kedisine korkmasin diye sarılan bir kadın? Bana niye sarilmiyosuuuuunn ben de.koyktum diyen bir erkek hiii hiiii kesin yaşanmıştır bu olay🤣

Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?

Bu kedi daha universite okuyacak, sonra belki ayri eve cikmak isteyecek, sonra evlenmek isteyecek o zaman ne yapacaksiniz?

Son düzenleme:
Sizin konunuzun fake olduğunu düşünüyorum. Geçen günde salon tutup büyük bir doğum günü partisi vermek istiyordunuz kedinize. Şimdi de kedimle yatıyorum kocam kıskanıyor diyorsunuz. Ya mental sağlığınızda sorun var ya da fake siniz.

Yüksek hayal gücü ile buraya konu açıyorsunuz sanırım.
Eğer ciddi ciddi bu konuları açıyor iseniz gerçekten ruh sağlığınızda bir bozukluk olmalı. Bilezik bozdurup, salonda doğum günü yapacaktınız kediye 🥲

Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Boşanma sebebisiniz cidden.

Hayir hakli degil ama kedi hakli. Kedi haklari diye de bir gercek var; yoksa da bundan sonra olmali 😂😂😂

Psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum acil destek almanız lazım bunu ciddiye alın lütfen ve kediyi evlat yerine koydukca bir süre sonra rahim kendini kapayarak sperm tutmayabilir, hiç sorun yokken çocuğu olmayan insanlarin bütüncül bakan kadın dogumculara göre çoğu çocuk olmama problemlerinde başka kişi canlı veya eşyaları çocuğu yerine koymasından dolayı der bu anne baba hayvan veya oyuncak farketmez başkalarına annelik yapma icgudusunden vazgeçin. Bağlanma probleminizden vazgeçin. Ve ayrıca Sonra kocam beni aldattı, kocam beni sevmiyor,kocam benle ilgilenmiyor kocam benden soğudu aramız bozuk vs diye ortalıkta zirlanmayin.

Yukardan ses gelince eşin niye korkuyo, pisirik galiba biraz😐hem pisirik, hem kılıbık

Nur bu senin kedinmi yoksa esin kiskancligindan yapmis olmasin 🙈😂😂

( linc yemeden soyleyim bu kimin kedisiyse ona uzuldum severim kedileri ne amacla yaptilarsa pislikler )

Eklentiler

• IMG_20221210_050430.webp
    IMG_20221210_050430.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
Eşle uyumamak ne yahu, aklınızı mı kaybettiniz? Kedi neden korksun ayrıca, şiddet görmüş bir hayvan mı? Sekiz ayda hayvan güvende olduğunu algılamıştır, neden kediyle uyuyorsunuz? Ya da neden siz, eşiniz ve kedi uyumuyorsunuz?
Kedinin korkması icin siddet görmesi gerekmez. En ufak onları etkileyecek bi ses bile travmalarına sebep olabilir. Gecenlerde halılar yıkamadan geldi ama sermedik hemen hol girisine koyduk sonra sereriz diye. Halılardan biri benim oglanın yanında düsüyor ve korkudan oldugu yerde kalıyor tüyler allahu ekber daglarına kadar cıkıyor. Hatta korkudan yerinden bile hareket edemiyo. Simdi o gün bugündür halı görse yaklasamaz yanından gecemez halıya bile dokunurken 627383939 dakika geciyor. Tuhaf varlıklar.

Kedinin korkması icin siddet görmesi gerekmez. En ufak onları etkileyecek bi ses bile travmalarına sebep olabilir. Gecenlerde halılar yıkamadan geldi ama sermedik hemen hol girisine koyduk sonra sereriz diye. Halılardan biri benim oglanın yanında düsüyor ve korkudan oldugu yerde kalıyor tüyler allahu ekber daglarına kadar cıkıyor. Hatta korkudan yerinden bile hareket edemiyo. Simdi o gün bugündür halı görse yaklasamaz yanından gecemez halıya bile dokunurken 627383939 dakika geciyor. Tuhaf varlıklar.
Şimdi kedinizle mi uyuyorsunuz

İstismar bu, izin verenlerde kabahat, böyle özgürlük mü olur yazık bu canlara ya
Tabiki eziyet işkence buna zin verene kadar o evlilik gibi iğrenç sapıkça düşünceye varana kadar o dort duvarda neler oluyor kimbilir
Bu tıktok reese videolarında bile hayvanlara neler yaptırıyorlar herşey aşikar şimdi
Adi hayvansever oluyor
Ama bu pisliği yaparken yakalanan sapık oluyor hayvana zulüm oluyor
Büyük büyük çelişkiler
Iğrenç bir dünya da yaşıyoruz böyle bakarsak

Tabiki eziyet işkence buna zin verene kadar o evlilik gibi iğrenç sapıkça düşünceye varana kadar o dort duvarda neler oluyor kimbilir
Bu tıktok reese videolarında bile hayvanlara neler yaptırıyorlar herşey aşikar şimdi
Adi hayvansever oluyor
Ama bu pisliği yaparken yakalanan sapık oluyor hayvana zulüm oluyor
Büyük büyük çelişkiler
Iğrenç bir dünya da yaşıyoruz böyle bakarsak

Maalesef :(
Sosyal medya kullanmıyorum, eksikliğini de çekmiyorum, asabımı bozuyor böyle şeyler
İnsanlık hep böyle miydi yoksa dünyaca çıldırıyor muyuz anlamıyorum çok acayip şeyler oluyor

bence sen doğum günü için salon kiralamayı falan boşver ev aç kedine o parayla günleri paylaştırırsın artık eşinle haftanın belli günleri kedinde belli günleri eşinde kalırsın.

Ehhh biraz haklılık payı var

Back
X