Esim kedimi kıskanıyor ?

bence sen doğum günü için salon kiralamayı falan boşver ev aç kedine o parayla günleri paylaştırırsın artık eşinle haftanın belli günleri kedinde belli günleri eşinde kalırsın.
Kediye doğum günü yapmak isteyen uyemi.en sonunda bunlarin arasına kara kedi girecek

Maalesef :KK43:
Sosyal medya kullanmıyorum, eksikliğini de çekmiyorum, asabımı bozuyor böyle şeyler
İnsanlık hep böyle miydi yoksa dünyaca çıldırıyor muyuz anlamıyorum çok acayip şeyler oluyor
En iyisini yapıyorsun sosyal medya kullanmiyarak
Teknolji geliştikçe bunu kötüye kullananlar artti insanlık geriledi azgınlık sapkınlık çoğaldı insanlık çığrından cıktı
Oysa dünya hep aynı dünya
Adim adım kıyamete yaklaşıyoruz
Sonumuz hayır olsun
Bütün canlılar için diyorum

Eşim yurtdışındayken görüntülü arayıp direkt "Hele oğlumu (kedimizi) göster" deyince ben de birazcık kıskanmadım değil.
Eve gelir direkt kedilere selam verir, sağ ol ben de iyiyim diye bağırırım mutfaktan. Anlıyorum ben adamceyizi =(

Bence siz kocanızı salın adam rahat etsin. Kedi mutlu siz mutlu koca mutlu. Yazdıklarınızın eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum zira böyle bir saçmalık gerçek olamaz 😏

Evet kedim yakinda 1 yaşına girecek zaten 8 9 ay civarında tam 9 ayını doldurmadı ne yani ben yalan mı söylüyorum kedimin resmini payalaşabilyorsam paylaşadabilirim çok güzel biri.
2 kişilik yataga mi ihtiyac var küçücük kediyle uyumak için aşağıda misafir odamız var evimiz terasli
Kediyle evliymiş gibi davranıyorsunuz. Eşiniz yakında baş başa bırakabilir sizi

Şimdi kedinizle mi uyuyorsunuz
Hayır tabikide travma oldu diye kedimle uyumuyorum daha dogrusu uykuyu etkileyecek kadar ileri gitmedi. Lakin her kedinin karakteri etkileyecek kadar uyuyamayabilir de. Yani uyuyamayıp sahibinin yanına sokulabilir. Dedigim etkiler her kedide degiskenlik gösterebilir.

Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Haksız eşiniz
Koşulsuz sevgiyi hak eden tek canlı hayvanlardır 😙

Eman boşverin alışır zaman la kediyi kıskanacaksa bir psikoloğa gitsin

Yeni trollümüz hayırlı uğurlu olsun.
Sen kedicikle uyumaya devam konu sahibi. Eşinin baskalarıyla uyuduğu konuları da bekliyoruz tez zamanda hadi bakim😂
O değil de altın bozdurdunuz mu altın?

Bence kocamdan kocam diye deliren kadinlardan sonra kedimde kedim diye deliren kadin konusu iyi geldi foruma.
Ben senden yanayim apla devam et boyle..

Kediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.

Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş. :işsiz:

Eşiniz "varsa(!)" siz kedinizle uyurken , kendisi nerede uyuyor ; evde 2 çift kişilik yatağınız mı var ?
Banada salliyor gibi geldi

Kediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.

Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş. :işsiz:

Eşiniz "varsa(!)" siz kedinizle uyurken , kendisi nerede uyuyor ; evde 2 çift kişilik yatağınız mı var ?
Ahahahahahha o konuya ne gülmüştüm

Fake olduğunu düşündüm. Gerçek olmaması gerekecek kadar saçma geldi. Bu arada sürpriz kahvaltı hazırlayan eşinizi bir gün sahiplendirmeyi düşünürseniz yalnızlıktan muzdarip tanıdıklar var
Tamam da genelde cinsel ya da kavga çıksın diye dini konularda fake açılır. Kediyle alıp veremediği ne ya😄😄😄

Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Siz de sanki kasıtlı yapıyorsunuz gibi 😅🤣

eşinizi bilmem ama kediniz çok şanslı

Back
X