evet çok olduğunu düşünüyorum. Bir sürü kadının da doğumun arkasına saklanıp saldığını düşünüyorum. Ben de doğum yaptım 5 ay sonra hamile kaldığım kilomun da altındaydım, yaklaşık 25 kilo verdim. Doğumun ertesi günü normal bi insandan zaten 7-8 kilo gidiyor. Bu kimin ne dediğinden önce kendine saygıyla ilgili bi konu zaten.Konu sahibinin eşinin yaptığı zaten tartışılmaz ama kendine saygı denen de bişey var. Bu hem sağlık hem kendine saygı açısından bence kabul edilemez bi durum, benim fikrim de böyle beğenmeyin yani hiç önemi yok. Ayrıca kendi fikrimi söylemek için sizden izin alacak da değilim, bana değil kilolarınız yüzünden size saldıran insanlardan çıkarın sinirinizi, kilolarınızla mutluluklar.
Evlilikler yakışıklılık güzellikle yürümüyor zaten, belki flört ederken veya evliliğin ilk zamanları etkili oluyor ama sonra önemi kalmıyor çünkü dış görünüş evliliği yürütmeye yetmiyor.Güzellik dis görünüs bunlar bos esinle konusup ayni seylerden ayni muhabbetlerden zevk aliyorsan karsilikli sevgi saygi var ise o evlilik saglamdir guzelim cirkinim yakisikliyiim gecici ayol gecici bu tugce hanim bir anlasa ..
fevri kararlar vermeyinGece hic uyuyamadim cok dusundum.Bu evliligi ev arkadasi seklinde yurutecegim.Asla yataga almayacagim .Gece salonda yattigi gibi devam etsin.Evin ihtiyaclari disinda konusmamaya karar verdim . He olurda bi aldatma girisimu olur vs o zaman tekmeyi yediricm ve oglumu asla koklatmam . Umrumda degil artik . Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Buraya yazmak iyi geldi.
Ben de cinsellik bölümüne konu açtım üzerine seni okudum canım.Benim eşim böyle odun değil ama cinsel anlamda bir şeyler oldu ben de taktım kafaya.6 ay sonra spor yapabiliyormuşuz senin iki ayın kalmış.Bu arada eşine güzel laf yapıştırmışsın bravo iyi yapmışsın.Lafını sakınma söyle.Eşin için kilo vermeye çalışma kendini iyi hissedeceksen ver.Benim mesela şuan 10 kg verdim 7 kg daha vermem lazım.Ama eşim verme boşver dese de ben hiç kiloya alışkın değilim kendimi kötü hissediyorum.Verebiliyorsan ver derim.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
canim zaten konu sahibini incitmek istememistim sizi tenzih ederim daha yeni annesiniz diye belirttim ama herkes istedigi yere cekti napiyim isteyen istedigini dusunsun. Bir kadin veye bir erkek once kendisi icin sonra sevdigi insan icin dis gorunusune dikkat etmeli bence. Buradaki arkadaslar erkekler sanki baklavali mi kendi killi gobeklerine baksinlar vs. diyor ama her 2 tarafta once kendi ozsaygisi icin gorunusune bakimina dikkat etmeli. Ben mesela esime evlenmeden once kel erkeklerden hoslanmam eger bigun saclarin dokulurse benim icin sac ektirir misin diye sormustum. Ben karsi taraftan bana guzel gorunmesini beklerim onunda benden beklemesi cok normal. Tabi bunlar benim dogrularim buradaki pek cok kisiye dogru gelmedi tepki cektim.tugcekb sana katılıyorum canım ben de doğum yapalı 1,5 ay oldu.10 kg verdim ve vermem gereken 7 kilom var.Bana kimsenin kilo ver dediği yok ama ben kilolu halimi sevmiyorum.Sağlık sorunu olmadıkça bence insan sağlığına,görünüşüne dikkat etmeli.Konu sahibinin eşi çok kaba.Biraz daha kibar bir şekilde uyarabilir.Yalnız önünden ice tea falan almış ve konu sahibi diyete yeni başlamış.Demek ki elinde olan bir şeydi ama umursamadı.
Doktorlar suyun süt yaptığını yiyeceklerin de sütün kalitesini artırdığını söylüyor.Bunlar da yumurta ceviz badem vs vs.Öyle ice tealer değil.Yanlış bilgi yüzünden böyle oluyoruz zaten.İki canlısın ye,süt yapar ye..Sonra psikolojimiz bozuluyor vücudumuza baktıkca.Ben şimdi süt yapsın diye yesem vermem gereken 7 kg üstüne tekrar kilo alcam.Sütüm de artmayacak sağlığım da bozulacak psikolojim deHanimefendicigim... Allah yavrunuzu kucaginiza almak nasip etsin..süt arttırmak için ne bulursanız yiyeceginiz o gecelerde bizi anin olur mu? Oyle su ic sut yapar falan hikaye bacım..bal gibi yiyecen..su süt yapmiyor mu yapiyor..ama yetmiyor..mide dolacak..heaa ama ben fit kalmaliyim bebegim de mama ile buyusun derseniz o ayri..annem genc kizken yemegimi tabagima az koyardi.173 boyunda 49 kiloydum.annem kilo almama asla musade etmez cok sıkı kontrol ederdi..hep basim donerdi gucsuz duserdim..neden..zayif kalmam.gerektigi icin..acıdım yavrunuza insAllah benim annem gibi baski kurmazsiniz siz de.dogum sonrası bu üzüntüyü yasayan bir kadina ne kadar tenzih ederek de konussaniz yersiz konusmussunuz.
Ben de dogum yapali 7 ay bitti.hala kilolarimi veremedim.ama zorlamiyorum da.bakin size sunu diyeyim.siz bir ameliyat gecirmissiniz.kilolarinizi yavas yavas verin.oyle hizli diyetlere girmeyin.dikis yeri hala kendini topluyor.ameliyat sonrası kilo alimi verimi hizli olursa ameliyat fitigi olusuyor.annem de yasadik.ayrica kendinizi yormadan sporunuzu yapın.ekmegi kesebilirsiniz.onun disinda saglikli beslenmek zorundasiniz.bebeginizin size ve sütünüze ihtiyaci var. İki dogumumda da kv gelip 3. Gunde bu ne gobek eyvah eyvah diyerek canimi sıkmıştı.kendine bak sen dedigim halde canimi sıkmaya benle alay gecmeye devam etmisti.o psikolojii biliyorum yani.ama kulaklarinizi kapatin.esim de bazen takılır. Ben de yavrum icin aldim bu kilolari..gun gelir oyle bir fit olurum..o zaman yutturum bu laflari sana..ama sen o zamana daha da çokeceksin falan diye sinirlendiriyorum
Yok anneniz kesin iradesizdir çünkü herkes çok biliyor bu işi kilo sorunu olmayanlar kilo ne demek bilmeyenler en çok yazanlar nedenseErkeklerin hepsi bakımlı ve fit mi?
Kiloyu bir kenara koyalım, herkes yanına yakışan bir eşi olsun istiyor madem erkeklerin saçı döküldüğünde, kadınların yüzü kırıştığında boşanıp çekici olanlara mı yönelecek insanlar?
Şekilcilik hep yanılır, sağlık için kilo vermek gerekir, bunda herkes hemfikirdir, çünkü fazla kilo birçok hastalığa sebep olur ama eşin yanında çekici görünmek diye bakarsak olaya çoğumuzun boşanması gerekiyor.
Bu arada doğuma kadar öyle bir kilo aldım ki futbol topu yanımda halt etmiş, 1 ay sonunda bir gram kilo fazlalığım yoktu, hepsini vermiştim hala kilolu bir kadın değilim, evlendiğimde 39 kiloydum 2 ay sonra da hamile kalmıştım, doğum sonrası 40 kiloydum, sezaryenle doğum yaptım karnımda da çatlak yok lakin herkesin vücudu aynı değil, metabolizması da aynı işlemiyor, bir oturuşta 1 ekmeği kıvırır yerim kilo yapmaz fakat annem 1 dilim ekmek yesin kilo alır, şu an obez ne yazık ki ve artık istese de hareketleri kısıtlı olduğundan veremiyor, aynı aileden 2 kadınız ama metabolizmalarımız farklı işliyor.
Hanımefendi ben ice tea mi icsin dedimDoktorlar suyun süt yaptığını yiyeceklerin de sütün kalitesini artırdığını söylüyor.Bunlar da yumurta ceviz badem vs vs.Öyle ice tealer değil.Yanlış bilgi yüzünden böyle oluyoruz zaten.İki canlısın ye,süt yapar ye..Sonra psikolojimiz bozuluyor vücudumuza baktıkca.Ben şimdi süt yapsın diye yesem vermem gereken 7 kg üstüne tekrar kilo alcam.Sütüm de artmayacak sağlığım da bozulacak psikolojim de
Kadının sorusunu iyi oku istersen eşi önünden soguk çay çekmiş.Ayrıca su artırıyor diyenlere bakma yemek yemek sütü artırıyor demişsin.He eğer yavaş yavaş verirsin kiloları üzülme anlamında dediysen iyi ben demek ki yanlış anlamışım ama yazdıklarından böyle bir şey çıkıyor.Hanımefendi ben ice tea mi icsin dedimşunu soylediginiz insanin evine ne icetea girer ne kola ne meyve suyu..ben saglikli gidalar tüketirim.ben su arttirmiyor demedim.su elbette arttiriyor ama yetmedi bende.herkesi bunyesi farklı..mesela uyku da sut arttiriyor ama kolik bebeklerim sayesinde hic uyuyamadigim icin sütüm azaliyordu.rezeneler onlar bunlar neler neler denedim.ama yemeden bos mideye sut inmiyor..hee dereotu demeyin.bir tarla yemisimdir.herkesin yapisi farkli.ben konu sahibine moral vermek istedim.git kilo al demedim.kilonu yavas yyavas verebilirsin.dikkat et kendini yorma dedim.ayrica anne sutu veren annelerin icetea kola vs paketli gıdalar tuketmesine de karsiyim.
Seviyenize inemeyecegim.baskasiyla ugrasın.Kadının sorusunu iyi oku istersen eşi önünden soguk çay çekmiş.Önce oku anla sonra yaz.İlk iki cümlenden sonrasını okumadım.
Aşk olsunSeviyenize inemeyecegim.baskasiyla ugrasın.
Bende bi oturuşta yarim tepsi ekmek kadayıfı yedigimi hatırlıyorum. Sonra benle bi güzel dalga gecmistiValla bol su ic sut yapar hikaye.Yani en azindan benim icin.Ayni hamilelikte hamurisi yeme bir faydasi yok dedikleri gibi.Son ayima kadsr nasil dikkat ettim.Protein,kalsiyum oranlamalari vs.bir baktim bebekler parmak kadar.Son ayimda karonhidrat yuklendimde bi 20 30 gram aldilar.Gerci 1800-2200dogdular ama olsun.Toplamda da 14 kilo aldim.ne olduysa sonra emzirme doneminde oldu.Ben benlikten cikti.Bana kaliteli sut yapan tek sey tatliydi.Sagardim saglam yedigimde 1 parmak yag olurdu ustunde.Bir ara su,dereotu efsanesini sadexe deneyeyim dedim seffaf gibi oldu sutum.Dedim chelzy sen tahin pekmez,sutlu tatli,et,kofte,pilav a devamsonuc 10 ay emdiler ama kilo kaldi.Varsin verilir.Vucut kotulugu gecici.Allah kalp kotulugu vermesin.Konu sahibinin esininki gibi.Hic lohusa birine soylenir mi bu?
Kendı çok mu yakışıklı .Daha yenı dogurdunuz bu nasıl bir terbıyesızlık.Dıyetısyene gıdın yada onlıne başvuru ayarlayın .Ben de dün başladım .Hadi bakalım:)Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Bu olayı lutfen kişisellestırmeyım tamamen eşinin terbıyesızlıgı ve pişkinliği ile ılgılı.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Nasil verdinizBende bi oturuşta yarim tepsi ekmek kadayıfı yedigimi hatırlıyorum. Sonra benle bi güzel dalga gecmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?