Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

aferin vala iyi cevap vermişsin. sende onu ez nasıl oluyormuş.
hiç takma kıloyu !beslenip emzirmen lazım ve bebeğinle ilgilenmen lazım .
elalem için değil kendin için ver ama SEN NE ZAMAN İSTERSEN.
arsız insanla zor.
sana nasıl geliyorsa sende öyle git eş denen kişiye.

Özsaygidan bahsedip, baskalarina karsi saygi ne oluyor? Sadece zayifsanmi özsaygin oluyor? Kadin ister bir 10 kilo daha alir. Kime ne? Esine bu sekilde konusma hakkini hiç vermiyor. Hayatin dönüm noktasini yasiyorlar. Bir muhtaç bebek dünyaya geldi. 9 ay konu sahibinden faydalandi. Kadin içinde yeni hayat yapti, dünyaya getirdi.

Ve bunun adaptasyonu var derken o önemli degil. Karakter ne ki dimi? Önemli olan göbegin gitmesi, ancak o zaman özsayginin nirvanasina ulasirsin!

Gerçekten kadinin en büyük düsmani baska bir kadin. Erkekler kendi aralarinda bu baskiyi asla yapmiyorlar "aa mehmet kilo almis gördünmü, hiç saygisi yok kendine onun" diye laflar havada uçmuyor onlarin. Yazik ya, gerçekten.

Güzellik dis görünüs bunlar bos esinle konusup ayni seylerden ayni muhabbetlerden zevk aliyorsan karsilikli sevgi saygi var ise o evlilik saglamdir guzelim cirkinim yakisikliyiim gecici ayol gecici bu tugce hanim bir anlasa ..
Evlilikler yakışıklılık güzellikle yürümüyor zaten, belki flört ederken veya evliliğin ilk zamanları etkili oluyor ama sonra önemi kalmıyor çünkü dış görünüş evliliği yürütmeye yetmiyor.

İnanır mısınız 26 yıldır aynı adamla evliyim:))) Benim kaz ayaklarım çıktı, gözlerin altı da biraz torbalandı sanki:)))) adam da kel kaldı

Azıcık gerilim azalsın diye esprili yazdırıyorsunuz bana :)) kaz ayaklarımla adamın kel kalışını ifşa edip duruyorum sizlerin yüzünden

Kilodur o'dur bu'dur hepsi hallolur, evlilikte sevgi ve saygı gerçekten en temel unsurlar.

fevri kararlar vermeyin

eşiniz çok sımarmış bişey sanmış kedini hasba
iyi laf çakmışsınız çok hoşuma gitti
söylemek var söylemek var terbiyesiz

sağlam burnunu sürtün bi daha yapamaz korkar
yalnız kesinlikle çocuğu kullanmayın

Ben de cinsellik bölümüne konu açtım üzerine seni okudum canım.Benim eşim böyle odun değil ama cinsel anlamda bir şeyler oldu ben de taktım kafaya.6 ay sonra spor yapabiliyormuşuz senin iki ayın kalmış.Bu arada eşine güzel laf yapıştırmışsın bravo iyi yapmışsın.Lafını sakınma söyle.Eşin için kilo vermeye çalışma kendini iyi hissedeceksen ver.Benim mesela şuan 10 kg verdim 7 kg daha vermem lazım.Ama eşim verme boşver dese de ben hiç kiloya alışkın değilim kendimi kötü hissediyorum.Verebiliyorsan ver derim.
40 ım yeni çıktı ama yine de içimdeki sıkıntı geçmedi.Neden diyorum her şeyi kadınlar çekiyor.Bence eşin öpüp seni başına koyacağına nankörlük yapıyor.Lafını esirgeme canını sıkma.Güzelce karım benim böyle de çok güzelsin ama kiloları versen tadından da yenmezsin gibi konuşsa anlarım.Çünkü eşler birbirine karşıdaki umursamıyorsa bıraktıysa kendini diyebilir böyle şeyler bence.Bu kadar kaba olmasaydı keşke

tugcekb sana katılıyorum canım ben de doğum yapalı 1,5 ay oldu.10 kg verdim ve vermem gereken 7 kilom var.Bana kimsenin kilo ver dediği yok ama ben kilolu halimi sevmiyorum.Sağlık sorunu olmadıkça bence insan sağlığına,görünüşüne dikkat etmeli.Konu sahibinin eşi çok kaba.Biraz daha kibar bir şekilde uyarabilir.Yalnız önünden ice tea falan almış ve konu sahibi diyete yeni başlamış.Demek ki elinde olan bir şeydi ama umursamadı.

Ah canım, kendide zaten kıvanç tatlitugdur eşine bir ayna hediye et ne oldugunu görsün terbiyesiz.
Sen kendini yetersiz hissetme canım, kötü olan ezik olan koca olacak adamcık bu erkekler kendi yetersizliklerini görmez karşıya çamur atar.

canim zaten konu sahibini incitmek istememistim sizi tenzih ederim daha yeni annesiniz diye belirttim ama herkes istedigi yere cekti napiyim isteyen istedigini dusunsun. Bir kadin veye bir erkek once kendisi icin sonra sevdigi insan icin dis gorunusune dikkat etmeli bence. Buradaki arkadaslar erkekler sanki baklavali mi kendi killi gobeklerine baksinlar vs. diyor ama her 2 tarafta once kendi ozsaygisi icin gorunusune bakimina dikkat etmeli. Ben mesela esime evlenmeden once kel erkeklerden hoslanmam eger bigun saclarin dokulurse benim icin sac ektirir misin diye sormustum. Ben karsi taraftan bana guzel gorunmesini beklerim onunda benden beklemesi cok normal. Tabi bunlar benim dogrularim buradaki pek cok kisiye dogru gelmedi tepki cektim.

Doktorlar suyun süt yaptığını yiyeceklerin de sütün kalitesini artırdığını söylüyor.Bunlar da yumurta ceviz badem vs vs.Öyle ice tealer değil.Yanlış bilgi yüzünden böyle oluyoruz zaten.İki canlısın ye,süt yapar ye..Sonra psikolojimiz bozuluyor vücudumuza baktıkca.Ben şimdi süt yapsın diye yesem vermem gereken 7 kg üstüne tekrar kilo alcam.Sütüm de artmayacak sağlığım da bozulacak psikolojim de

Yok anneniz kesin iradesizdir çünkü herkes çok biliyor bu işi kilo sorunu olmayanlar kilo ne demek bilmeyenler en çok yazanlar nedense

Hanımefendi ben ice tea mi icsin dedim şunu soylediginiz insanin evine ne icetea girer ne kola ne meyve suyu..ben saglikli gidalar tüketirim.ben su arttirmiyor demedim.su elbette arttiriyor ama yetmedi bende.herkesi bunyesi farklı..mesela uyku da sut arttiriyor ama kolik bebeklerim sayesinde hic uyuyamadigim icin sütüm azaliyordu.rezeneler onlar bunlar neler neler denedim.ama yemeden bos mideye sut inmiyor..hee dereotu demeyin.bir tarla yemisimdir.herkesin yapisi farkli.ben konu sahibine moral vermek istedim.git kilo al demedim.kilonu yavas yyavas verebilirsin.dikkat et kendini yorma dedim.ayrica anne sutu veren annelerin icetea kola vs paketli gıdalar tuketmesine de karsiyim.

Kadının sorusunu iyi oku istersen eşi önünden soguk çay çekmiş.Ayrıca su artırıyor diyenlere bakma yemek yemek sütü artırıyor demişsin.He eğer yavaş yavaş verirsin kiloları üzülme anlamında dediysen iyi ben demek ki yanlış anlamışım ama yazdıklarından böyle bir şey çıkıyor.

Son düzenleme:
Valla bol su ic sut yapar hikaye.Yani en azindan benim icin.Ayni hamilelikte hamurisi yeme bir faydasi yok dedikleri gibi.Son ayima kadsr nasil dikkat ettim.Protein,kalsiyum oranlamalari vs.bir baktim bebekler parmak kadar.Son ayimda karonhidrat yuklendimde bi 20 30 gram aldilar.Gerci 1800-2200dogdular ama olsun.Toplamda da 14 kilo aldim.ne olduysa sonra emzirme doneminde oldu.Ben benlikten cikti.Bana kaliteli sut yapan tek sey tatliydi.Sagardim saglam yedigimde 1 parmak yag olurdu ustunde.Bir ara su,dereotu efsanesini sadexe deneyeyim dedim seffaf gibi oldu sutum.Dedim chelzy sen tahin pekmez,sutlu tatli,et,kofte,pilav a devam sonuc 10 ay emdiler ama kilo kaldi.Varsin verilir.Vucut kotulugu gecici.Allah kalp kotulugu vermesin.Konu sahibinin esininki gibi.Hic lohusa birine soylenir mi bu?

Hiç üzülmeyin ondan bende de vardı.
Ilk hamileliğimde çok kilo almıştım . Doğumdan sonra üzerine yine kilo aldim. Benimki söylenmeye başladı. Az ye falan diyodu sofranın başında. Sonra bi ağır laf daha etti ailesinin yaninda. Sana o söylediklerini yedirmezsem bana witcher demesinler dedim.
Çocuğum 2 yaşındayken 3-4 ayda spor ve diyet ile evlenmeden önceki kilonunda altına düştüm . Yaşta genç tabi. adam şok . Korktum inadından dedi. O gün bugündür iç laf etmez edemez çünkü su an kendisi kel ve gobekli. Artık ben söyleniyorum keltooossss diye dalga geçiyorum. Biyere hazirlandiignda nasi oldum diye soruyor saçların ahenkle dansediyor diyorum.
Canım intikam,soğuk yemendir yemektir

Bu arada şu an yine bi 10 kilo vermem lazım. Hasimatomda var. Ama azmimde var. Online diyet aldım. 1 ay sonra kendimi merak ediyorum

Bende bi oturuşta yarim tepsi ekmek kadayıfı yedigimi hatırlıyorum. Sonra benle bi güzel dalga gecmisti

Kendı çok mu yakışıklı .Daha yenı dogurdunuz bu nasıl bir terbıyesızlık.Dıyetısyene gıdın yada onlıne başvuru ayarlayın .Ben de dün başladım .Hadi bakalım:)

Bu olayı lutfen kişisellestırmeyım tamamen eşinin terbıyesızlıgı ve pişkinliği ile ılgılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…