aynen ne zaman kilolu kadin gorsem su haline bak diye hakaret eder dusmanca tavir sergilerim ne guzel analiz etmissiniz bravo sizeYok siz sadece kilolu kadınların düşmanısınız. Yazık kafanıza.
simdi sizden bunu duyunca gozum korktu ne yaparim hakikaten o zamanYok, olmadı.
Dünyayı, insanı, doğayı sadece basmakalıp şekillerden ibaret gören ve bunu herkese öyle olması gerekmiş gibi dayatan algı elbet yıkılacaktır.
O zaman siz ne yapacağınızı kara kara düşünün bence...
Yav he heaynen ne zaman kilolu kadin gorsem su haline bak diye hakaret eder dusmanca tavir sergilerim ne guzel analiz etmissiniz bravo size
Böyle birini incitirim kırarım diye düşünmeden ileri geri konuşuyorsunuz ya yarın bir gün incittiğiniz yerden incinirsiniz unutmayın. Biri elinizde olmayan bir sebepten dolayı hem de hormonal olarak hassasken sizi eleştirdiğinde bana neden anlayış göstermedi de demeyin. Karma is a bitch.Belki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdirKocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste
yok ben bu saatte yemiyorum afiyet olmaz o yuzden size de aynisini tavsiye ederimEvet o zaman bu hakaretleri de uzerinize alinabilirsiniz afiyet olsun .
Çok da dert etmeyin, başka bir ‘kabul’ gören kalıba, sorgusuz sualsiz girersiniz kolayca ne de olsa:)simdi sizden bunu duyunca gozum korktu ne yaparim hakikaten o zaman
oh bu akliniz icime bir nebze su serptiÇok da dert etmeyin, başka bir ‘kabul’ gören kalıba, sorgusuz sualsiz girersiniz kolayca ne de olsa:)
Bu saatte ödem oluşturur, sakın ha...oh bu akliniz icime bir nebze su serpti
aman odem olsun bol su icerim tuzu da kestim mi gecer yeterki lop lop et olmasinBu saatte ödem oluşturur, sakın ha...
Aman diyeyim
Et lazımdır ya, özellikle omuzların üzerinde bulunan yuvarlak yapılı bölgede.aman odem olsun bol su icerim tuzu da kestim mi gecer yeterki lop lop et olmasin
Kilolu insanlarda size bayılıyordu zaten bende şekilci insanları sevmiyorum sizin gibiCok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
Bence esinin ne dediğiyle ilgilenme.Ciddiye alinacak cümleler kurmuyor.Sen yavaştan ver kilonu sonuçta bebek emziriyorsundur.Korseni mutlaka kullan kendin için göbek eritme egzersizleri yap sabahları ılık limonlu su iç ekmek yeme.Zamanla formuna kavusacaksin acelen de yok.Annelik fedakarlık ışte hem bedenen hem ruhen.Kusura bakmayin eşiniz tam bir odun.Görüşünüzden geçip yüreğinizin güzelliğini henüz görmeyi akıl edememiş.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Siz tutamiyorsunuz diye mi bu karsi atak!!
bakin ne guzel sizde sevmediginiz seyleri belirtiyorsunuz herkesin bi gorusu var iste burasi da farkli gorusler almak icin yazdigimiz bir platformKilolu insanlarda size bayılıyordu zaten bende şekilci insanları sevmiyorum sizin gibi
Kocalarınız ne giyeceğinize, nereye gideceğinize, işinize, isteklerinize, makyajınıza, kimle görüşeceğinize, ailenizle geçirdiğiniz vakitlere karışamaz deyip ardından bedeninizin nasıl görüneceğine karışabilir mi diyoruz?tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
Sanirim Turkcem yetmedi bu sekilde derdimi anlatmaya halbuki anadilim ama arkadaslara anlatmaya yetmedi tesekkurlertugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
Çünkü kocalar çok yakışıklı zayıf fit zaten kadınların da öyle olması gerekiyor değil mi? Çok şekilcisiniz. İnsanların iç güzelliği ile ilgilenin kilosundan önce. Erkekler dört dörtlük mü ki karşısındakini eleştirebilmek haddine olsun.tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
Size ne arkadasim istedigim konuya yorum yaparim hakaret etmedim kufur etmedim. Rahatsizligin varsa sen okumasivamayin bari bu ne be sanki yiyen sizin cebinizden yiyo ne saniyosunuz siz kendinizi
bi de hamile yani gelmis yeni dogum yapan kadina yazdigina bak sanki her konuya yorum yapma zorunlulugu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?