Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Yok siz sadece kilolu kadınların düşmanısınız. Yazık kafanıza.
aynen ne zaman kilolu kadin gorsem su haline bak diye hakaret eder dusmanca tavir sergilerim ne guzel analiz etmissiniz bravo size

simdi sizden bunu duyunca gozum korktu ne yaparim hakikaten o zaman

Belki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdir Kocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste
Böyle birini incitirim kırarım diye düşünmeden ileri geri konuşuyorsunuz ya yarın bir gün incittiğiniz yerden incinirsiniz unutmayın. Biri elinizde olmayan bir sebepten dolayı hem de hormonal olarak hassasken sizi eleştirdiğinde bana neden anlayış göstermedi de demeyin. Karma is a bitch.

aman odem olsun bol su icerim tuzu da kestim mi gecer yeterki lop lop et olmasin
Et lazımdır ya, özellikle omuzların üzerinde bulunan yuvarlak yapılı bölgede.

Böyle mis yanaklar, elmacık kemikleri, kiraz dudaklar falan.
Örnekleri iç dış çoğaltırız da neyse
Sonra sıktırıp duruyorlar yağ enjekteleri falan.

Aferin sana fit kız, bu gece de tam puan aldın görüntünle, aynen devam.

Kilolu insanlarda size bayılıyordu zaten bende şekilci insanları sevmiyorum sizin gibi

tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaar Ve cooook hakli bence

Bence esinin ne dediğiyle ilgilenme.Ciddiye alinacak cümleler kurmuyor.Sen yavaştan ver kilonu sonuçta bebek emziriyorsundur.Korseni mutlaka kullan kendin için göbek eritme egzersizleri yap sabahları ılık limonlu su iç ekmek yeme.Zamanla formuna kavusacaksin acelen de yok.Annelik fedakarlık ışte hem bedenen hem ruhen.Kusura bakmayin eşiniz tam bir odun.Görüşünüzden geçip yüreğinizin güzelliğini henüz görmeyi akıl edememiş.

Siz tutamiyorsunuz diye mi bu karsi atak!!

sivamayin bari bu ne be sanki yiyen sizin cebinizden yiyo ne saniyosunuz siz kendinizi

bi de hamile yani gelmis yeni dogum yapan kadina yazdigina bak sanki her konuya yorum yapma zorunlulugu var

Kilolu insanlarda size bayılıyordu zaten bende şekilci insanları sevmiyorum sizin gibi
bakin ne guzel sizde sevmediginiz seyleri belirtiyorsunuz herkesin bi gorusu var iste burasi da farkli gorusler almak icin yazdigimiz bir platform

Kocalarınız ne giyeceğinize, nereye gideceğinize, işinize, isteklerinize, makyajınıza, kimle görüşeceğinize, ailenizle geçirdiğiniz vakitlere karışamaz deyip ardından bedeninizin nasıl görüneceğine karışabilir mi diyoruz?

Kafam durdu:)

Sanirim Turkcem yetmedi bu sekilde derdimi anlatmaya halbuki anadilim ama arkadaslara anlatmaya yetmedi tesekkurler

Çünkü kocalar çok yakışıklı zayıf fit zaten kadınların da öyle olması gerekiyor değil mi? Çok şekilcisiniz. İnsanların iç güzelliği ile ilgilenin kilosundan önce. Erkekler dört dörtlük mü ki karşısındakini eleştirebilmek haddine olsun.

sivamayin bari bu ne be sanki yiyen sizin cebinizden yiyo ne saniyosunuz siz kendinizi

bi de hamile yani gelmis yeni dogum yapan kadina yazdigina bak sanki her konuya yorum yapma zorunlulugu var
Size ne arkadasim istedigim konuya yorum yaparim hakaret etmedim kufur etmedim. Rahatsizligin varsa sen okuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…