Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

iyi de konudaki kadin yeni dogum yapmis, emziriyor ve uzgun. yani o yorumun yeri bu konunun alti degil. ve bence siz bahsi gecen uyenin son yorumlarini gozden kacirmis olabilirsiniz yoksa o tarza hak verecek bir uye oldugunuzu dusunmuyorum ya acikcasi.

Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada

Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada
Siz bi duş alın yatın uyuyun sabaha dinlenin siz bebeğinize lazımsınız.

Tamam da konuda boğazımı tutamıyorum da kilo alıyorum kısmı nerede? Bununla ilgili yardım istememiş ki nasıl zayıflayabilirim dememiş ki konu sahibi derdini paylaşmış üstüne gelip ayyy ben de kilolu insanları sevmiyorum kısır günlerinde boğazını tutamayanlar falan demek ne alaka ?

Her doğru her yerde söylenmez ki.

Bende kilo konusunda belirli dönemler hariç eşlerin karşılıklı olarak birbirine sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Bunu farklı konularda da yazmışımdir hatta.

Ama bu konu o konu değil.

Konu sahibi 4 ay önce doğum yapmış. Onun konusuna sizi tenzih ederim ama kilolu insan sevmiyorum diyerek yorum yazılması doğal olarak tepki alır. Ki zaten kendisi de bunu bilerek yazmış yorumunu.

Bir insan çok şükür ki sadece görüntünüzle alakalı canınızı sıkabiliyor.

Bilgi görgünüze, zekanıza, tutum ve farkındalıklarınıza, karakterinize ya da aksi şekilde bağnazlıklarınıza değil.

Bu her şeydir.
Görüntü değişir, yeter ki ‘siz’ isteyin.
Ama yukarıda saydığım gibi noksanlıklar, misal kocanız!, bu dünyadaki kara deliklerdir!!!

Bahsettiğim şey gözle görülmüyor, ondandır.
Ama siz göz ile algıladığınızda takılı kaldığınız için, normal yani bir şey diyemem
Siz o bahsettiginiz seyden kendinize ayirin biraz bosverin baskalarini. Camiye lazimken mescide haram

Siz o bahsettiginiz seyden kendinize ayirin biraz bosverin baskalarini. Camiye lazimken mescide haram
Evellallah camii de bizde mescid de, hatta külliyemiz var angarada bilir misiniz
Bolluk bereket dolu, neler neler...
Ama haram yok, harama el uzatmayız tövbe yahu çarpılırız...

Sakın o dedi diye diyet yapma bebeğini emzir .Kendine iyi bak süt olması için bol bol ye. Zaten bir kaç ay sonra hareketlenecek bebeğin sen kilo verdiğini farketmeyeceksin bile peşinde koşmaktan.
Benim niye öyle olmuyor ya peş peşe iki bebeğim oldu şimdi nerdeyse 10 kilo kaldı doğumlardan, birinin sürekli arkasını topluyorum aşşşşırı dağıtıyor hiç bir an boş durmuyor evi dağıtıyor ben sürekli toplu tutmaya çalışıyorum o arada da bi türlü gitmiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…