- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
İşte biraz ‘et’ olsaydı böyle en lob löpünden, belki yeterdi....Sanirim Turkcem yetmedi bu sekilde derdimi anlatmaya halbuki anadilim ama arkadaslara anlatmaya yetmedi tesekkurler
tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
Siz bi duş alın yatın uyuyun sabaha dinlenin siz bebeğinize lazımsınız.Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada
Tamam da konuda boğazımı tutamıyorum da kilo alıyorum kısmı nerede? Bununla ilgili yardım istememiş ki nasıl zayıflayabilirim dememiş ki konu sahibi derdini paylaşmış üstüne gelip ayyy ben de kilolu insanları sevmiyorum kısır günlerinde boğazını tutamayanlar falan demek ne alaka ?tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
Her doğru her yerde söylenmez ki.tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
Size ne arkadasim istedigim konuya yorum yaparim hakaret etmedim kufur etmedim. Rahatsizligin varsa sen okuma
Bir insan çok şükür ki sadece görüntünüzle alakalı canınızı sıkabiliyor.Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada
Yok o ayip ortmeye yariyor ayiplarimda ortulmesin boyle guzelİşte biraz ‘et’ olsaydı böyle en lop löpünden, belki yeterdi....
Hoşçakalın
Anladık fakat katılmadık ve hak veremedik, siz anlayamadınız sanırım.Sanirim Turkcem yetmedi bu sekilde derdimi anlatmaya halbuki anadilim ama arkadaslara anlatmaya yetmedi tesekkurler
katilmak zorunda degilsiniz saygi duyarimAnladık fakat katılmadık ve hak veremedik, siz anlayamadınız sanırım.
İşte biraz et olaydı dedim, yine anlamadı...Anladık fakat katılmadık ve hak veremedik, siz anlayamadınız sanırım.
O ‘et’ten sizde de goremedimİşte biraz et olaydı dedim, yine anlamadı...
Bahsettiğim şey gözle görülmüyor, ondandır.O ‘et’ten sizde de goremedim
Siz o bahsettiginiz seyden kendinize ayirin biraz bosverin baskalarini. Camiye lazimken mescide haramBahsettiğim şey gözle görülmüyor, ondandır.
Ama siz göz ile algıladığınızda takılı kaldığınız için, normal yani bir şey diyemem
Evellallah camii de bizde mescid de, hatta külliyemiz var angarada bilir misinizSiz o bahsettiginiz seyden kendinize ayirin biraz bosverin baskalarini. Camiye lazimken mescide haram
Benim niye öyle olmuyor yaSakın o dedi diye diyet yapma bebeğini emzir .Kendine iyi bak süt olması için bol bol ye. Zaten bir kaç ay sonra hareketlenecek bebeğin sen kilo verdiğini farketmeyeceksin bile peşinde koşmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?