Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Aslinda bence cok da kotuniyetle yazmamis ya, konu sahibine dikkat et demek istemis

Bakımlı olmak için değil sağlık için kilo verilir.

Sunu demek istemis, karsilikli cekicilik onemli cunku ayni yataga giriyorsunuz. Su anda yeni dogum yapmis olabilirsiniz ama bundan sonra dikkat edip kilo vermeye calisin
Bu kadar kalbi kırılmış ağlayarak bunu buraya yazan kadına böyle cevap verilmesini boğazını tut denilmesi olayın başka konuya çevrilmesi hiç hoş değil bence. Kimse tavsiye istememiş ki.
şu an doğum yapmış vücudu, zihni, psikolojisi belirli bi süreçten geçiyor kocası zaten üstüne gitmiş kadıncağız da buradan destek almak istemiş. Bunları söylemenin neresi destek olmak. Çok duyarsızca

Onun sana söyledikleri, hissettirdikleri ne olacak Leyl, sen unutuyor musun onları ?.
Ona sevgime çooook baltalar vurdu söyledikleri. Bazı adamlar için güzellik her şey demek ki. Konu sahibinin eşi de inşallah zamanla bu algısını yıkar. Bunun yaşlılığı da var. Malesef benim eşim de onun eşi gibi, biliyorum zor. Hepimiz toprak olup gitcez halbu ki ne var şu üç günlü k hayatta olduğumuz halimizle aşık olsak bir birimize, her günümüzün kıymetini bilsek. Zor demek ki.

Kendimden ornek verecegim. Yalniz bir anneyim, 1. Emzirme doneminde cok kilo alip hizimi alamayip ustune hamile kalmistim dolayisiyla 2. Yi dogurdugumda yuvarlaniyordum ama 2 hamileligimde de “bogazimi tutarak” sadece 5’er kilo aldim ki, bu konuda da turk kadininin masallahi var: “hamileyim istedigim her seyi yiyebilirim” dusuncesiyle asiri sagliksiz beslenerek cok kilo aldiklari hamilelik geciriyorlar.
ben sonrasinda oturarak calistim ve o kadar calistim ki geri kalan spor vs hicbirine vakit kalmadi (2 cocukta da 40’i cikinca calismaya basladim).
ha bu arada seker hastasiyim onu da belirteyim, ne kadar zor kilo verdigimi anlayin diye soyluyorum. Sonrasinda aksam yemeklerini azaltarak tam 15 kilo verdim ve bunlari yaparken bana destek olan ne bir koca ne de spor ya da yasam kocu vardi yanimda. Kendim icin, kendi kendime verdim yani

Aslinda bence cok da kotuniyetle yazmamis ya, konu sahibine dikkat et demek istemis
Öyle demek istediyse ben kilolu insanları sevmiyorum diye başlamayacaktı söze.
Dikkat et demenin binbir türlü yolu var.

Sonra dönüp bize beni anlamıyorlar demesi de ayrı komik.

Kendisi düşüncesini güzel bir dille ifade etti de biz anlamadık sanki.

Belki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdir Kocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste
Hanimefendicigim... Allah yavrunuzu kucaginiza almak nasip etsin..süt arttırmak için ne bulursanız yiyeceginiz o gecelerde bizi anin olur mu? Oyle su ic sut yapar falan hikaye bacım..bal gibi yiyecen..su süt yapmiyor mu yapiyor..ama yetmiyor..mide dolacak..heaa ama ben fit kalmaliyim bebegim de mama ile buyusun derseniz o ayri..annem genc kizken yemegimi tabagima az koyardi.173 boyunda 49 kiloydum.annem kilo almama asla musade etmez cok sıkı kontrol ederdi..hep basim donerdi gucsuz duserdim..neden..zayif kalmam.gerektigi icin..acıdım yavrunuza insAllah benim annem gibi baski kurmazsiniz siz de.dogum sonrası bu üzüntüyü yasayan bir kadina ne kadar tenzih ederek de konussaniz yersiz konusmussunuz.
Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada

Ben de dogum yapali 7 ay bitti.hala kilolarimi veremedim.ama zorlamiyorum da.bakin size sunu diyeyim.siz bir ameliyat gecirmissiniz.kilolarinizi yavas yavas verin.oyle hizli diyetlere girmeyin.dikis yeri hala kendini topluyor.ameliyat sonrası kilo alimi verimi hizli olursa ameliyat fitigi olusuyor.annem de yasadik.ayrica kendinizi yormadan sporunuzu yapın.ekmegi kesebilirsiniz.onun disinda saglikli beslenmek zorundasiniz.bebeginizin size ve sütünüze ihtiyaci var. İki dogumumda da kv gelip 3. Gunde bu ne gobek eyvah eyvah diyerek canimi sıkmıştı.kendine bak sen dedigim halde canimi sıkmaya benle alay gecmeye devam etmisti.o psikolojii biliyorum yani.ama kulaklarinizi kapatin.esim de bazen takılır. Ben de yavrum icin aldim bu kilolari..gun gelir oyle bir fit olurum..o zaman yutturum bu laflari sana..ama sen o zamana daha da çokeceksin falan diye sinirlendiriyorum

Yani ters bi sekilde anlatmis olabilir ben de o yuzden duz seklini anlatayim dedim bir de zaten konu sahibini tenzih ederim, o yeni dogum yapmis demis. Ben mi polyannayim bugun yaaa

Sizi tebrik ederim. Ama öncelikle bunu kendiniz istediğiniz ve kendi sağlığınız için yapmışsınız. Birisi sizi aşağı çektiği için değil. Belki de konu sahibi de istiyor bunu ama her şeyin bi zamanı var kilosunu da verir elbet. Eş olarak birbirlerine sorumlu olduklarını söylediniz. Bence bu sorumluluğun bir parçası da anlayışlı olmak. Kadına hakaretler edip onun moralini aşağı çekmek değil. Bazı insanlar hırs yapar bu gibi durumlarda bazıları daha da salar belki de saldı konu sahibi kendini.

Yani ters bi sekilde anlatmis olabilir ben de o yuzden duz seklini anlatayim dedim bir de zaten konu sahibini tenzih ederim, o yeni dogum yapmis demis. Ben mi polyannayim bugun yaaa
Bence siz diğer yorumları okumadınız. Çünkü tersten başka her şeydi diğer yorumlar

Olmaması daha hayırlı zaten böyle süreçlerde
Varlıkları dert çocuğunun çünkü, sinirden şişlik yaptırıyorlar insana.
Tebrik ederim, azmetmişsiniz.

Benim çok çok sinirlendiğim nokta ‘kilolu’ insan olmasına tahammülsüzlük.
Bu bir seçimdir, rahatsız olan siz gibi azmederek verir.
Eğer sağlık sıkıntıları sebebiyle veremiyorsa bunun artık çareleri var ameliyatı, koçu, vs.
Ha hala veremeyebilir, üzgündür bu konuda ve tek söz söylenmez.

Bir de bunu seçen insan olabilir, niye o aklımıza gelmiyor?
Kardashian gibi popo kim isterdi 15 sene önce, kimse!
Herkes utanırdı bundan, kadın aklını kullanıp dünya markası yarattı, poposuyla vs.
Bir takım akıl akıl gel totoma takıllar da takip etti ve hala günümüzde squatlar boşa yapılmıyor.

Şimdi her düz popoya ‘şöyle yap böyle yap’ mı diyeceğiz, istemiyordur belki, sevmiyordur, zorunda mı?

Konu sahibine cevap veren üyeye şahsi olarak yüklenme sebebim, bir kimsenin elinde olmayan şeyle alakalı nispet yapması.
Kadın zaten üzgün, fit olduğunu belirtip kocan haklı diyerek ne kazandın?
Sen de yapabilirsin, üzülme ve toparlan, istediğinde en sağlıklı görüntüye kavuşabilirsin demek yerine...

Yoo öyle demedi. Belki 3-5 lokma az yersin diye dedim dedi. Siz kadar iyi niyetli değil yani.

İyi de ben kocasini hakli bulmuyorum ki, kadin yeni dogum yapmis, o sozleri soyleyen adamin agzina kurekle vursun “ben icimden insan cikardim” diye bagirarak hem de

Bence siz diğer yorumları okumadınız. Çünkü tersten başka her şeydi diğer yorumlar
İnanin tamamini okumadim, durumum yoktu ben ilk mesajina cok tepki gelince onu acikladim, sonrasini okumadim gercekten. Bu arada konu sahibinden daha aktifim sanirim konuda su anda, teker teker gelin olm

Hiç ses etme takma kilo vermeye çalışma sütün kesilir ben vermeye çalıştım şu an 65 düştüm ama sütüm kesilmeye başlayınca bıraktım 2 aydır tüm gücümle yiyorum kilom artmadı azcik cabalayinca kilo gidiyor zaten ...bebeğim 1 yaşına gelsin tekrar diyet denicem ama sütüm kesilirse yine yapmam diyet felan benimkide kilolu sevmiyor ...ama yapacak bir şey yok sevecekler bu gobisimizi bosssvverrr hacı

İnanin tamamini okumadim, durumum yoktu ben ilk mesajina cok tepki gelince onu acikladim, sonrasini okumadim gercekten. Bu arada konu sahibinden daha aktifim sanirim konuda su anda, teker teker gelin olm
Ya ben buraya kafam dağılsın diye üye oldum 2 günde sinir hastası oldum çıktım inanılmaz yorumlar bakış açıları falan var ya. Bir de o değil kadınlar kadınlara neler diyor şok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…