Hmmm tam olarak 8 gunde delirtmisiz sizi, hayrini gorunYa ben buraya kafam dağılsın diye üye oldum 2 günde sinir hastası oldum çıktım inanılmaz yorumlar bakış açıları falan var ya. Bir de o değil kadınlar kadınlara neler diyor şok yani
Bu anlatılan takılma değil.Burda kendime bir özeleitiri yapıcam yanlış anlama, bende doğumda 30 küsür kilo alan bir olarak 36-38 bedende 44 e kadar çıkmış oldum, e ne oldu veremedim halen daha kiloluydum, eşm ilk başlarda bişey demiyordu ama ben aylarca kilolardan hem şikayet edip hergün hemde zayıflamyınca bana takılmaya başladı, kilom yüzünden ne süslendi ne giyindim ne şaçımı yaptım inanın bende takıntı olmuştu e adamda yılmış neyse bu gazı bir verdi zayıfladım biraz en azında 40 bedene kadar sonra ben mutlu olunca oda mutlu, kendime baktım şaçımı yaptım güzel giyindim evde dahil hergün süslendi ki geri kilo alıyım mutsuz olıyım diye buda böyle, eğer sende şikayet ediyorsan belki diye yalnız değilsin, çok gördüm eşi kilo alınca takılan, eşiyle sırf vucüdu güzel diye evlenen bile var tanıdığım çok yakından,o yüzden çok takılma eşin seni seviyorsa belkide senin mutluluğun için söylemiştir
Ben o takilmadaki minnoslugu hissettim yeminleBu anlatılan takılma değil.
Aşağılama, hakaret, psikolojik şiddet hatta manipülasyon.
Takılma dediğiniz ‘tombişim, göbüşünü seveyim, roberto carlos ayaklım’ falan filan olur.
Hahahaah maşşşallah ben bu kadar sürede ruh sağlığımı koruyabileceğimi düşünmüyorumHmmm tam olarak 8 gunde delirtmisiz sizi, hayrini gorunBi de beni dusunun siz
Nereden bildiğimi sormaBen o takilmadaki minnoslugu hissettim yeminle
Var var, gercekten var. Tum sakalar bir yana yuklendiginiz insan aslinda cok saglam ters psikoloji yapti ama anlasilmadi. Burda cogunlugun vah vah tuh rezil kocana dedigi yerde, ufaktan konu sahibinin damarina basip gerdi ve biraz da uzuntusunu aldi. Ustelik bir tik da hirslandirdi. Ha bunlari bilerek ya da bilmeden yapti onu bilemem ama psikolojik acidan cok dogru bi hareket yaptiHahahaah maşşşallah ben bu kadar sürede ruh sağlığımı koruyabileceğimi düşünmüyorumkadın dayanışması var dendiğ amaa yokmuş
Kac kilosun cabuk soyleNereden bildiğimi sorma
Valla ben hala öyle düşünmüyorum. Ya bu bana çok acımasızca geliyor. Üslup işte çok önemli. Bana yapılsaydı şu hareket daha da özgüvenim düşer moralim bozulur içime kapanırdım. Bence bu tarz fevri sözler her insan üzerinde aynı etkiyi yaratmaz. Kimini incitir. Bir de bir şeyi söylemenin daha güzel yolları varken neden en kabasını seçelim? Umuyorum ki konu sahibinin kafası dağılmıştır( hala sanmıyorum)Var var, gercekten var. Tum sakalar bir yana yuklendiginiz insan aslinda cok saglam ters psikoloji yapti ama anlasilmadi. Burda cogunlugun vah vah tuh rezil kocana dedigi yerde, ufaktan konu sahibinin damarina basip gerdi ve biraz da uzuntusunu aldi. Ustelik bir tik da hirslandirdi. Ha bunlari bilerek ya da bilmeden yapti onu bilemem ama psikolojik acidan cok dogru bi hareket yapti
Çoooook alsjsjskKac kilosun cabuk soyle
Umarim dagilmistir.Valla ben hala öyle düşünmüyorum. Ya bu bana çok acımasızca geliyor. Üslup işte çok önemli. Bana yapılsaydı şu hareket daha da özgüvenim düşer moralim bozulur içime kapanırdım. Bence bu tarz fevri sözler her insan üzerinde aynı etkiyi yaratmaz. Kimini incitir. Bir de bir şeyi söylemenin daha güzel yolları varken neden en kabasını seçelim? Umuyorum ki konu sahibinin kafası dağılmıştır( hala sanmıyorum)
Seviliyosun, elbette kilolarinlaÇoooook alsjsjsk
Birçok konuda mevcut kilom hakkında bilgi var
Kocamı spora yollayıp evde kek yedim akşam hatta
Konuyu heba ettim sinirimle ama gerçekten kilo ile alakalı değil mevzu.
İnsanları olduğu ya da kendini beğendiği şekilde kabul edemeyen, toplum baskısı ve popüler kültür dayatmasına sinirim.
Biranda çıktı içimden.
Farklılıklar güzeldir, insanlar istediği bedende yaşamakta özgürdür.
Birilerinin kınaması ya da dışlanma, hakaretlerine maruz kalma durumları ile baskılanmalarına tahammül edemiyorum.
Kendi istiyorsa ne ala ama başka müdahale, orası çok çok aşırı bir çizgi.
Emziriyor musunuz çocuğunuzu? Emzirme döneminde sağlıksız diyet yapmanız bebeğinde yetersiz beslenmesine ve sizin de süt kalitenizi ekleyebilir. Böyle hassas bir dönemde eşinizin bu tutumu yanlış olmuş. İyisi mi siz şuan için kendinizin ve bebeğinizin sağlığını düşünün. Yeme içmeye dikkat edip, kendinizi salmazsanız her şey toparlanacaktır. Sağlıkla kalın.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?