Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Burda kendime bir özeleitiri yapıcam yanlış anlama, bende doğumda 30 küsür kilo alan bir olarak 36-38 bedende 44 e kadar çıkmış oldum, e ne oldu veremedim halen daha kiloluydum, eşm ilk başlarda bişey demiyordu ama ben aylarca kilolardan hem şikayet edip hergün hemde zayıflamyınca bana takılmaya başladı, kilom yüzünden ne süslendi ne giyindim ne şaçımı yaptım inanın bende takıntı olmuştu e adamda yılmış neyse bu gazı bir verdi zayıfladım biraz en azında 40 bedene kadar sonra ben mutlu olunca oda mutlu, kendime baktım şaçımı yaptım güzel giyindim evde dahil hergün süslendi ki geri kilo alıyım mutsuz olıyım diye buda böyle, eğer sende şikayet ediyorsan belki diye yalnız değilsin, çok gördüm eşi kilo alınca takılan, eşiyle sırf vucüdu güzel diye evlenen bile var tanıdığım çok yakından,o yüzden çok takılma eşin seni seviyorsa belkide senin mutluluğun için söylemiştir

Bu anlatılan takılma değil.
Aşağılama, hakaret, psikolojik şiddet hatta manipülasyon.

Takılma dediğiniz ‘tombişim, göbüşünü seveyim, roberto carlos ayaklım’ falan filan olur.

Hahahaah maşşşallah ben bu kadar sürede ruh sağlığımı koruyabileceğimi düşünmüyorum kadın dayanışması var dendiğ amaa yokmuş
Var var, gercekten var. Tum sakalar bir yana yuklendiginiz insan aslinda cok saglam ters psikoloji yapti ama anlasilmadi. Burda cogunlugun vah vah tuh rezil kocana dedigi yerde, ufaktan konu sahibinin damarina basip gerdi ve biraz da uzuntusunu aldi. Ustelik bir tik da hirslandirdi. Ha bunlari bilerek ya da bilmeden yapti onu bilemem ama psikolojik acidan cok dogru bi hareket yapti

Valla ben hala öyle düşünmüyorum. Ya bu bana çok acımasızca geliyor. Üslup işte çok önemli. Bana yapılsaydı şu hareket daha da özgüvenim düşer moralim bozulur içime kapanırdım. Bence bu tarz fevri sözler her insan üzerinde aynı etkiyi yaratmaz. Kimini incitir. Bir de bir şeyi söylemenin daha güzel yolları varken neden en kabasını seçelim? Umuyorum ki konu sahibinin kafası dağılmıştır( hala sanmıyorum)

Kac kilosun cabuk soyle
Çoooook alsjsjsk

Birçok konuda mevcut kilom hakkında bilgi var
Kocamı spora yollayıp evde kek yedim akşam hatta
Konuyu heba ettim sinirimle ama gerçekten kilo ile alakalı değil mevzu.
İnsanları olduğu ya da kendini beğendiği şekilde kabul edemeyen, toplum baskısı ve popüler kültür dayatmasına sinirim.
Biranda çıktı içimden.

Farklılıklar güzeldir, insanlar istediği bedende yaşamakta özgürdür.
Birilerinin kınaması ya da dışlanma, hakaretlerine maruz kalma durumları ile baskılanmalarına tahammül edemiyorum.
Kendi istiyorsa ne ala ama başka müdahale, orası çok çok aşırı bir çizgi.

Umarim dagilmistir.

Konu sahibi “daha ben yeni cocuk dogurdum” diyebileceginiz yaklasik 1-1,5 seneniz daha var, tadini cikarin. Begenmeyen arada aynsya baksin dersiniz. Sonrasinda yavas yavas verirsiniz, boyle bi adam icin sakin acele apar topar kilo falan vermeye kalkmayin, vallahi darilirim. Kilo vermeyi de ilk once kendiniz icin, daha sonra mini etekler icin, 3. Sirada ise taytlar icin isteyin ama asla o adam ya da baska bir sahis icin istemeyin.

son olarak soylediklerimden her hangi bir sey sizi en ufak uzduyse, incittiyse ya da kirdiysa kendi adima ozur dilerim

Seviliyosun, elbette kilolarinla

Eskiden kilolu toplu kadın seksi bulunurdu şimdi medyanın pompaladığı sıfır beden algısı yüzünden zayıflık en doğru güzellik kriteri olarak görülüyor kadınlar da buna çoktan tav olmuş başkalarına dayatma peşinde.. yazık yani erkekler yeterince kadınları baskılama peşinde bir de siz kendi kendinize zulmediyorsunuz.. zayıf ol bilmem ne diyen erkekler de brad pitt olsa bari ama yok kadın illa zayıf olacak. peeh..

çocuk doğurmuş kadına hemen zayıfla denmez. ayıptır anlayışsızlıktır densizliktir..

Kocamla anlaşamıyorum diye konu açılır, aaaaaaa benim kocaammm banaa bayılırrrrrrrrr biz çok iyi anlaşırıızzzzzzzzzz
Çocuğum olmuyor diyene aaaaa ben ilk geceden kaldımmmmm
Kiloluyum diyene, aaaa 3-5 lokma az ye ben çok fitimm

diye mesajlar geliyor. Bu kadar mı özgüvensizsiniz arkadaşlar da insanların üzgün hissettiği noktaya bile bile vuruyorsunuz? Böyle mi ego kasıyorsunuz? Hoşunuza mı gidiyor? Ayıptır ya..

Foruma uzun süredir üye olmama rağmen ilk kez mesaj yazma gereği duyuyorum. Henüz 4 aylık bebeğiniz varken lütfen katı bir şekilde diyet yapmayın ve moralinizi bozup sütünüzü olumsuz etkilemeyin hele de ona bir evlat vermenize rağmen acımasızca kilonuzu diline dolayan kocanız için. Ben de doğum yapalı 6 ay kadar oldu ve tam olarak eski halime dönemedim eşimde sağolsun arada şaka yollu takılsa da gururumu incitecek şeyler demedi ama eğer bir gün beni kilo yüzünden ağlatacak olursa 2. çocuk konusu açıldığı zaman ben de onu ağlatırım.
Kendinizi üzmeyin insan emzirirken korkunç derecede acıkıyor bebeğiniz ek gıdaya alıştığı zaman yaparsınız diyetinizi. Bebeğinizle geçen günlerin tadını çıkarın kocanızı da bir süre kendi haline bırakın bence. Ona soyledikleriniz için de zerre pişmanlık duymayın, haketmiş.

Emziriyor musunuz çocuğunuzu? Emzirme döneminde sağlıksız diyet yapmanız bebeğinde yetersiz beslenmesine ve sizin de süt kalitenizi ekleyebilir. Böyle hassas bir dönemde eşinizin bu tutumu yanlış olmuş. İyisi mi siz şuan için kendinizin ve bebeğinizin sağlığını düşünün. Yeme içmeye dikkat edip, kendinizi salmazsanız her şey toparlanacaktır. Sağlıkla kalın.

Demekki benim gibi hamileliklerde cok kg alip 115 kgyu gorseydiniz adam boşayacakmis. Kendine baksin once. Sizi diyete tesvik etmek icin yermesi gerekmez. Diyet yapın ama onun icin değil kendiniz icin

Ortalamayı zorlayan tipleriyle nasıl da kusur sayar, kırarlar.
Ulan ben olsam korkarım tepesi atık olur ağzıma s.çar bırakır beni diye.

Çok iyi yapmışsınız kısacası.

Diyet için acele etmeyin.
Amacınız bebeginiz için kaliteli süt üretmek olmalı.
Paşa beyin gözlerini doyurmak değil.

Ayy evet kendi Gerard Butler cunku. Yurdum tipik turk erkeginin hele ki yeni dogum yapmis esinin kilolari, gobegi ile ilgili ahkam kesmesi ne buyuk hadsizliktir...onun cinsel begenisinden cok daha onemli seyler var su an hayatinizda. Icinizden bir insan cikardiniz, onun dunyaya alisma sureci sorumlulugu agirlikla sizin ustunuzdeyken bir de beyefendinin fantesi dunyasina uyum saglamaniz gerekmiyor. Normalde ciftlerin once kendilerine sonra birbirlerine saygisi geregi dis gorunusle ilgili elestiriletini dikkate almalari gerektigini savunurum ama lohusa donemi bunun disinda. Eger siz istersenz kilo vrmek icin ilerde cok vaktiniz olacak. Emzirme doneminde agir diyet yapmayin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…