Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Kurban olsunlar bizlere. Kizim bunlain cogu bes para etmiyor burda bir kac uye biliyor beni tam orta fizikteyim yuzum guzel bak gercekten ovmuyorum sana olayi anlatacagim. Insanlar arkamdan beni konusacak olsa tipimle alakali guzel kiz derler gecerler. Bakimliyim temizim bir giydgimi bidaha giyymem. Kocam bana tapiyodu ve ne oldu biluyomusn bana kolon kanseri teshisi kondu adam sabahtan aksama kasr avmlerde gezdi ben hastanelerde yatiyoken. Arkaaslariyla cafelerde oturdu. Insan affedermi bunu ben atlattim ama tekmeyi bastim affedilmez benimki cnku. Bakalim ya daha onun hikayesi bitmedi bakalim Allah buyuk o beni o halimle birakti bakalaim o ne yasayacak. Iyilestim ayaga kalktm beni ariyo geliyo cicekler gonderiyo. Hastayim ama aptal degilim bidaha yemem

Kilolu sevmeyebilir çok doğal ama bunu bu kadar kırıcı şekilde dile getiremez. Düzgünce söylese size siz de belki motive olursunuz hem insanın bu derece psikolojisini boz hem de zayıfla diye alay et oldu canım. Ayrıca yeni anne olmuş bir kadına bu şekilde davranması çok çirkin. Aman sakin üzmeyin ya kendinizi kilo verin tabi kendiniz için. Ona da şey diyin kilo verilir o sorun değil, Allah karaktere zeval vermesin....

cok ıyı demıssınız agzınıza saglık sıze soyledıgı sozlerın agırlıgında karsılıgını vermek hakkınız

bazı vucutlar odemı daha fazla tutar bazısıda yaglanmaya musaıttır

ben hamılelıkte cok kılo verıp dogum sonrası cok kılo alanlardanım hayatımda bır tek dogum sonrasında kılo sorunu yasadım o da aaazz buz degıl bayagı kılo sorunuydu bır turlu veremıyordum oyle zordu kı sızın ıcın zaten zor esınız gıbı bır hödük daha da zor

bundan sonra konusurken ıkı kere dusunur umarım
hadı toparlayın kendınızı uzuldugunuzu bebegınız de hısseder

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
ama artık cok fazla bu kadarı fazla bence sorun sadece kılonuz degıl emınım bu adam genel olarak sızı hep elestıren bırıydı degıl mı

mesela benim şuan takıldığım flörtüm kaslı iri yarı 6 tane baklavası olan beni yatakta savuran biri. ben ise göbekli bir hatunum evvelden beri. ki ben yedim hiç de gocunmam söylemekten. adam dibimden ayrılmıyor özgüveniim var çünkü adamın gitmesinden hiç mi hiç korkmuyorum bu kişi benim kocam da olabilirdi. ama bana bir kelime etse ona on katı döneceğini biliyor. asla kendimi bir adam için değiştirmem. sağlık problemim çıktı 1 hafta katı gıda alamadım pıt sönüverdim şekerim sürekli düşüyordu. adamları bu kadar önemsedikçe ilk kaşını gözünü yetmiyor kilonu sonra hayatını, aileni her şeyini eleştirmeye başlıyor.
sadece kendiniz sağlığınız için üzülüp dert edinin. adam dediğin nedir ki kanser olmuş eşini bırakıp genç kadınla evlenen ali taran gibi nice adamla dolu dünya. bence şu anı değil 15-20 sene sonra yaşlanınca ne yaşarsınız onu düşünün çünkü bu adam yaşlılık-hastalık tanımayacak belli

inanır mısınız bilmem ama tam da bunu düşünüp yorum yapmıştım. aynı şeyleri söylemişiz. ama inancımız var ise bir gram Allah büyük ve adaletli. gün gelecek herkes yaşattığını yaşayacak

Ahlaksiz dusuncesiz pislik adam yaa. Cok iyi cevap vermissiniz agziniza saglik. Bebek biraz hareketlenince illaki vücudunuz eski duzenine donucek ama o adam bakalim yas ilerledikce ayni goruntude kalıcak mi? Canınızi sıkmayın cok sukur sağlıkli bebegim esim dicegine dengesiz ağzından cikani kulagi duymamis adamin

Canım diyeti falan boşver sen bebeğine odaklan öyle hemen kilo verme derdine girme çünkü sen eğer sağlıklı beslenirsen zaten vücudun 9 ayda aldığını 9 ayda verecek ama sağlıklı beslenme şart. Yani öyle sütüm bol olsun diye tatlılara yüklenme. Eşin de hayvan borsasına kayıtlı bir büyükbaşmış bunu da söylemeden edemicem. Asla özgüvenini sarsmasina izin verme.

Ayrıca kilolu bayan değilsiniz onları keyfinizdrn almadınız . Bebeklerin nerde büyüklerini sanıyorlar

Sen benim ego kasmadigimi baskalarinin uzuntuleri konusunda tuz basmadigimi baska konulardan bilirsin aslinda ama burda 3-5 kisi birini g.tunden anlayip saldirinca herkes saldiriyor asil buradakilerin hosuna giden bu bisey demiyorum...

az söylemişsin. daha da rencide edici konuşmalısın. kendini bi b.k sanmasın. ayrıca onun için değil, kendi sağlığın için kilolarını ver. ama çok da uğraşma sonuçta daha yeni doğum yapmışsın.
ben anne olamadım. ama beni kilolarımdan filan dolayı rencide edecek olduğunda neler dedim neler.. apışıp kalırdı valla.

Sen benim ego kasmadigimi baskalarinin uzuntuleri konusunda tuz basmadigimi baska konulardan bilirsin aslinda ama burda 3-5 kisi birini g.tunden anlayip saldirinca herkes saldiriyor asil buradakilerin hosuna giden bu bisey demiyorum...
Susmak da bir erdemdir.
Görünür değil ve fizikle ilgili değil diye dikkatinizi çekmedi sanırım.

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Onu kırdın diye ağladın mi..az bile yapmışsın..hiçç üzülme anneliğin tadini çıkar sen..

Onu kırdın diye ağladın mi..az bile yapmışsın..hiçç üzülme anneliğin tadini çıkar sen..kilo verilir alınır değişirsin..ama ne yazıkki

Öncelikle siz bir mucizeyi gerçekleştirdiniz ve emziriyorsanız mucizeniz devam ediyor. İlk 6 ay hiç kiloya falan takılmayın. Sizin için en önemli şey bebeğinizin sağlığı bunu o eşiniz denen şahsın da anlaması lazım. Ek gıda dönemiyle birlikte başlarsınız diyete. Zaten peşinde koşmaya başlayınca, ya da işe başlarsanız gidiverir kilolar. Ben de 3 ay önce doğum yaptım, hiç takılmıyorum. 2 yıl içinde 2 doğum yaptım ilk bebeğe 55 ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum, düşün 17kilo fazlam var Eşimin dediği etli butlu halin de çok güzel oldu, tam tersini söyleyip eşiniz gibi davransaydı ağzının payını alırdı. Gerçekten bazı insanlar baba olmayı da koca olmayı da hak etmiyor

Adama sinir oldum ya.daha yeni doğum yapmışsınız kilo verin tabiki kendiniz için ama daha bismillah bu kadar rahatsız olacaksa çocuk yapmasaydı.leylekler getirmedi o çocuğu.bu konuyu açarsa ufak bir cinnet geçirin.insan dünyaya getirdiniz vücudunuz tabiki değişecek.

Kilo verdikten sonra senide kaybedecek haberi cok bilincsizin..hem Cocugu leylekler getirmiyor anne karninda cocuk fotosentezde yapmiyor yani senin yemek yemen bebegi beslemen gerekiyor anne karninda ve sonrasinda beyefendi cok biliyorsa kendi dogursun..hic aglama kocan dis guzellik hastasi en sevmedigim insan tipidir cunku ozguvensizdirler kendinlerine bakmaz milletten kusursuzluk beklerler ki seninkiler kusur da degil ...iste kapasite olmayinca dusunemiyor ...illa o kilolar gider nedir yani?kucumsemek asagilamak tamamen kendi pisliginden kisisel algilama..

QUOTE="Myloves, post: 65931431, member: 988682"]
Dedim zaten herkes her seyi cok istiyor ama olmuyor dedim.Bende cok uzun bol kasli beyaz tenli siyah sacli ol isterdim ama nasipte sen ciktin.Burnun yamuk agzin kokuyor vucudun vr saniyorsun ama vucut yok yanimda kucuk duruyorsun zayifsin dedim .Bunlari derken de icim sizladi
[/QUOTE]
Eşinizin söyledikleri çok çok çirkin. Siz birlikte meydana getirdiginiz evladınız için fiziginizden guzelliginizden feragat ederek doğum yapmayı seçmişsiniz. Fiziğim bozulacak diye doğum yapmak istemeyen bir sürü hanım var. Ama sizin yaptığınızda hic hoş olmamış. Çünkü belli ki eşiniz sizi güzel bularak, beğenerek evlenmiş. Sizin kilonuz geçici süreli, bakın sizi beğenmemesine (geçici sureli) nasıl kırılmışsınız. Siz ise soylediklerinizle yani yamuk burunlu, kısa ve çelimsiz derken onun değişmeyecek genetik özelliklerini tenkit etmişsiniz. Bastan itibaren onu fiziksel olarak çekici bulmadığınız başka acılardan(maneviyat, iyi kalplilik vs) değer vererek sectiginiz izlenimi olusturabilirsiniz. Keske sadece sen de kendini birşey sanma deyip gecseydiniz. Kendimi sizin yerinize koyamadım, o üzüntüyle belki ben de böyle hatalı cümleler kurardım. Bilemiyorum. Ama o telafi edince, siz de telafi edin bana kalırsa.

İki yıl önce eşimle aramizda bir muhabbet gecti. Bir ara balık etliyim demiştim doğru balina da balık demişti...
22 kilo verdim inat edip...bugün de kemiklerim batıyor rahatsız oluyormuş beyzade..beter ol diyorum. Alayı bu model, hoşgörü hikaye ... Sessiz kalmamakla iyi etmişsiniz aynısını yapıyorum...kellligi, göbeği , dişleri artık ne bulursam geçmişin acısını yavaş yavaş çıkarıyorum.
Zamanla bebeğiniz büyüyecek kilonuz da gidecek kendinizi salmayin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…