- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
Kurban olsunlar bizlere. Kizim bunlain cogu bes para etmiyor burda bir kac uye biliyor beni tam orta fizikteyim yuzum guzel bak gercekten ovmuyorum sana olayi anlatacagim. Insanlar arkamdan beni konusacak olsa tipimle alakali guzel kiz derler gecerler. Bakimliyim temizim bir giydgimi bidaha giyymem. Kocam bana tapiyodu ve ne oldu biluyomusn bana kolon kanseri teshisi kondu adam sabahtan aksama kasr avmlerde gezdi ben hastanelerde yatiyoken. Arkaaslariyla cafelerde oturdu. Insan affedermi bunu ben atlattim ama tekmeyi bastim affedilmez benimki cnku. Bakalim ya daha onun hikayesi bitmedi bakalim Allah buyuk o beni o halimle birakti bakalaim o ne yasayacak. Iyilestim ayaga kalktm beni ariyo geliyo cicekler gonderiyo. Hastayim ama aptal degilim bidaha yememSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
ama artık cok fazla bu kadarı fazla bence sorun sadece kılonuz degıl emınım bu adam genel olarak sızı hep elestıren bırıydı degıl mıBugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
inanır mısınız bilmem ama tam da bunu düşünüp yorum yapmıştım. aynı şeyleri söylemişiz. ama inancımız var ise bir gram Allah büyük ve adaletli. gün gelecek herkes yaşattığını yaşayacakKurban olsunlar bizlere. Kizim bunlain cogu bes para etmiyor burda bir kac uye biliyor beni tam orta fizikteyim yuzum guzel bak gercekten ovmuyorum sana olayi anlatacagim. Insanlar arkamdan beni konusacak olsa tipimle alakali guzel kiz derler gecerler. Bakimliyim temizim bir giydgimi bidaha giyymem. Kocam bana tapiyodu ve ne oldu biluyomusn bana kolon kanseri teshisi kondu adam sabahtan aksama kasr avmlerde gezdi ben hastanelerde yatiyoken. Arkaaslariyla cafelerde oturdu. Insan affedermi bunu ben atlattim ama tekmeyi bastim affedilmez benimki cnku. Bakalim ya daha onun hikayesi bitmedi bakalim Allah buyuk o beni o halimle birakti bakalaim o ne yasayacak. Iyilestim ayaga kalktm beni ariyo geliyo cicekler gonderiyo. Hastayim ama aptal degilim bidaha yemem
Kapinin onune konmak istiyor bence. Yaparsaniz rahatlar.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Canım diyeti falan boşver sen bebeğine odaklan öyle hemen kilo verme derdine girme çünkü sen eğer sağlıklı beslenirsen zaten vücudun 9 ayda aldığını 9 ayda verecek ama sağlıklı beslenme şart. Yani öyle sütüm bol olsun diye tatlılara yüklenme. Eşin de hayvan borsasına kayıtlı bir büyükbaşmış bunu da söylemeden edemicem. Asla özgüvenini sarsmasina izin verme.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Sen benim ego kasmadigimi baskalarinin uzuntuleri konusunda tuz basmadigimi baska konulardan bilirsin aslinda ama burda 3-5 kisi birini g.tunden anlayip saldirinca herkes saldiriyor asil buradakilerin hosuna giden bu bisey demiyorum...Kocamla anlaşamıyorum diye konu açılır, aaaaaaa benim kocaammm banaa bayılırrrrrrrrr biz çok iyi anlaşırıızzzzzzzzzz
Çocuğum olmuyor diyene aaaaa ben ilk geceden kaldımmmmm
Kiloluyum diyene, aaaa 3-5 lokma az ye ben çok fitimm
diye mesajlar geliyor. Bu kadar mı özgüvensizsiniz arkadaşlar da insanların üzgün hissettiği noktaya bile bile vuruyorsunuz? Böyle mi ego kasıyorsunuz? Hoşunuza mı gidiyor? Ayıptır ya..
Susmak da bir erdemdir.Sen benim ego kasmadigimi baskalarinin uzuntuleri konusunda tuz basmadigimi baska konulardan bilirsin aslinda ama burda 3-5 kisi birini g.tunden anlayip saldirinca herkes saldiriyor asil buradakilerin hosuna giden bu bisey demiyorum...
Onu kırdın diye ağladın mi..az bile yapmışsın..hiçç üzülme anneliğin tadini çıkar sen..Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Onu kırdın diye ağladın mi..az bile yapmışsın..hiçç üzülme anneliğin tadini çıkar sen..kilo verilir alınır değişirsin..ama ne yazıkkiBugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Ne boş konuştun bacım yaBelki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdirKocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste
Kilo verdikten sonra senide kaybedecek haberi cok bilincsizin..hem Cocugu leylekler getirmiyor anne karninda cocuk fotosentezde yapmiyor yani senin yemek yemen bebegi beslemen gerekiyor anne karninda ve sonrasinda beyefendi cok biliyorsa kendi dogursun..hic aglama kocan dis guzellik hastasi en sevmedigim insan tipidir cunku ozguvensizdirler kendinlerine bakmaz milletten kusursuzluk beklerler ki seninkiler kusur da degil ...iste kapasite olmayinca dusunemiyor ...illa o kilolar gider nedir yani?kucumsemek asagilamak tamamen kendi pisliginden kisisel algilama..Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?